Máte rády Velikonoce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11782
10.4.23 10:04
@Markéta80 píše:
@Ploskutáček :mrgreen: i ty rohy měl nějaké polospadlé :mrgreen:

Být čertem je náročný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
10.4.23 10:06

@Kelsey Velikonoce neslavím 40 let a ještě jsem neuschla :mrgreen: 8)

Už jsem po obědě, udělala jsem si 6 malých řízků, tři jsem snědla hned. Bez přílohy, stačí strouhanka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.4.23 10:11

Velikonoce miluju. Svátky jara, po té šedé zimě je všude barevná výzdoba, všechno začíná kvést, baví nás barvit vajíčka… I koledníky mám ráda, ale dceru do toho nenutím, ta má v pondělí hlavní zábavu velikonočního zajíčka. Ale ten náboženský rozměr tam nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
10.4.23 10:11
@laducha píše:
Tak, jako nepouštím koledníky, nepouštím ani čerty.
Nemám ráda nikoho v baráku. A aby mi strašil děcka? Tůdle.

Náhodou na zlobivé děti je zlý čert účinný :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
10.4.23 10:12

@laducha prý plodnost to zaručuje. Tak to moc nefunguje :mrgreen: manžel včera hlásil že až se vzbudí po noční že mně omladí :mrgreen: A Vali přišla ve středu ze školy že učitelka říkala divnou věc, prý kluci mají holky vyšupat ale ona slyšela trošku jiné slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.4.23 10:12
@laducha píše:
@Kelsey Velikonoce neslavím 40 let a ještě jsem neuschla :mrgreen: 8)Já už jsem po obědě, udělala jsem si 6 malých řízků, tři jsem snědla hned. Bez přílohy, stačí strouhanka 8)
Čekám na oběd. My obědváme společně. Ještě je brzo na oběd. Ale na snídani je pozdě. Drhla jsem vzteky kuchyň. Jak se včera barvily vajca. Tak na lince fleky barevné. Nešlo to dolů. Aj chuť na snídani přešla :zed:. Až poslední pokus Savo a to fleky umylo. Ale dobře mi hrklo. Naštěstí to nebylo na ničem bílém. Jen na pracovní desce. Příště to barvíme na zahradě v trávě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.4.23 10:15

Mě přijde hrozná škoda, když nemají holky velikonoce rády kvůli tomu, že je nějaká hovada řezala hlava nehlava. Proto dceru nenutím a děláme si to hlavně pro nás hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
10.4.23 10:16

@Markéta80 Myslím, že tři děcka mi stačí :mrgreen:

@Lorre píše:

Mám hodné děti. Uvidím, co vnučka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
10.4.23 10:35

@laducha u nástroje je čert za hodného, jen Vali se vždy diví jak ten července jí do dopisu vše napíše jak je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
10.4.23 10:41
@Lorre píše:

A na dospělé né? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
10.4.23 10:43
@Markéta80 píše:
@laducha u nástroje je čert za hodného, jen Vali se vždy diví jak ten července jí do dopisu vše napíše jak je :lol:

U nástroje? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
10.4.23 11:30
@Kelsey píše:
Nechápu ženy, které odmítají kytky. To je taková degradace ženskosti. Ale každého věc.

Tak ja mam kvetiny rada ( a zvirata taky ) miluji stromy, kvetiny…muj chlap to vi a bez toho, abych mela svatek, mi kytky nosi, jako prekvapko.

:) Jsem takovej fanatik do kvetin, ze se staram i o kytky, ktere nejsou moje, zalevam kytky na nasi ulici v lete, kdyz hrozilo vyschnuti a bylo porouchane automaticke zalevani a obcas „natajnacku“ prihodim hnojivo, kdyz vidim, ze stradaji. :)

• Citovat
  • Upravit
40446
10.4.23 11:50
@Lorre píše:
@Markéta80 já myslím, že tradice slehani ženských po zadku casem vymře. Ani nechci vědět kde se to vzalo :lol:. Nicméně vůbec mi nebude vadit, když se toho este dožiji 8)

Taky myslím, že časem to bude něco jako Masopust a Vynášení Zimy… :)

Už ted to je hlavně po rodině a domluvené, ani tu není nikdo nikde vidět z balkonu, už to nikdy nebude jako dřív…

A velkou sílu má Velikonoční Zajíc, ten nad pomlázkou v leckterých rodinách vyhrává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
10.4.23 11:58

U nás se peče beránek, mazanec a udělala jsem plech lineckého cukroví. Vajíčka jsem letos obarvila a sehnala krásné samolepky s úryvky básniček.

Malé jsme po zahradě poschovávali koledu a to slaví u nás velký úspěch. Od zajíčka dobroty. (Dcera bude mít dva) konečně to pořádně vnímá.

Letos k nám nikdo z vesnice nepřišel, což mě zarazilo, přijeli pouze známí s dětmi.

Obecně Velikonoce úplně neprožívám, spíše mám ráda příchod toho jara, barvy, slunce teplo a hlavně s dcerkou je to hezký zážitek.

• Citovat
  • Upravit
11782
10.4.23 11:58
@free333 píše:
Taky myslím, že časem to bude něco jako Masopust a Vynášení Zimy… :)

Už ted to je hlavně po rodině a domluvené, ani tu není nikdo nikde vidět z balkonu, už to nikdy nebude jako dřív…

A velkou sílu má Velikonoční Zajíc, ten nad pomlázkou v leckterých rodinách vyhrává…

Vzpomněl jsem si, že mi před 15, možná dokonce 20 lety má nejlepší kamarádka psala, že šel u nich masopustní průvod, a opilý upír s kozlem ji povalili na zem a váleli se po ní, kamarádce mohlo být mezi 20 nebo 25. Na jednu stranu mi jí bylo líto, ona byla dost naštvaná, ale když jsem představil upíra a kozla, ten obraz, stejně jsem se uchichtnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí