Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kazdy se k tobe bude chovat tak, jak ty mu to dovolis…jak v partnerském vztahu, tak v praci. Kdyby k tobe mel úctu, nic takového by si ti nedovolil rict.
A jestli s ním mas zůstat? Nikdo tady do vašeho vztahu nevidí a ze 2 vet, ktere jsi napsala, jde tezko objektivne neco radit. Ty s ním žiješ a ty musis vedet, jestli s ním zůstat chces
@Jana528 píše: Více
A Ty se ptáš?? To je snad jasný! Poděkovala bych manželovi za jeho láskyplné vyznání, ještě radostněji a oddaněji bych mu doma dělala onuci a matraci a byla s ním až do mého konce života, kdy by mě psychicky utýral.
Jaké si to dobrovolně děláš, takové to máš – tak tady přestaň neustále pokňourávat a zakládat nesmyslné diskuse.. a nes důsledky svého jednání.
Nic nového se fakt nedozvíš.
Ale ono ti to dělá dobře, se takhle čas od času politovat, získat trochu pozornosti… a pak se vrátit k pohodlnému neřešení… viď?
Tak takové jednání a výlevy, nikomu na sebevědomí určitě nepřidají, to je víc než jasný… ![]()
I když neznám nějaké větší podrobnosti, co se týká vašeho manželství, ale takovýho chlapa, bych asi dlouho za manžela neměla…
Nechtěla a nebyla bych s někým, kdo si mě neváží ani za mák a ponižuje mě.
Není to narcista?
Od takových lidí pryč, děti v tomhle pocitu, že jsi méněcenná vychovávat asi nechceš, nebo ano? Není to pro ně dobrý příklad, tatínek, který ponižuje maminku. Odejdi.
@Dn0712 píše: Více
Takže co, opět je to chyba ženy?
Tenhle primitivní názor mě dokáže zvednout ze židle. Ne, každý se bude chovat tak, jaký sám je. Ne každé vymezení se vůči agresorům funguje a někdy dokonce může podnítit ještě větší agresi. Ona v tom nemusí zůstávat, v tom má volbu, ale s jeho úctou vůči ní neudělá skoro nic. Ten ji nemá v úctě už jen proto, že s někým takovým, jako je on, je. Kapiš?
Příspěvek upraven 21.04.26 v 06:52
Nějak nechápu, proč to řešíš pořád dokola, ale stejně nic neuděláš. Už jsi mohla být rozvedená a mít klid. Syn chodí do školky, dcera brzy taky půjde. Manžel ti řekl, že by měl děti stejně jako ty, takže žádný problém. Tak co vlastně chceš?
@WhiteCrow píše: Více
Ale on neni primitivni, on je pravdivy… On se k ni tak muze chovat jen proto protože ona si to necha libit… Asi by se tak tezko choval, kdyby s nim nebyla, tedy nejspis jo, ale vuci nekomu jinemu.
Máš tady několik diskuzí na stejné téma, dostala jsi x reakci, ale pořád ti to je málo. Nebo čekáš až ti tady jeden človek napíše, že je takový vztah ok a máš v takovém vztahu zůstat? Jinak nechápu proč o tom jen píšeš, ale reálně stejně neuděláš nic ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Ne, ten komentář jednoznačně implikuje, že pokud se vůči tomu nějak vymezí, agresor přestane. A to je prostě nebezpečná lež. Ona nenapsala, ať odejde (pak se samozřejmě vymezovat ani nemusí), to píšu i já, že to je prakticky jediné dlouhodobé řešení v těchto situacích. Jestli si myslíte, že se vůči opravdovým agresorům, kteří se mj. dají poznat právě podle podobných vět, dá nějak opravdu vymezit a po udělání „tytyty“ se stáhnou a začnou vás respektovat, tak se holky hluboce mýlíte ![]()
Jo je to poklad jen ho je potreba vykopat. K. n kopnout s rozbehem
@MartinL45 píše: Více
Ona neodejde, založí ještě 150 diskuzí a stejně se nikam neposune. S ní to taky nebude jednoduché.
@Jana528 řekl by mi to dvakrát a konec. Poprvé bych to vzala snad jako úlet, podruhé už ne. A rozhodně bych s nikým takovým nebyla. Ani za nic. I kdybych měla jít s dětmi do jednoho pokojíčku u rodiči třeba. To je totiž začátek výroby naprosto zdecimované trosky.