Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro mě bolest je angína a bolest v krku, ale ne zvětšení prsou, ale každý to vnímá jinak ![]()
Zvětšení poprsí vlastním tukem se opravdu provádí, cena je podstatně vyšší než u augmentace, poprsí se dá zvětšit jen o jedno číslo, ale pokud rapidně zhubneš, tak je možné že se ty prsa zmenší. Já o tom taky uvažovala, ale nakonec jsem šla do zvětšení pomocí implantátů. Jizvy jsou pod prsem, skoro neviditelné.
Anonymní píše:
Zvětšení poprsí vlastním tukem se opravdu provádí, cena je podstatně vyšší než u augmentace, poprsí se dá zvětšit jen o jedno číslo, ale pokud rapidně zhubneš, tak je možné že se ty prsa zmenší. Já o tom taky uvažovala, ale nakonec jsem šla do zvětšení pomocí implantátů. Jizvy jsou pod prsem, skoro neviditelné.
A do autoaugmentace jsi nešla kvůli ceně, jen té jedné velikosti a nebo ještě kvůli něčemu jinému? Já se ptám jen ze zajímavosti, až se budu potřebovat jednou rozhodnout… ![]()
Wiolla píše:Anonymní píše:A do autoaugmentace jsi nešla kvůli ceně, jen té jedné velikosti a nebo ještě kvůli něčemu jinému? Já se ptám jen ze zajímavosti, až se budu potřebovat jednou rozhodnout…
Kvůli tomu, že jsem měla svá prsa povolená, takže jedna velikost by moc velké zázraky neudělala. Nebyla by tak hezká jako ted po vložení implantátů.
Můj operatér mi říkal, že stejně čekají, až někdo vytvoří něco na bázi silikonu, který se bude moct aplikovat injekční stříkačkou a nebude se vstřebávat. Ale zatím je to hudba budoucnosti.
Anonymní píše:Wiolla píše:Kvůli tomu, že jsem měla svá prsa povolená, takže jedna velikost by moc velké zázraky neudělala. Nebyla by tak hezká jako ted po vložení implantátů.Anonymní píše:A do autoaugmentace jsi nešla kvůli ceně, jen té jedné velikosti a nebo ještě kvůli něčemu jinému? Já se ptám jen ze zajímavosti, až se budu potřebovat jednou rozhodnout…
Můj operatér mi říkal, že stejně čekají, až někdo vytvoří něco na bázi silikonu, který se bude moct aplikovat injekční stříkačkou a nebude se vstřebávat. Ale zatím je to hudba budoucnosti.
Jako myslíš, že ty silikony lépe drží tvar? A nebo, žes je každopádně pořebovala zvětši o víc než jedno číslo, aby to vypadalo hezky?
Já mám kulatý imploš, takže rozhodně takového tvaru bych nikdy vlastním tukem nedosáhla. A přesně, potřebovala jsem ty prsa hodně vyplnit, takže mám z chabých dvojek velké trojky.
Anonymní píše:
Já mám kulatý imploš, takže rozhodně takového tvaru bych nikdy vlastním tukem nedosáhla. A přesně, potřebovala jsem ty prsa hodně vyplnit, takže mám z chabých dvojek velké trojky.
Není kulatý náhodou právě ten nepřirozený?
Jsou i nějaké kapičkové tvary myslím ![]()
Wiolla píše:sieta.m píše:No musíš to brát tak, že to máš vlastně 2 v 1. Liposukci (břicha, stehen, zadku) a ještě augmentaci (modeláž prsou). Pak je ta cena pochopitelná…hanuless píše:Aha, tak cena strašnásieta.m píše:Ano dělají to, jmenuje se to autoaugmentace. Odeberou ti tuk z břicha, zadku, stehen a tuk vloží do prsou. Jediný blbý, tedy v mém případě je, že jde zvětšit jen o jedno číslo a cena je okolo 150 000 Kč.Wiolla píše:Fakt? Tak materiál na břichu bych měla takysieta.m píše:
No ona modelace musí jít z něčeho udělat, kde nic není, ani modelovat nejdeJsem na tom jako zakladatelka, ale už to beru s humorem, pač prachy na to nemám
Kamoška měla po 2 dětech z už tak malých prsou nulky. Byla na modelaci a dali ji tam její vlastní „materiál“ z břicha (a možná i stehen, ale myslím, že jen z břicha).
Teď je nejen šlank, ale má i pěkný prsa (takové menší dvojky). Je 100% happpy.Slyším o tom prvně, musím něco pozjišťovat a to už je doživotní?
(ač její hrůznost nezpochybňuji
)
No to je pravda, že je vše při jednom ![]()
Ano, kapkovitý-anatomický tvar je přirozenější, ale je prověšený a může u implantátu dojít k otočení, já rozhodnutí nechala na doktorovi, on mi navrhnul kulatý, ale mám ho daný částečně pod sval, takže nahoře ti ten imploš sval zmáčkne, takže vlastně vytvoří kapku. Já anatom. mít nemohla, protože jsem měla fakt prsa hodně povislá, takže je bylo potřeba vyplnit a zvednout. A ráda nosím v létě tílka bez podprsenky, ten kulatý implantát vypadá bez podprdy lip.
sieta.m píše:Anonymní píše:Není kulatý náhodou právě ten nepřirozený?
Já mám kulatý imploš, takže rozhodně takového tvaru bych nikdy vlastním tukem nedosáhla. A přesně, potřebovala jsem ty prsa hodně vyplnit, takže mám z chabých dvojek velké trojky.Jsou i nějaké kapičkové tvary myslím
Kulaté imploše neznamenají nepřirozené prsa. Kapkovité se dávají těm ženám co nemají skoro žádné prsa a tak jim to udělá přirozený tvar!!!Já mám kulaté a jsou krásně přirozené ![]()
suchar píše:sieta.m píše:Kulaté imploše neznamenají nepřirozené prsa. Kapkovité se dávají těm ženám co nemají skoro žádné prsa a tak jim to udělá přirozený tvar!!!Já mám kulaté a jsou krásně přirozenéAnonymní píše:Není kulatý náhodou právě ten nepřirozený?
Já mám kulatý imploš, takže rozhodně takového tvaru bych nikdy vlastním tukem nedosáhla. A přesně, potřebovala jsem ty prsa hodně vyplnit, takže mám z chabých dvojek velké trojky.Jsou i nějaké kapičkové tvary myslím
Jj, takže já jsem adept na ty kapky, takže ještě někde přijít k penězům
![]()
Anonymní píše:hanuless píše:Mně augmentace vůbec nebolela, měla jsem jen takové pnutí v prsou, každý snáší bolest jinak, já hned po opce vstala a šla si sama na záchod. Nejnáročnější bylo vstát z postele.
Za sebe můžu říct, že jsem horší bolest nikdy nezažila. Přirovnala bych to k uřezání prsů a polití hrudníku horkým olejem, ale nechci tě strašit, každý snáší bolest jinak. Ale ta nejhorší bolest trvala jen dva dny pak už to šlo.
Anonymka, co je 3měsíce po zvětšení
Tak pro mne to byly muka… nejhorší to bylo do vyndání drenů a pak už to šlo. Můžu se zeptat máš implantát pod sval nebo pod žlázu?
Mám částečně pod sval, částečně pod žlázu, vyndání drenů jsem vůbec necítila, ale na pokoji se mnou ležela kočka a tu to bolelo teda hrozně, bylo mi až trapně, že já byla úplně v pohodě.
Dreny mi taky nevadily
no hlavně, že už je to za mnou… já mám 400 ml. pod svalem…
Já 390ml, tak to máme nastejno, ale jsem docela hubenour, jaké máš číslo podprdy?