Manžel si nebere syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adriana2000
19.11.14 20:21
@martina.se píše:
jo, to je možnost.. ale otázkou je, kolik ten chlap má plat :think:

je to mimo tema, ale tvuj podpis je dokonaly :),strasne me rozesmal a mluvis mi z duse :D

• Citovat
  • Upravit
72725
19.11.14 20:21
@Ráďa81 píše:
@martina.se to to má ta matka táhnout sama? Nevšimla jsem si, že by byla rentiérka

ty víš, kolik on a ona mají plat? Já ne :nevim: to je na zvážení soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.14 20:22
@adriana2000 píše:
je to mimo tema, ale tvuj podpis je dokonaly :),strasne me rozesmal a mluvis mi z duse :D
:mrgreen: jen můj názor, bo co tu občas čtu, to je neskutečný :think:

Příspěvek upraven 19.11.14 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.11.14 20:23
@Ráďa81 píše:
@martina.se to to má ta matka táhnout sama? Nevšimla jsem si, že by byla rentiérka

Ma vyzivne stanovene soudem. Nebo muze vychovavat dite otec

• Citovat
  • Upravit
5418
19.11.14 20:27

@jahuhudka tomu rozumím, ale pokud si chce odpočinout v těch dnech kdy syna měl mít otec, tak si musí najít hlídání, což určitě není zadarmo, tím se náklady zvyšují a vůbec 1800 na 7letého je celkem výsměch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adriana2000
19.11.14 20:29
@martina.se píše: :mrgreen: jen můj názor, bo co tu občas čtu, to je neskutečný :think:Příspěvek upraven 19.11.14 v 20:23

:D proto me to tak rozesmalo, protoze to mam stejne :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
19.11.14 20:29

@Ráďa81 ano to chapu a souhlasim. Ale proc to okecavat nesmyslem ze zvyseni vyzivneho pritlaci chlapa starat se o dite.

• Citovat
  • Upravit
26270
19.11.14 20:31

@Ráďa81 A jak bys to chtěla udělat, když by čistě hypoteticky měl otec dítěte minimální mzdu a „závazky“ z předchozího vztahu?
Nemyslim, že to u zakladatelky tak je a chápu, že potřebuje mít i nějaké svoje „volno“,ale pokud není z čeho brát, tak kde to vzít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
19.11.14 20:37
@Ráďa81 píše:
@jahuhudka tomu rozumím, ale pokud si chce odpočinout v těch dnech kdy syna měl mít otec, tak si musí najít hlídání, což určitě není zadarmo, tím se náklady zvyšují a vůbec 1800 na 7letého je celkem výsměch

Tak měla chtít střídavou péčí, tam pak má otec povinnost pečovat…jestli to jde nějak vmoct je ale ootázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
19.11.14 20:45
@Ráďa81 píše:

odpocivat kazdy druhy vikend, myslim neni treba od 7-mi leteho kluka, ja mam dva, pres noc mam hlidani tak 4× do roka, aby byli pryc na vikend tak o tom si muzu nechat zdat a popravde bych to ani nepotrebovala, odpicivam ted, kdy uz spi, takze mam kazdy den 3h pro sebe nez jdu spat. Ale souhlasim, ze 1800 je sakra malo, pokud ma chlap malej plat, tak se stejne muze zakl. stavet na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
19.11.14 20:46
@martina.se píše:
ne, není to jeho povinnost. A jestli toho máš plné kecky, najmi si chůvu :nevim: to je prostě realita :nevim: jako co chceš, donutit ho násilím, aby se staral o kluka? A jak si to představuješ :nevim: Opodstatněné zvýšení alimentů - zvýšily se nároky dítěte (nástup do školky, školy, na střední, zdravotní hledisko atd). Né to, že otec nemá zájem o syna.

no vidíš, radíš zakladatelce najmout si chůvu na dobu, kdy otec ve své dny odmítá styk a tím se holt zvyšují finanční nároky dítěte, protože chůva zadarmo hlídat nebude… tak už to v životě chodí a naštěstí (někteří) soudci to taky tak pojímají. že když se otec nestará, má matka na dítě větší náklady a výživné zvyšují :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
19.11.14 20:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.11.14 20:51
@jahuhudka píše:
Ma vyzivne stanovene soudem. Nebo muze vychovavat dite otec

A nebo se může chovat jako otec, kluka i brát, starat se o jeho potřeby napůl s matkou, zajímat se o něj i v době, kdy ho nemá - prostě jen tak, jak to dobří tatínkové dělají. A to i tehdy, když se s matkou dítěte rozejdou. Protože se rozešel s matkou a nikoliv s dítětem. S tím by měl být v úzkém vztahu do konce svého života. Pokud je to otec a ne atrapa. Tuhle možnost neznáš? :lol:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
19.11.14 20:53
@Kobliha51 píše:
A nebo se může chovat jako otec, kluka i brát, starat se o jeho potřeby napůl s matkou, zajímat se o něj i v době, kdy ho nemá - prostě jen tak, jak to dobří tatínkové dělají. A to i tehdy, když se s matkou dítěte rozejdou. Protože se rozešel s matkou a nikoliv s dítětem. S tím by měl být v úzkém vztahu do konce svého života. Pokud je to otec a ne atrapa. Tuhle možnost neznáš? :lol:

Ano znam. Jenze ona vedela jakej je. Vsak uz dve deti odkopl. I tak si s nim upletla dalsi. Tak co cekala? Zazrak?

• Citovat
  • Upravit
269
19.11.14 20:56

Spis mi prijde, ze se mu chces prostřednictvím syna mstit. Bud rada, ze kluka nechce, pokud je to takovy tata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí