Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mam zhruba více jak půl roku v kuse uměle rasy-rasa na rasu.
Jak dlouho je máte v kuse vy a myslíte, že to nevadí to mit pořád v kuse? Že by se neměla udělat nějaka pauza? Moje rasarka tvrdi, že ted je to vse vykoumane a ze se snaží dělat nove a nove produkty, aby to rasy nezazizilo.
A všimla jsem si, že spodní rasy jsou proridlejsi, že jich tam nemám moc, jak jsem myvala, ale už tam vidím spoustu dalších malých, jak rostou.
Děkuji moc za rady.
Nosila jsem 5 let. Po sundání jsem měla ty řasy furt stejný. Jen to byl nezvyk. Pauzy jsem nedělala. ![]()
@Sinisterka10
A co ty spodní? Mám tam malicke nové jak rostou a jsou proridlejsi. Je to normální?
@Sinisterka10
Tak to Vám závidím… Já je mám cca půl roku a momentálně jsem se rozhodla na doplnění už nejít a dát řasám oddych. Svoje vlastní řasy mám pěkně prořídlé a takové slabé. Ale je fakt že jsem na některých řasách neměla nalepenou jen jednu,ale třeba i tři řasy. Přijde mi že se má řasařka snažila zakrýt to jak pelichám. ![]()
@Toma18 ty jsem měla plešatý odjakživa, takže nemůžu posoudit. ![]()
Řekla bych, že počet řas je geneticky daný, stejně jako počet vlasů. Takže můžou být polámané, slabé, ale zase narostou, tak jak byly předtím.
@Martule Lukáš To se mi stalo u úplně první řasařky. Hroznej lempl. Pak jsem měla úplně skvělou, pečlivou, a ty rasy jsem měla po sundání v původním stavu. Je to strašně důležitý, si najít kvalitní rasarku ![]()
@Sinisterka10
Aha,tak to jsem netušila. Pořád mi říkala že dobrý,řasy rostou,že není problém. Dám pauzu,nasadím ricinový olej a najdu si novou řasařku. Ty řasy jsou totiž úžasný!!! ![]()
@Martule Lukáš určitě. Mě rasarka vysvětlila, ze když to takhle někdo pohnoji, a “vyvrátí” ty původní, tak už ta rasa Nedoroste. A je fakt, že jsem se o tom učila i ve škole ![]()
@Sinisterka10
No,tak to je pěkný.
Snad to ještě zachráním. Zakladatelce se omlouvám jak jsem se vtírla,nebylo to v plánu. ![]()
A to ja jsem si objednala serum hair plus.
Poptavala jsem se tady na recenze. Nikdo mi moc ale nerekl. Ted uz pouzivam asi 8 tydnu, tak muzu zhodnotit.
Toto je asi po 2 tydnech.
Řasy máte krásné,ale koukla jsem na cenu toho séra a teda,to si radši koupím něco hezkého na sebe a ten ricinový olej,mně pomohl a cena? 1 dcl cca 80.- Kč a vydrží to min. půl roku. Na mně je 2200.- fakt dost.
@Martule Lukáš píše: Řasy máte krásné,ale koukla jsem na cenu toho séra a teda,to si radši koupím něco hezkého na sebe a ten ricinový olej,mně pomohl a cena? 1 dcl cca 80.- Kč a vydrží to min. půl roku. Na mně je 2200.- fakt dost.
Ano, je drahe. Ale melo by vydrzet az pul roku. Rikam si, ze kdyz si kocky davaji umele rasy, vyjde je to v souctu mozna i draz.
Mám umělé řasy,ale z toho důvodu,že si je nemusím denně malovat řasenkou ![]()
Ráno vstanu a mám je hotové ![]()