Manžel si nebere syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.14 12:22

@sissi79 Jsi marná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.11.14 12:24
@Anonymní píše:
@Kobliha51 A proto tady je tolik deníčku a diskuzí typu „Manžel mě opustil jsem sama s měsíční dcerkou.“,„Manžel mě asi podvádí, co mám dělat.“ apodobně :)))JJJJ, Ti jejich se nemění :) Jsem sama :palec:

Jo jo, škoda, že ty diskutérky, co tě rozebírají do posledního šroubečku, raději neposkytují placené rady. Možná by byly na světě užitečnější a nebo už by jim třeba někdo šlápl do úsměvu a byl by klid. Takhle tu slovně onanujou, nic neporadí, jen si dělají dobře. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.14 12:26

@Kobliha51 Nemá cenu si tu „poměřovat péra“ tím, kdo bude mít poslední slovo :) S radostí ti ho přenechávám :) :mavam: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.11.14 12:28
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Nemá cenu si tu „poměřovat péra“ tím, kdo bude mít poslední slovo :) S radostí ti ho přenechávám :) :mavam: :hug:

Proč mě? Je to tvoje téma. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
21.11.14 12:32
@Anonymní píše:
@sissi79 Jsi marná :nevim:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: ještě jsi mi neřekla důvod.. že mám jiný názor než ty?? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
21.11.14 12:36
@Kobliha51 píše:
Jo jo, škoda, že ty diskutérky, co tě rozebírají do posledního šroubečku, raději neposkytují placené rady. Možná by byly na světě užitečnější a nebo už by jim třeba někdo šlápl do úsměvu a byl by klid. Takhle tu slovně onanujou, nic neporadí, jen si dělají dobře. :mavam:

Kobliho, Kobliho, ty divny ptaku. Co si to tu zase splacala za moudro :P :P Mimochodem, ja placene rady poskytuji, takze jsem na svete dle tveho prispevku uzitecny :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
21.11.14 12:39
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Kobliho, Kobliho, ty divny ptaku. Co si to tu zase splacala za moudro :P :P Mimochodem, ja placene rady poskytuji, takze jsem na svete dle tveho prispevku uzitecny :dance: :dance: :dance:

Ty jsi diskutérka? Ještě že jsi nenapsal „světe div se“. Některý fráze tu fakt jedou ve velkým. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
percconte
21.11.14 12:44
8o

Příspěvek upraven 21.11.14 v 12:53

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
21.11.14 12:47
@Kobliha51 píše:
Ty jsi diskutérka? Ještě že jsi nenapsal „světe div se“. Některý fráze tu fakt jedou ve velkým. :mavam:

Zatim jsem to dotahl na Ukecanou babu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2133
21.11.14 12:53

@percconte můžu požádat o odkaz na ty uzákoněné tabulky? to by mě vážně zajímalo. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
percconte
21.11.14 12:54
@esterka03 píše:
@percconte můžu požádat o odkaz na ty uzákoněné tabulky? to by mě vážně zajímalo. Děkuji.

http://www.vyzivne.cz/…jiz-v-breznu
zabere to asi 3minuty hledání na googlu

• Citovat
  • Upravit
19609
21.11.14 12:56
@Anonymní píše:
Neřekla bych to líp.
Pane bože… vždyž jsem spolu už přes 20 let. z toho cca 3 roky od sebe… Proč nedokážete pochopit, že když to byl mladý kluk, tak byl jiny o 180 stupnu nez do ted. :zed: :zed: :zed: Proč tady taháte kecy ve stylu že se nestaral ani o ty dvě. Já jsem zapoměla že vy tady máte manželství šťastné až na pudu a vaši muži jsou na chlup stejní jako když jste si je „kdysi“ vzali…

Buď v klidu, tady si relativně anonymně každej plácá játra, jak by to dal líp než ostatní, ale já tě můžu ujistit, že vím o několika, kteří by radši neměli do podobných témat přispívat. Sami mají máslo na hlavě a posranej život, ale rádi si přisadí…
Zřejmě jim to dává pocit lepšího já :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
percconte
21.11.14 12:59
@Catus píše:
Buď v klidu, tady si relativně anonymně každej plácá játra, jak by to dal líp než ostatní, ale já tě můžu ujistit, že vím o několika, kteří by radši neměli do podobných témat přispívat. Sami mají máslo na hlavě a posranej život, ale rádi si přisadí…
Zřejmě jim to dává pocit lepšího já :kytka:

velmi dobře napsané :palec: tak nějak to bude :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
percconte
21.11.14 13:00

@Catus jinak moc pěkný nohy :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19609
21.11.14 13:01
@percconte píše: