Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kobliha51 A proto tady je tolik deníčku a diskuzí typu „Manžel mě opustil jsem sama s měsíční dcerkou.“,„Manžel mě asi podvádí, co mám dělat.“ apodobněJJJJ, Ti jejich se nemění
Jsem sama
Jo jo, škoda, že ty diskutérky, co tě rozebírají do posledního šroubečku, raději neposkytují placené rady. Možná by byly na světě užitečnější a nebo už by jim třeba někdo šlápl do úsměvu a byl by klid. Takhle tu slovně onanujou, nic neporadí, jen si dělají dobře. ![]()
@Kobliha51 Nemá cenu si tu „poměřovat péra“ tím, kdo bude mít poslední slovo
S radostí ti ho přenechávám
![]()
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Nemá cenu si tu „poměřovat péra“ tím, kdo bude mít poslední slovoS radostí ti ho přenechávám
![]()
![]()
Proč mě? Je to tvoje téma. ![]()
@Kobliha51 píše:
Jo jo, škoda, že ty diskutérky, co tě rozebírají do posledního šroubečku, raději neposkytují placené rady. Možná by byly na světě užitečnější a nebo už by jim třeba někdo šlápl do úsměvu a byl by klid. Takhle tu slovně onanujou, nic neporadí, jen si dělají dobře.
Kobliho, Kobliho, ty divny ptaku. Co si to tu zase splacala za moudro
Mimochodem, ja placene rady poskytuji, takze jsem na svete dle tveho prispevku uzitecny
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Kobliho, Kobliho, ty divny ptaku. Co si to tu zase splacala za moudro![]()
Mimochodem, ja placene rady poskytuji, takze jsem na svete dle tveho prispevku uzitecny
![]()
![]()
Ty jsi diskutérka? Ještě že jsi nenapsal „světe div se“. Některý fráze tu fakt jedou ve velkým. ![]()
@Kobliha51 píše:
Ty jsi diskutérka? Ještě že jsi nenapsal „světe div se“. Některý fráze tu fakt jedou ve velkým.
Zatim jsem to dotahl na Ukecanou babu ![]()
@percconte můžu požádat o odkaz na ty uzákoněné tabulky? to by mě vážně zajímalo. Děkuji.
@esterka03 píše:
@percconte můžu požádat o odkaz na ty uzákoněné tabulky? to by mě vážně zajímalo. Děkuji.
http://www.vyzivne.cz/…jiz-v-breznu
zabere to asi 3minuty hledání na googlu
@Anonymní píše:
Neřekla bych to líp.
Pane bože… vždyž jsem spolu už přes 20 let. z toho cca 3 roky od sebe… Proč nedokážete pochopit, že když to byl mladý kluk, tak byl jiny o 180 stupnu nez do ted.![]()
![]()
Proč tady taháte kecy ve stylu že se nestaral ani o ty dvě. Já jsem zapoměla že vy tady máte manželství šťastné až na pudu a vaši muži jsou na chlup stejní jako když jste si je „kdysi“ vzali…
Buď v klidu, tady si relativně anonymně každej plácá játra, jak by to dal líp než ostatní, ale já tě můžu ujistit, že vím o několika, kteří by radši neměli do podobných témat přispívat. Sami mají máslo na hlavě a posranej život, ale rádi si přisadí…
Zřejmě jim to dává pocit lepšího já ![]()
@Catus píše:
Buď v klidu, tady si relativně anonymně každej plácá játra, jak by to dal líp než ostatní, ale já tě můžu ujistit, že vím o několika, kteří by radši neměli do podobných témat přispívat. Sami mají máslo na hlavě a posranej život, ale rádi si přisadí…
Zřejmě jim to dává pocit lepšího já
velmi dobře napsané
tak nějak to bude
![]()
@percconte píše:…a tos neviděl ten zbytek
@Catus jinak moc pěkný nohy![]()
@sissi79 Jsi marná