Manžel vůbec nežárlí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hankaaaaa7
7.10.13 16:46

Pomoc

:lol: :zed: Dobrý den, myslím, že tady bude každý rád za každou pomoc. Já měla dřív partnera a ten také nežárlil ani trochu. Třeba jsem řekla, že jdu vyvenčit psa a s ním to ani nehlo?! Nebo jsem jednou vzala dokonce jeho auto a jela koupit 15 dkg šunky prsní aby měl co k večeři a on si jen zapnul FOTBAL a nezajímalo ho to.. takže z toho plyne ponaučení, kdo nežárlí, je mu všechno jedno…:) Hanka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
7.10.13 21:07
@Hankaaaaa7 píše: :lol: :zed: Dobrý den, myslím, že tady bude každý rád za každou pomoc. Já měla dřív partnera a ten také nežárlil ani trochu. Třeba jsem řekla, že jdu vyvenčit psa a s ním to ani nehlo?! Nebo jsem jednou vzala dokonce jeho auto a jela koupit 15 dkg šunky prsní aby měl co k večeři a on si jen zapnul FOTBAL a nezajímalo ho to.. takže z toho plyne ponaučení, kdo nežárlí, je mu všechno jedno…:) Hanka :mavam:

Tak kvůli tomuhle by snad nežárlil nikdo ne?

• Citovat
  • Upravit
WontTell
8.10.13 19:33

Cože? 15 dkg šunky prsní a sním to nehlo?! Tak ale sbalit kufry, okamžitě! :lol:

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
8.10.13 19:40
@WontTell píše:
Cože? 15 dkg šunky prsní a sním to nehlo?! Tak ale sbalit kufry, okamžitě! :lol:
:pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23436
9.10.13 06:50

Šunka prsní? 15dkg??? Ty jedna couro!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.13 10:16
@Oter píše:
Upřímně mám doma to samé a občas bych si vážně přála, aby krapet žárlil. ono je fakt, když víte, že vám přítel naprosto věří, ale na druhou stranu si občas kvůli tomu přijdu nepřitažlivá a tak nějak, že mě bere jako samozřejmost. :nevim:

To, ze je jeden partner pro druheho pritazlivy se da ukazat zcela zretelne i uplne jinym zpusobem, pri kterem neni nutne to najevo davat zarlivosti.
Ach vy zeny. Mate zarlivce, tak to vadi a kdyz partner nezarli, tak to vadi taky :)

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
9.10.13 10:33

Možná to tak není, ale myslím si, že nežárlí jen někdo s hodně vysokým sebevědomím nebo s hodně vysokým nezájmem. Já nejsem ani jedno. Naštěstí ani manžel. Takže za mě - zlatá střední cesta - důvěřovat, ale v hloubi duše se trochu obávat, že se najde někdo, kdo toho druhého může pobláznit - samozřejmě bez žárlivých scén ;) u mě to není o tom, že bych nevěřila jemu, ale nevěřím sobě, že budu pořád tak „úžasná“, abych ho navěky bavila… :) Takže se občas vzájemně podpíchneme a vzájemně máme žárlivé průpovídky, ale pak to hřeje na srdci, že se ten druhý „bojí“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
9.10.13 10:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.10.13 13:10

@JLP jen poznámku, to cos napsala, tak není :)..jelikož nežárlí většina lidí, kteří věří sami sobě i svýmu partnerovi a uznávaj základní věc - tj. svobodu, že nikdo nikomu nepatří ve smyslu vlastnictví, ale všichni jsme svobodní a pokud s někým jsem tak je to proto, že CHCI…né proto, že MUSIM…a jsem věrná 8) a to platí i naopak aneb http://www.safires.cz/…u-okovy.html

p. s. kdybych neměla ve vztahu osobní svobodu…tak nejsem se svym mužem přes 14 let, ale dávno bych zdrhla :)..ono se to těžko vysvětluje, ale já i když v občance mám napsáno, že sem vdaná, tak jsem neskutečně svobodná :pankac:

p. s.2 ale když čtu tvůj příspěvek podruhé, tak v zásadě máš pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
9.10.13 13:17

@brumdinka
Já vím ;) A s tou svobodou samozřejmě souhlasím - ale je taky pravda, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého ;) Takže pokud jsme si při svatebním obřadu slíbili věrnost a pak se oba podepsali pod manželským slibem, tak z morálního hlediska můžu požadovat, aby mi byl manžel věrný. Ale to je jen moje úvaha. Nikdy jsem nad tím zatím neuvažovala ;) Já prostě vím, že mě miluje, že by mi nikdy neublížil, že by mě nikdy neopustil, ale pak se podívám do zrcadla a říkám si „proboha, proč tento chlap vůbec se mnou je???“ :D A to přesto, že znám mínění okolí o mně, tj. že jsem celkem hezká a vtipná a vzdělaná a samé takové ty známé kecy :D Nikdy bych mu nic nezakázala, ale řekla bych mu, že se mi něco nelíbí nebo že si něco nepřeji. On mě sice nevlastní, ale já mu dala celé svoje srdce, takže když řekne, že se něco nelíbí jemu, tak pokud mi na tom nějak extra nezáleží, tak mu nedělám naschvály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
9.10.13 13:18

@JLP ale věrnost se s tím přece nevylučuje, spíš naopak ta k tomu tak nějak patří ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
9.10.13 13:24

@brumdinka
Přesně tak, věrnost k tomu patří, ale pochyby v člověku, který nemá příliš vysoké sebevědomí, zůstanou i tak :D Prostě jemu věřím, ale pochybuju o sobě, že dokážu být dobrou motivací k tomu, aby se na jinou ani nepodíval :D Je to docela zamotané, ty pocity, ale jinak to říct neumím… ;) Mně nejde jen o to, aby se s jinou nevyspal, ale aby se do jiné ani jen nezakoukal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
7.11.13 17:35

Taky mám jednoho nežárlivce doma, nebo se tak aspoň tváří :mrgreen:

Já se přiznám, žárlím. A přiznám, že i z důvodu nízkého sebevědomí ;) A taky proto, že můj má flirt v krvi :lol:

Ale na jedné oslavě narozenin jsme se s jedním kamarádem bavili a občas spolu blbneme a oba mírně přiopilí jsme si něco šeptali (hudba řvala a tak mi to šeptal do ouška) a můj si ho pak vzal s sebou bokem a řekl mu, že jsem jen jeho :mrgreen:
Takže to s tím nežárlením asi nebude tak jak se dělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
8.11.13 23:59
@Spendlicek píše:
Taky mám jednoho nežárlivce doma, nebo se tak aspoň tváří :mrgreen:

Já se přiznám, žárlím. A přiznám, že i z důvodu nízkého sebevědomí ;) A taky proto, že můj má flirt v krvi :lol:

Ale na jedné oslavě narozenin jsme se s jedním kamarádem bavili a občas spolu blbneme a oba mírně přiopilí jsme si něco šeptali (hudba řvala a tak mi to šeptal do ouška) a můj si ho pak vzal s sebou bokem a řekl mu, že jsem jen jeho :mrgreen:
Takže to s tím nežárlením asi nebude tak jak se dělá ;)

Ono to žárlení dost často souvisí s nízkým sebevědomím. Když budete vědět, že miluje jen vás, že vy jste pro něj to nejlepší, co ho potkalo, tak žárlit taky nebudete.. Nevím jak to popsat, aby to bylo k pochopení :mrgreen: :mrgreen: Když někdo žárlí tak to souvisí nejen s tím, že druhému nedůvěřuje, ale že si ani sám sobě nevěří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
9.11.13 10:21

@Micheillle No většinou žárlí i člověk, který si v tom vztahu není jistý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky