Máte nějaké zážitky s duchy?

26
21.7.18 13:29

Ahojky holky. Vím, že se to sem nehodí, ale chtěla bych se zeptat, jestli nemáte nějaké paranormální zážitky. Mně se stává, že často někde vidím stíny :nevim: :think: A celkově co si o tomto myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1117
21.7.18 13:35

Vidíš ho tam vzadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
21.7.18 13:35

S duchy hlavně manžel. Vylejzaj z něj až moc často. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.7.18 13:39

S duchy jen tady na emiminu. Vyjejzaj z každé druhé diskuze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.18 13:59

Já osobně ne, ale mí rodiče. Celá ta událost je ale dost smutná. Je to už asi 30 let zpátky. Byl večer. Rodiče seděli v kuchyni, já náctiletá byla rovněž doma. Hádali se zrovna jako koně, ostatně jako obvykle. Uprostřed jejich slovní bitky oba najednou zpozorněli. Já nic neviděla, ale oni ano. Prý co to bylo, viděls tu postavu v koupelně, vidělas to? Kuchyně ústila do koupelny. Oba se rázem přestali hádat a začali se dohadovat, kdo asi umřel. Bohužel, druhý den volala policie. Tou dobou zemřel tragicky jejich syn, můj bratr. :,( Asi se přišel rozloučit. Je to příliš osobní a nechci, aby mě tu měli za blázna, tak anonym.

• Citovat
  • Upravit
355
21.7.18 14:03
@Anonymní píše:
Já osobně ne, ale mí rodiče. Celá ta událost je ale dost smutná. Je to už asi 30 let zpátky. Byl večer. Rodiče seděli v kuchyni, já náctiletá byla rovněž doma. Hádali se zrovna jako koně, ostatně jako obvykle. Uprostřed jejich slovní bitky oba najednou zpozorněli. Já nic neviděla, ale oni ano. Prý co to bylo, viděls tu postavu v koupelně, vidělas to? Kuchyně ústila do koupelny. Oba se rázem přestali hádat a začali se dohadovat, kdo asi umřel. Bohužel, druhý den volala policie. Tou dobou zemřel tragicky jejich syn, můj bratr. :,( Asi se přišel rozloučit. Je to příliš osobní a nechci, aby mě tu měli za blázna, tak anonym.

To je šílený, co se stalo? :,( Bývalý takto viděl jako malý babičku. Postava v noci, v rohu pokoje. Ráno se dověděli, že v noci umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
21.7.18 14:09

Mám taky zážitek s duchem ale nebudu tady psát jaký jelikož jsou tady hoooodne protivní lidí :mrgreen: ale v nadpřirozené věci 100% věřím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8287
21.7.18 14:22
@hulala píše:
S duchy hlavně manžel. Vylejzaj z něj až moc často. :P
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
21.7.18 14:30

Ahoj nevím jestli je to přímo s duchem ale když zemřel manžela dědeček tak v noci v den pohřbu ležel vedle mě v posteli ,nemyslím že by to byl sen jsem přesvědčená že se s námi loučil,i když dnes mě z toho mrazí když si na to vzpomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
21.7.18 15:41

Mam velmi cerstvy. Umrela mi mamka. Kdyz jeste zila, zminila se, ze kdyby zemrela na rakovinu, chce byt spalena. Bohuzel tak se stalo a ja mozna jedina to vedela a oznamila rodine, pri planovani pohrbu, jeji prani. Nikdo v rodine nebyl jeste zpopelnen a tak byli trosku z toho v udivu, ale neprostestoval nikdo. Pozdeji doma, mala spala a ja v obyvaku koukala na tv, mi najednou zacala byt strasna zima, mdlo az na zvraceni a najedniu jsem velmi intenzivne citila vuni mamky :-( zacalo mi hrozne busitsrdce z toho soku. Vyskocila jsem z gauce a lusknutim prstu to preslo. Za chvili zas, ale uz ne tak intezivne a zas to hned prestalo. Druhy den mi bratr volal, ze jede vyzvednout urnu, ze mu vcera volali, ze je nachystana… Nikomu jaem to nerekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová