Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Venetia no jo, ale to bys čekala az prijde sam? Já bych se asi nedockala nikdy, kdybych to nechavala jen na nem
ja jo..nebo spis necekala, pro mne by to byl jasny ukazatel nezajmu a nejak bych to zacala resit dle moznosti
@Anonymní píše:
Ahoj holky jdu si pro radu i když je mi docela trapné o tom mluvit. Omlouvám se za anonym.
Mám manžela, jsme svoji několik měsícu. Ze začátku jsem spolu vydrželi být v posteli celý den jako normální puberťáci. Jak to už býva, s příchodem dětí, práce se dá očekávat, že intimní život pujde do jisté míry stranou. Jenomže Už několik měsícu za ním chodím, škemrám, přemlouvám, jestli by něco nebylo.. Pokaždé je strašně unavený, nebo mu je špatně. Když se přitulím v posteli, odežene mě, že furt jen myslím na to jedno. Dneska mi řekl, že sex je jediné co mě zajíma. Tak mu říkám, že kdybych ho alespon jednou do měsíce měla, nebylo by to jediné na co myslím. Jsem z toho strašně frustrovana, připadám už si fakt jak nějaký uchyl. Prostě už jsem i přesvědčená, že se mu nelíbím, sebevědomí na nule. Ale když jsem se ho na to zeptala, v čem je problém, tak pry se mu pořád líbím, atd… Ale řekl, že není spokojený se svým životem, že má hodně práce a je unavený. řekl mi, at jdu někam ven, že pak budu myslet na něco jineho. tak jsem se sebrala a šla, a když jsem se vrátila a řekla mu, že mi je smutno, a přitulila se k němu, řekl mi, že jsem neměla chodit nikam a být s ním doma. Strašně mě deprimuje ležet vedle něj v posteli, Takže už dva dny spím na gauči. Tvl, cítím se fakt blbě.Máte to taky některá tak, že vašeo muže na sex neužije? Jak to řešíte? Už jsem ve fázi, že si to někdy udělám sama. a Jemu to je jedno. Díky za rady… Jsem v koncích.
Manžel někoho jiného.
Příspěvek upraven 02.04.18 v 15:30
No dobře, dejme tomu teoreticky, ze ma jinou. Jak se to da zjistit? Kdyz na nej udeřim, stejně to zapre, tak co ted s tím?
To je zajímavé, že nezájem z jeho strany nastal tak brzy po svatbě.
Předtím žádný náznak?
Trochu mi u něho chybí ten „muž - dobyvatel“… vzhledem k tomu, že nechá ženu, aby si říkala o sex a sám to nikdy nenavrhne. To si ani nedovedu představit, že má milenku.
Rok jsem byla neverna se svym sefem, nejake vzajemne uspokojovani nekolikrat probehlo a ja - sexualne neukojitelna, jsem zacala doma provozovat naprosto stejne chovani jako tvuj muz, pritom jsem klasicky sex nemela. Opravdu me chovani bylo stejne jako vse co popisujes. Mela jsem vymluvy, nechtela jsem ani pusu, dotek, nic… Muj muz se mi doslova hnusil. (Ted vseho hrozne lituju, az nestastna udalost mi ukazala pro koho jsem matrace a pro koho zivotni partner
). Proto bych za tim opravdu hledala jinou, minimalne je do ni zamilovany a mozna se jako zamilovany zenil.
@Anonymní píše:
No dobře, dejme tomu teoreticky, ze ma jinou. Jak se to da zjistit? Kdyz na nej udeřim, stejně to zapre, tak co ted s tím?
V tomhle ti neporadím, protože jsem se s tím ještě osobně nesetkala. Můžu jen napsat jak bych ASI postupovala já.
Začala bych se důsledně zajímat o to, jestli svůj čas opravdu tráví tak jak mi říká (ale ne vyptávaním jak u krizového výslechu). Například že bych mu jako udělala „milé“ překvápko v práci - tak se dozvíš jestli tam je nebo ne.
Nebo třeba jestli neznáš nějakého kolegu, ze kterého bys „vytáhla“ pod nějakou záminkou nějaké bližší informace o manželovi. Např. "Hele, Pepo, chystám překvapení nevíš v kolik dnes bude končit, ale nic mu neříkej aby to bylo překvápko…
Jsi s ním nějaký ten rok, určitě někoho z jeho známých, přátel, kolegů znáš. Třeba to zkus nějakým nenápadný způsobem u nich…
Možností je spousta. Některé důstojné, některé méně důstojné (prověřování veškeré el. komunikace), některé nedůstojné (detektiv). Záleží na každém jakou variantu zvolí..