Manžel vůbec nežárlí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.7.13 22:39

Mě pořád říká, ať jdu (když se něco naskytne), jestli chci - a že chci a vracím se neplánvaně. A naoplátku, když chce on někam jít, tak s tím nemám problém - jen pak čekám až se začně sám od sebe svěřovat, jaký to bylo :mrgreen: Nedávno měli akci z práce (pátek) a už od pondělí hlásil, že se pravděpodobně vrátí někdy během víkendu, tak jsem si naplánovala s kámoškou grilovačku u nás na zahradě, že si dáme dámskou pohodičku a on se ve 20.30 objeví k našemu údivu doma, říkám: Kde se tu bereš? odpověď: „Ty ženský byly tak nalitý a sexuchtivý, že bych některou určitě urazil, kdybych jí odmítl, tak jsem radši šel domů“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
11.7.13 22:39

Já tě chápu, můj taky nežárlí. Vůbec. I když mě to občas taky trochu mrzí, tak jsem ráda, že nemám žárlivého chlapa, to bych nesnesla. Ví co má a já když se načančám, tak ostatním chlapům taky málem vypadnou oči. Dnes v Olympii jsem se o tom přesvědčila, když jsem se tam proháněla sama ve slevách :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
11.7.13 22:46

Takovýho chlapa ted mám a vadí mi to dost (za čas se snad najde lepší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
11.7.13 22:50

Tak ta důvěra mezi námi trošku narušená je ale ne z mojí strany, já mu byla vždy věrná a příčinu k žárlivosti jsem mu nikdy nedala, možná si myslí, že mě má jistou.
On před nějakým časem měl flirt s jednou ženou, byl do ní i zamilovaný, sám mi to řekl, jestli bylo mezi nimi i něco víc než flirt už se nedozvím a ani po tom nepátrám.
Takže možná proto ta věta, že s kolegyní bych ho na víkend nepustila, i když vím, že je on svéprávná dospělá osoba tak držet násilím bych ho doma nemohla ale nebylo by mi to milé, kdyby někam jel s jinou ženou.
Tak mě i někdy napadlo, že bych někam s jiným mužem vyrazila (ve vší počestnosti) když mě tak sám posílá ale trošku se bojím toho, že by toho pak spíš využil a řekl, že on tedy taky někam jede s nějakou kolegyní nebo bývalou spolužačkou, vždyť když sem byla já tak může i on. Ale problém je ten, že já bych mu opravdu byla věrná a jím si už tak jistá nejsem. Asi je to celé trošku narušené ten vztah, ta důvěra se obnovuje těžce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.7.13 23:58
@Gladys píše: Žárlivost je nedostatek důvěry. Buď ráda, že ti věří a nepopichuj, nebo třeba pak přestane a budete mít na problém zaděláno…
Pálí tě dobré bydlo :roll:

nebo i zbytečný strach z možné ztráty. Čili nedostatek sebevědomí partnera.

J8 nevím, taky bych se cítila nesvá, když by toto manžel říkal a opravdu vážně i myslel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
12.7.13 06:10

No, já razím heslo že příležitost dělá zloděje, takže na víkend bych manžela ale i sebe s opačným pohlavím, ne-li celou osobou :mrgreen:, nepustila. Na jednu stranu je to hezké že nevyvádí, ale mě by to přiznám se taky vadilo :mrgreen: Na druhou stranu lepší než žárlivec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
12.7.13 06:37

Mám taky takového partnera a svým způsobem jsem já taková taky. Není to vůbec o tom, že by jsme se nemilovali nebo, že by nám na sobě nezáleželo, protože pokud budu mluvit za sebe, to bych poznala. Mám ráda svým způsobem volnost a právě to, že nemám pocit, že jsem hlídaná na každém kroku jsem v takovém to vztahu ráda. A to samé já mohu nabídnout svému partnerovi.Ono někdo řekne, že příležitost dělá zloděje…jenže, když partner bude chtít zahnout, tak to stejně udělá, i třeba tak, že by si „odskočil“ z práce. Já jezdila třeba se synem na 6-7 týdnů do lázní-mít žárlivce, jak bych to asi udělala? Pracovně jezdím taky 2×-3× do roka na 14 dní taky mimo domov, v práci mám noční, když jsem 2 dny po sobě v práci, někdy tam zůstanu spát, abych pořád nemusela pendlovat sem a tam..atd. mít žárlivce, nemohla bych vůbec fungovat. Ale co jako, že mám volnost? To přece není důvod k tomu, abych toho chtěla nějak zneužívat. K čemu mi byl tedy vlastně můj partner, když bych ho při každé možné příležitosti podváděla? I finančně jsme úplně normálně vydělávající rodina, takže to není ani z důvodu, že bych z něj měla vidinu peněz..byt je můj a ze svého platu bych uživila sebe i naše děti. Takhle nám to klape už hodně hodně let. Já si myslím, že spíš jde o to, jak to má člověk srovnané v hlavě… A pak taky, právě tím jakoby volnějším stylem života, si tak nějak pořád máme co říct, baví mě mého partnera poslouchat, když vypráví, co dělal o víkendu u kamaráda na pánské jízdě a zrovna tak on řekne, když já se od někud vrátím, tak vyprávěj, co se Ti zas kde přihodilo :mrgreen: a nejsou to otázky jen ze slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 09:24

Můj manžel si nedávno ztěžoval, že o sebe moc nepečuji. Mám prý koupelnu plnou kosmetických krámů a já se de max. navoním. Chtěla jsem mu dělat radost. Jeden den jsem si udělala dopoledne pro sebe. Dala si masku, nalíčila jsem se, udělala si nehty a čekala na chlapa, až přijde z práce. Když dorazil, okamžitě pojal podezření, že tu někoho mám, případně na někoho čekám, že jsem tak pěkně upravená..Tak mi řekněte, co ten chlap vlastně chce.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25123
12.7.13 11:09

@klafina123 :potlesk: přesně tak, máme to podobně a jsem za to moc ráda…jsme přece dospělý lidé a víme co se má a ne a prostě si věříme…nedovedu si představit, že bych jinak normálně fungovala…a neřekla bych, že máme volnej vztah (ten bych řekla, že vypadá uplně jinak :lol:)…jen máme srovnané co je pro nás důležité a co ne ;)

aneb jak řikal, jeden můj bejvalej kolega - na nějaký žárlení se vykašli - chlap pokud nechce tak ti nezahne i když k tomu má příležitost a i kdyby ho svádělo x-ženskejch a naopak když chce tak ti zahne třeba cestou na záchod, když sedíte spolu v hospodě…a o ničem jiném to není…a to samé platí i naopak, jelikož když nechci tak se mnou nikdo nehne a může bejt x-příležitostí a že jich za ty roky bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 11:20

Buď ráda, žárlivost je hnusná vlastnost vychází z pocitu druhého vlastnit,
ovládat ho… neexistuje pojem zdravá žárlivost, sama na muže nežárlím a je
hezký a příjemný, ostatně to máme oboustranně, a není to tak, že bychom si byli lhostejní, naopak někdy mám pocit, že bych mu i přála nějaký flirt, pokud by
mu to udělalo dobře :-D

• Citovat
  • Upravit
4200
12.7.13 11:27

Upřímně mám doma to samé a občas bych si vážně přála, aby krapet žárlil. ono je fakt, když víte, že vám přítel naprosto věří, ale na druhou stranu si občas kvůli tomu přijdu nepřitažlivá a tak nějak, že mě bere jako samozřejmost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.7.13 15:23

Jde i o to, že když je partner hodně žárlivý a dělá scény pro blbosti, tak i vyprovokuje toho druhého k tomu, aby doopravdy zahnul. :cert:

• Citovat
  • Upravit
914
12.7.13 15:33

@saguaro můj manžel dělá, že nežárlí..všude mě vždy pouští a já jeho taky (také dělám, že mi to vůůůbec nevadí) :D :D :D. Dokonce chodí s kolegyní z práce si posedět ale na víked bych ho s ní rozhodně nepustila a on mě taky ne. Myslím si, že to už je trochu moc.

Příspěvek upraven 12.07.13 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
12.7.13 15:37

Buď ráda, že ti tak moc důvěřuje..Věří tím sobě i tobě a to je moc dobře. Zbytečně neprovokuj a neuváděj sebe v pokušení a jeho v pochybnosti.. Bylo by škoda pěkného vztahu založeného na důvěře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
12.7.13 19:05

Můj přítel taky nežárlí (nebo o tom nevím :) ), ale rozhodně se necítím pro něj nepřitažlivá. Ze začátku vztahu mi to asi bylo trochu líto, teď už to neřeším. Věříme si a každý den si umíme dát najevo, že se máme rádi. Myslím si, že když člověk chce být nevěrný, tak si příležitost najde vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí