Umělé řasy, vaše zkušenost

463
21.7.18 08:51

Uměle řasy, Vaše zkušenost

Ahoj holky,
mam zhruba více jak půl roku v kuse uměle rasy-rasa na rasu.
Jak dlouho je máte v kuse vy a myslíte, že to nevadí to mit pořád v kuse? Že by se neměla udělat nějaka pauza? Moje rasarka tvrdi, že ted je to vse vykoumane a ze se snaží dělat nove a nove produkty, aby to rasy nezazizilo.
A všimla jsem si, že spodní rasy jsou proridlejsi, že jich tam nemám moc, jak jsem myvala, ale už tam vidím spoustu dalších malých, jak rostou.
Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
336
21.7.18 09:14

Nosila jsem 5 let. Po sundání jsem měla ty řasy furt stejný. Jen to byl nezvyk. Pauzy jsem nedělala. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.7.18 09:33

@Sinisterka10
A co ty spodní? Mám tam malicke nové jak rostou a jsou proridlejsi. Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.18 09:40

@Sinisterka10
Tak to Vám závidím… Já je mám cca půl roku a momentálně jsem se rozhodla na doplnění už nejít a dát řasám oddych. Svoje vlastní řasy mám pěkně prořídlé a takové slabé. Ale je fakt že jsem na některých řasách neměla nalepenou jen jednu,ale třeba i tři řasy. Přijde mi že se má řasařka snažila zakrýt to jak pelichám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.7.18 09:43

@Toma18 ty jsem měla plešatý odjakživa, takže nemůžu posoudit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
21.7.18 09:44

Řekla bych, že počet řas je geneticky daný, stejně jako počet vlasů. Takže můžou být polámané, slabé, ale zase narostou, tak jak byly předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.7.18 09:46

@Martule Lukáš To se mi stalo u úplně první řasařky. Hroznej lempl. Pak jsem měla úplně skvělou, pečlivou, a ty rasy jsem měla po sundání v původním stavu. Je to strašně důležitý, si najít kvalitní rasarku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.18 09:52

@Sinisterka10
Aha,tak to jsem netušila. Pořád mi říkala že dobrý,řasy rostou,že není problém. Dám pauzu,nasadím ricinový olej a najdu si novou řasařku. Ty řasy jsou totiž úžasný!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
21.7.18 09:57

@Martule Lukáš určitě. Mě rasarka vysvětlila, ze když to takhle někdo pohnoji, a “vyvrátí” ty původní, tak už ta rasa Nedoroste. A je fakt, že jsem se o tom učila i ve škole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.18 10:07

@Sinisterka10
No,tak to je pěkný. :roll: Snad to ještě zachráním. Zakladatelce se omlouvám jak jsem se vtírla,nebylo to v plánu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
21.7.18 10:27

A to ja jsem si objednala serum hair plus.
Poptavala jsem se tady na recenze. Nikdo mi moc ale nerekl. Ted uz pouzivam asi 8 tydnu, tak muzu zhodnotit.
Toto je asi po 2 tydnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
21.7.18 10:28

Po 8mi tydnech......

Rekla bych dobry. Umelych netreba ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.18 13:15

Řasy máte krásné,ale koukla jsem na cenu toho séra a teda,to si radši koupím něco hezkého na sebe a ten ricinový olej,mně pomohl a cena? 1 dcl cca 80.- Kč a vydrží to min. půl roku. Na mně je 2200.- fakt dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
21.7.18 13:51
@Martule Lukáš píše: Řasy máte krásné,ale koukla jsem na cenu toho séra a teda,to si radši koupím něco hezkého na sebe a ten ricinový olej,mně pomohl a cena? 1 dcl cca 80.- Kč a vydrží to min. půl roku. Na mně je 2200.- fakt dost.

Ano, je drahe. Ale melo by vydrzet az pul roku. Rikam si, ze kdyz si kocky davaji umele rasy, vyjde je to v souctu mozna i draz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
21.7.18 21:20

Mám umělé řasy,ale z toho důvodu,že si je nemusím denně malovat řasenkou 8)
Ráno vstanu a mám je hotové :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová