Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakanas píše:Úplně to vidím
jojo měli jsme ji doma v šuplíku… jen uprostřed byla špejle a jak se zlomila tak to jen tak viselo jak impotentovi…Příspěvek upraven 15.04.17 v 21:11
@Anna766 píše:
A už tě někdy ztřískal ožralej koledník že jsi takový odborník? Mě ano. A bolí to dost.
ne jen mě napadli 4 ožralí pražáci když jsme v Mikulově prodávali růže. Jeden mi urval anténu a začal mě s ní šlehat, já mu nastříkal pepřík do ubličeje, sebral prodavačku a jeli jsem o sklípek dál. Dost se to podobalo velikonocím. Takže doporučuju pro slabší povahy ten pepřák. Fakt to pomáhá.
@jakanas píše:
ne jen mě napadli 4 ožralí pražáci když jsme v Mikulově prodávali růže. Jeden mi urval anténu a začal mě s ní šlehat, já mu nastříkal pepřík do ubličeje, sebral prodavačku a jeli jsem o sklípek dál. Dost se to podobalo velikonocím. Takže doporučuju pro slabší povahy ten pepřák. Fakt to pomáhá.
Jako že by si baby všeho věku před Velikonocema opatřily pepřáky…hmmmm dobrý no ![]()
@jakanas píše:
Tak to mám na otce vytasit pepřák? V bytě? Skvělý nápad.
@Cuddy píše:
Takze se ti zpivani a obchazeni devcat nelibi a presto kazdy rok oteviras? A nebo jsi otevrel jednou nevedomky? Jako tvuj boj, delej si a mysli, co chces. Me pomlazka nezabije, ale ve skutecnosti na ni nejsem vubec zvedava a na lidi, co neznaji miru, uz vubec ne.
teda letos jsem pracoval na zahradě a když jsem je slyšem na zahradě, tak jsem tam poslal ženu. Kluci řvali v trampolíně a tak nebylo možné dělat že nejsme doma ![]()
Přecejenom, máme tu 80domů a tak člověk musí nějak dělat že sem patří.
@Bábrdl tak vidis a ja jsem taky rodily prazak a vubec mi to neva, naopak jako mala jsem u nas po ctvrti chodila i koledovat s klukama
ted co bydlime na vsi (ok, hned u Prahy, ale je to tady vesnice) tak opet se tu koleduje, dcera taky a je to podle me fajn. Ja nemam zadny sileny zazíitek a nejakeho ozraleho sadistu jsem zatim nepotkala, naopak je to vetsinou symbolicke
abych neuschla
ja mam velikonoce moc rada
i s tou pomlazkou ![]()
@Anna766 píše:
Jako že by si baby všeho věku před Velikonocema opatřily pepřáky…hmmmm dobrý no
Nesnášela jsem to už jako malá, přijde mi to trapné a potupné. Nevidím důvod, proč bych se měla nechat zmlátit od nějakého ožraly a ještě mu za to něco dát.
Teď jako dospělá už nikomu neotevírám. Letos budu v pondělí bez dětí a konečně se budu moct vyspat, takže jestli na mě někdo zazvoní, okamžitě vylívám z balkonu kýbl vody.
![]()
Edit: jsem z vesnice.
@Tamtama píše:
Nesnášela jsem to už jako malá, přijde mi to trapné a potupné. Nevidím důvod, proč bych se měla nechat zmlátit od nějakého ožraly a ještě mu za to něco dát.Teď jako dospělá už nikomu neotevírám. Letos budu v pondělí bez dětí a konečně se budu moct vyspat, takže jestli na mě někdo zazvoní, okamžitě vylívám z balkonu kýbl vody.
![]()
Edit: jsem z vesnice.
to tě budou mít všichni rádi…
@jakanas píše:
to tě budou mít všichni rádi…
to je mi tak nějak u řiti ![]()
Jaky vyprask? To ze me otec, syn, muz, svagr, znami atd. polehtaji symbolicky tatarem, mam brat jako vyprask?
Nastesti nepatrim mezi tyhle ty zeny nafucene, ktere krici nesnasim. Chlapi, aby se s nimi bali vseho at se neurazi.
@Kelsey píše:
Jaky vyprask? To ze me otec, syn, muz, svagr, znami atd. polehtaji symbolicky tatarem, mam brat jako vyprask?
Nastesti nepatrim mezi tyhle ty zeny nafucene, ktere krici nesnasim. Chlapi, aby se s nimi bali vseho at se neurazi.
Ono polechtání od syna a mýho tatínka když žil mi nevadilo. O tom tu ale nepíšu.
@Kelsey píše:
Však ti v tom nikdo nebrání. ![]()
@Anna766 píše:
Ono polechtání od syna a mýho tatínka když žil mi nevadilo. O tom tu ale nepíšu.
já jsem nesnášela, když mě děda o půl 7 ráno vyháněl pomlázkou z postele ![]()
@Tamtama píše:
já jsem nesnášela, když mě děda o půl 7 ráno vyháněl pomlázkou z postele
Táta ráno před tím než vyrazil koledovat, přišel do pokoje a vyšlehal mě, ale fakt jen tak pro formu a ještě v posteli přes peřinu
to mi opravdu nijak neublížilo. Ale potom ![]()