Manželova rodina a já outsider

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lilišák
23.5.12 15:17

@Kajuli co to placas?????? to psala zakladatelka ze dotycna nekojila ABY mohla kourit a mit antiko. pote ty si ze zeptala co je na antiko spatneho a ja ti odepsala ze nekojit kvuli cigarum a antiko trochu divny je, poradne cti :zed:

• Citovat
  • Upravit
2248
23.5.12 15:36

@Lilišák čtu pořádně a stojím si za svým…Ale o tom diskuse není, držme se tématu. Pokud se chceš dohadovat, máme na to sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
23.5.12 18:40

jj mě to taky příjde jako že spíš zakladatelka závidí,a ona je ta která odstrkuje ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.5.12 23:09

Dám ti strašně dobrou radu-NEPĚSTUJ V SOBĚ ZLOBU.Mužěš ublížit sama sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budox
24.5.12 14:27

nerozumím

Nějak nechápu na co si stěžuješ, švagrová vychovává dítě po svém a ty taky. Nikdo tě přece nenutí k opaku. Tvůj syn se časem bude potkávat s mnohem bohatšíma lidma a bude se s tím muset vyrovnat. Na to, že dáváš všem na vědomí, že jsi VŠ máš velmi malý nadhled.

• Citovat
  • Upravit
201
24.5.12 17:08

My máme 18ti měsíční a v trampolíně řádí:)) Takhle malé dítě ní neskáče, náš malej běhá do kolečka a hrozně se mu to líbí. Není tak úplně pravda, že to nic nerozvíjí, určitě tupé skákání by vhodné nebylo, ale takhle to používá spíš jako balanční plochu po které běhá a vyrovnává, takže třeba pro děcko s motorickými problémy by to bylo velm dobré:))To jen na okraj, jinak my máme děti tři, takže jsme to nepořídili jen kvůli tomu nejmenšímu a celkově mi taky přijde, že řešíš zbytečnosti, tohle přeci žádné velké problémy nejsou. Nech je žít po jejich a vy si žijte po svém:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí