Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eleanora1988 píše:
@mejdylko jj jasně, mě jde jen o to at se jmenujeme s malou stejně.. no a ted mě hlodají ty další věci..
zakladatelko, když nechce svatbu, tak nemáš nárok na nic z vašeho bydlení. I ty peníze, které jsi tam nacpala už vlastně nemáš. Pokud by se mu něco stalo, tak půjdeš o dům dál s holou řití. Být tebou, tak s ním aspoň vyřeším ten váš „společný“ majetek. Protože to co ty tu popisuješ není vše společné, ale vše jeho. ![]()
@terien píše:
a to vadí?
mě by to tedy vadilo. Já jsem na část mé rodiny hrdá a tím, že bych si vzala jiné příjmení, dostala nový RL bych ji vlastně vymazala a to bych rozhodně nikdy neudělala jen z důvodu, že můj chlap si mě nechce vzít
@Eleanora1988 ahoj, já bych chtěla buď svatbu a nebo aspoň vyřešit majetek. Jestli jsem to dobře zachytila, tak má dítě z prvního manželství, tím pádem, kdyby se s ním teď něco stalo tak vaše dítě a to z prvního manželství budou dědit na půl a ty můžeš jít s malou o dům dál. Pokud by si tě vzal, už by první dcera dědila míň a ty bys měla část baráku.
Změna jména by mi vadila, protože bych pak musela všude vysvětlovat, že ta na těch vysvědčeních jsem já, ale už to jméno není moje, dokonce ani rodné.
@Anonymní píše:
Tak já čekám už 10 let. Dcera má taky jeho příjmení. Nedávno jsme měli pohřeb a někteří příbuzní řešíli, jestli patřím do rodiny nebo ne. Jestli mám na pohřbu sedět u přítele s pozůstalými nebo mám jít dozadu k ostatním… To zamrzí po 10 letech. Podle přítele je to prkotina, no tak bych si sedla dozadu, vždyť o nic nejde…
Tohle by mě hodně zamrzelo. Jako, kdybyste spolu byli pár týdnů a bez dětí tak budiš, ale tahle. ![]()