Manžel si nebere syna

Anonymní
19.11.14 19:06

Manžel si nebere syna

Ahoj maminky, mám na vás dotaz.

Mám se svým manželem skoro 7 letého syna, kterého mám ve své péči, manžel mi na syna platí 1.800,– a má si ho brávat na víkend co 14 dní, ale… NENÍ TOMU TAK.

Takže se ptám. Je možné manžela nějak nahlásit na soud, že si syna nebere. Existuje nějaká pokuta? Zvýšení alimentů nebo něco takového? Aby si syna začal brávat nebo aby za to pěkně zaplatil?!

Teď čeká se svou přítelkyní dítě (které ani není jeho, ale to je jiná kapitola) a na svého syna kašle a já ho mám vlastně 24 hodin denně.

Určitě se najde nějaká maminka, která má manžela stejného pa*chanta, jako já, tak prosím o odpověď. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
19.11.14 19:11

Má styk se synem soudně určen nebo ne? Otec dítěte má právo na styk se svým dítětem, ale ne povinnost! S těmi alimenty - daly by se snad zvýšit po poukázání na to, že otec nejeví o dítě zájem. Jinak, co my bychom za takového „parchanta“ co nechce své děti na víkend dali(také jiná kapitola).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
19.11.14 19:12

Nema povinnost si ho brat. Muzes požádat o zvýšení vyzivneho, ale ze si ho nebere, s tim nikdo nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
19.11.14 19:12

Buď ráda, že platí a že můžeš se synem být ty… pokud to není fakt super chlap a táta tak stejně není o co stát :nevim:
pokud s ním být nechce tak nic neuděláš

• Citovat
  • Upravit
509
19.11.14 19:13

@lemanka asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
19.11.14 19:13

@lemanka Samozřejmě, má to nařízeno soudem po té, co nevyhrál soud, u kterého žádal, aby syn zustal v péči u něj, a já jakožto matka měla syna na ty víkendy co 14 dní.

BTW: Nějak nechápu to tvou poslední větu Jinak, co my bychom za takového „parchanta“ co nechce své děti na víkend dali(také jiná kapitola).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
19.11.14 19:16

@Sabuliin pochybuju že za to bude platit… jako když ho nechce tak hold s tím nic neuděláš, nebo mu ho chceš na silu rvát aby se mu pak nevěnoval atd?

• Citovat
  • Upravit
1180
19.11.14 19:16
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, mám na vás dotaz.

Mám se svým manželem skoro 7 letého syna, kterého mám ve své péči, manžel mi na syna platí 1.800,– a má si ho brávat na víkend co 14 dní, ale… NENÍ TOMU TAK.

Takže se ptám. Je možné manžela nějak nahlásit na soud, že si syna nebere. Existuje nějaká pokuta? Zvýšení alimentů nebo něco takového? Aby si syna začal brávat nebo aby za to pěkně zaplatil?!

Teď čeká se svou přítelkyní dítě (které ani není jeho, ale to je jiná kapitola) a na svého syna kašle a já ho mám vlastně 24 hodin denně.

Určitě se najde nějaká maminka, která má manžela stejného pa*chanta, jako já, tak prosím o odpověď. Děkuji

tak radši než být u takového otce, který o syna nejeví zájem, tak jsem stoprocentně radši, že je se mnou, nechápu, vadí ti, že máš syna 24h? chodí taky do školy, družiny ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 19:17

Samozřejmě, má to nařízeno soudem po té, co nevyhrál soud, u kterého žádal, aby syn zustal v péči u něj, a já jakožto matka měla syna na ty víkendy co 14 dní.

BTW: Nějak nechápu to tvou poslední větu Jinak, co my bychom za takového „parchanta“ co nechce své děti na víkend dali(také jiná kapitola).

Ano Sabuliin

• Citovat
  • Upravit
1437
19.11.14 19:17

@Sabuliin No u nás je také soudně nařízený styk s dětmi - děti každý druhý víkend pláčí, že tam nechtějí, musí se tam samy hlídat(11ti letá hlídá pětileté), nutí je tam jíst hnusná jídla(já bych to taky nejedla), nemyjí je, řvou tam na ně, děti když přijedou jsou celé rozlítané, psych. vydeptané… Takže já ti závidím, že máš děti pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.14 19:19

@luc31 Ne, jde mi o to, že se stará o ženskou, která čeká cizí děcko a o svého vlastního syna se nestará. Má za těžko zaplatit alimenty 1.800,– a ještě na něj kašle? Takže pokud se dají alimenty zvýšit, tak je zvýším. Ptám se, jde to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 19:21

@lemanka Asi to každá vidíme z jiného uhlu pohledu. Manžel se o děti staral příkladně. Teď se mu splašily hormony skoro v 50 letech a aby kašlal na syna kvuli nějaké cou** ktera ho podvedla? Tak to ne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 19:21
@Anonymní píše:
@luc31 Ne, jde mi o to, že se stará o ženskou, která čeká cizí děcko a o svého vlastního syna se nestará. Má za těžko zaplatit alimenty 1.800,– a ještě na něj kašle? Takže pokud se dají alimenty zvýšit, tak je zvýším. Ptám se, jde to?

Jde to, musíš podat žádost o zvýšení výživného a tohle může být jeden z argumentů. Segra to tak měla, když výživné vyměřovali, tak exšvagr nasliboval, jak si bude kluka brát, soudkyně to zohlednila (o něco nižší výživné) a nic. Takže jí zvýšení přiklepli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.14 19:22
@Anonymní píše:
Jde to, musíš podat žádost o zvýšení výživného a tohle může být jeden z argumentů. Segra to tak měla, když výživné vyměřovali, tak exšvagr nasliboval, jak si bude kluka brát, soudkyně to zohlednila (o něco nižší výživné) a nic. Takže jí zvýšení přiklepli.
:palec: děkuji
  • Citovat
  • Upravit
jahuhudka
19.11.14 19:24
@Anonymní píše:
@luc31 Ne, jde mi o to, že se stará o ženskou, která čeká cizí děcko a o svého vlastního syna se nestará. Má za těžko zaplatit alimenty 1.800,– a ještě na něj kašle? Takže pokud se dají alimenty zvýšit, tak je zvýším. Ptám se, jde to?

Takze jde o pomstu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí