Máte 13. komnatu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
22.5.12 21:53

@Oksi_B hlavne si to nech pro sebe at anonymni neposkodis. Ja tam nic nevidim, asi to mas jen ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 21:55
@Anonymní píše:
Tak já to chápu dokonale, mám to naprosto stejně. Teď mě čeká návštěva u sexuologa a slibuju si od toho zlepšení, ale nevím. Už dloho vím, že kdo to má hozeno normálně, nikdy mě nepochopí. Návrhy typu a co jiná poloha, technika, orál, předehra-bez předehry, masturbace, hračky,… já už ani nevím co všechno, mě nechávají chladnou. Není to o ničem z toho, nic z toho to neovlivní, prostě sex nechci, nepotřebuju a nemám ho ráda a kdyby mi někdo dnes řekl, že už nidky v životě nebudu muset mít jakoukoli formu sexu, plakat nebudu.

No já byla u dvou sexuologů a zřejmě jsem narazila na pěkné blbce! Ten první byl nechutnej úlisnej chlap, co má sám se sebou zřejmě dost problémů a ten mě tedy dostal nejvíc - jeho keci typu že asi čekám na nějakého prince na bílém koni, že se mám vzpamatovat a začít TO dělat, nebo mě manžel nechá, že je to jako s čištěním zubů - nechce se ti ale prostě musíš :roll: manžel se mě zastával a on ho okřikl ať mě neomlouvá, že on je normální a já ne! úplně hrozně mě tam ponižoval a mě u toho tekly slzy… Tenkrát jsem ještě byla mladší a nechala jsem si dost věcí líbit, dneska bych ho poslala někam!
Po nějaké době jsem byla v Praze na soukromé klinice a sexuoložka mi povídá mezi dveřmi - děláte si to sama? Já že ne a ona hmm tak přijďte až mi nebudete lhát!!! No tak jsem tam už tedy nešla… Potkala jsem se pak ještě s jedním sexuologem, který se zabývá přímo asexualitou (tak se to tedy nazývá) a ten byl fakt bezvadnej, neměla jsem problém s ním o čemkoliv mluvit a moc jsme se mu s manželem líbili, prý ještě neviděl tak zamilovaný lidi co spolu nespěj :D no ale také neporadil kde je zakopanej pes. Tak ti přeju ať se k tobě chovají dobře a ať ti návštěva pomůže :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2770
23.5.12 16:02

@Janichka no proto jsem na to upozornila , teda vim ze psat anonymne urcite zde nebudu :think: :think:

A pro Anonymni uz to upozorneni nevidim , asi smazano Adminem . Hezky den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.12 16:07

Oksi B, děkuju za info, ono to bylo asi tím, že jsem tu anonymitu nastavila až dodatečně, když jsem si to rozmyslela. Ale to není celkem problém, já bych to klidně napsala i veřejně, jen jsem se na poslední chvíli rozhodla jinak..

• Citovat
  • Upravit
6956
23.5.12 18:57

@Oksi_B
Ja teda taky uz anonymne psat nebudu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
23.5.12 19:54

Anonymní, prosím o napsání SZ - chtěla bych ti něco poradit a nechci tady dělat reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová