Máte 'silikony'?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
5.5.11 11:07
Anonymní píše:
Já 390ml, tak to máme nastejno, ale jsem docela hubenour, jaké máš číslo podprdy?

Mám 75/D nebo 80/C a veeliká spokojenost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.11 12:27

Tak mně osobně je do ostatních houby, sama to nevykládám, ale pokud se mě někdo nezptá, tak odpovím, že ano. Cizí se zatím nikdo neptal, jen kamarádky, takže těm je mi blbé lhát. Stejně by to v létě v plavkách poznaly. :think:

Pokud by se chtěly čekatelky něco zajímavé dozvědět, tak dobré stránky jsou: www.omlazení.cz

Anonym 390ml

• Citovat
  • Upravit
1885
5.5.11 12:41

Ahoj, tak moje kamarádka má silikony.Nikdy prsa neměla, má super postavu a po 2 dětech si je nechala udělat.Je strašně spokojená, moc jí to sluší, má je přiměřený ke svý postavě.A byla v Hradci Králové.Prý je tam moc příjemná Mudra. Tak hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.5.11 22:33

Jj, omlazeni je fajn, jen uz mi smazali dve diskuse. A to me dost nastvalo. Ale vycist se tam da spousta veci. To je fakt.
S podprdou drzim palce i kdyz ja se na tech webovkach taky dozvedela zajimave veci.
Doufam, ze budu patrit mezi vsechny, ktere dopadli na vybornou… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
6.5.11 14:22

neboj dopadne to dobře,jenom jak říkam pokud ti budou dělat převazy tak se ničeho neboj pokud budeš mít takové na pohled nepřirozené prsa ony si až se ztratí otoky sednou do své přirozené polohy. :palec: Operace se dělají převážně podzimní až zimní období takže do léta je každá kočka. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 18:08
gsimča píše:
neboj dopadne to dobře,jenom jak říkam pokud ti budou dělat převazy tak se ničeho neboj pokud budeš mít takové na pohled nepřirozené prsa ony si až se ztratí otoky sednou do své přirozené polohy. :palec: Operace se dělají převážně podzimní až zimní období takže do léta je každá kočka. :huban:

Dekuju, jsi zlata. Na to uz jsem snad psychicky taky pripravena… No ja jdu prave v lete, takze do leta to stihnu stopro… doufejme! Dneska jsem to dukladne probrala s mamcou, ktera mi bude pomahat ten tyden po s malinkou a z te vylezlo, ze by do toho taky sla, uvidi jak budu vypadat ja a pak mozna… No jsme jedna rodina :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.5.11 19:31

Prsa jsou můj sena doufám , že letos na podzim se dočkám. Moc závidím všem co je májí a zároven jim je přeju, ikdyž jednou za čas oblétne zlá zpráv, že někdoumřel, ale to přesně nikdo neví vlastně na co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
6.5.11 19:58
Kacenka86 píše:
Anonymní píše:
gratuluju k rozhodnutí, ke komu jdeš?? Anonymka 390ml
Jdu v Plzni k doktoru Kydíčkovi. No nebylo to jednoduche se rozhodnout a jeste se trochu desim reakce okoli. Mamce uz jsem to rekla a docela prekvapila. Zadne vymlouvani, naopak mi rekla, ze se tesi, ze bude mit malou jen pro sebe

U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.5.11 20:38

Ahoj, silikony nemám, ale mají je 4 moje kamarádky. Všem to dost pomohlo na sebevědomí a vůbec a jsou takové veselejší. Dřív se tím docela dost deptaly.
Jinak kdo nemá na silikony, tak můžu doporučit tuhle podprsenku Bombshell Miraculous Push Up od Victorias Secret. Vlevo modelky s podprsenkou, vpravo stejná bez ní. Slibují 2 košíčky rozdíl a myslím si, že nelžou. Určitě jste viděli v nějakým časáku vyfocenou Hanychovou Agátu, ta jí hodně nosí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.11 20:39

Tu podprdu jsem nosívala před opkou. Fakt dělá zázraky, je celá vyztužená i po bocích.
Anonymka 390ml

• Citovat
  • Upravit
17521
6.5.11 20:41

Ahoj, silikony nemám, ale mají je 4 moje kamarádky. Všem to dost pomohlo na sebevědomí a vůbec a jsou takové veselejší. Dřív se tím docela dost deptaly.
Jinak kdo nemá na silikony, tak můžu doporučit tuhle podprsenku Bombshell Miraculous Push Up od Victorias Secret. Vlevo modelkä s podprsenkou, vpravo stejná modelka bez ní. Slibují 2 košíčky rozdíl a myslím si, že nelžou. Určitě jste viděli v nějakým časáku vyfocenou Hanychovou Agátu, ta jí hodně nosí..

Příspěvek upraven 06.05.11 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.5.11 20:43
Anonymní píše:
Tu podprdu jsem nosívala před opkou. Fakt dělá zázraky, je celá vyztužená i po bocích.
Anonymka 390ml

Podle mě v ní má každá uplně krásný prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.5.11 21:08
vendy111 píše:
Kacenka86 píše:
Anonymní píše:
Jdu v Plzni k doktoru Kydíčkovi. No nebylo to jednoduche se rozhodnout a jeste se trochu desim reakce okoli. Mamce uz jsem to rekla a docela prekvapila. Zadne vymlouvani, naopak mi rekla, ze se tesi, ze bude mit malou jen pro sebe
U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená! :palec:

Tak v to doufam, jen vim, ze do srpna asi umru. Vi to jen 3lidi a podle meho z toho uz vsichni maj hlavu jak patraci balon. Melu o tom furt dokola. Muzes mi rict jakou znacku a ml mas? Jaka si mela prsa predtim?
Podprda od V.S. je urcite naprosto famozni, ale kdyz se to sunda tak je vse opet pri starem. Takze efekt je super pro okoli, ale manza ma furt to same… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
6.5.11 21:15
Kacenka86 píše:
vendy111 píše:
Kacenka86 píše:
Anonymní píše:
U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená! :palec:
Tak v to doufam, jen vim, ze do srpna asi umru. Vi to jen 3lidi a podle meho z toho uz vsichni maj hlavu jak patraci balon. Melu o tom furt dokola. Muzes mi rict jakou znacku a ml mas? Jaka si mela prsa predtim?
Podprda od V.S. je urcite naprosto famozni, ale kdyz se to sunda tak je vse opet pri starem. Takze efekt je super pro okoli, ale manza ma furt to same… :zed:

Mám 280ml eurosilikony. Měla jsem dvojky, takové „prázdné“ a teď mám tak 3-4, podprda 75C-D teda před těhu, teď mám už jen D když kojím:-) Ale jsou pořád hezký, stejný tvar, jen trochu „oteklejší“ .
U mě to věděl jen přítel a sestřenka, rodičum jsem to řekla pár dní po operaci a okolí se to dozvědělo tak nějak samo, nemá cenu zapírat, když do toho člověk jde, neměl by se za to stydět, kdo se zeptal „máš je?“ odpověď byla ano mám. Co na tom? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
6.5.11 21:29
Kacenka86 píše:
vendy111 píše:
Kacenka86 píše:
Anonymní píše:
Podprda od V.S. je urcite naprosto famozni, ale kdyz se to sunda tak je vse opet pri starem. Takze efekt je super pro okoli, ale manza ma furt to same… :zed:

Jedna moje kámoška, co jí nosila před silikonama, říkala, že na ní láká chlapy. Hledala přítele a na mojí otázku, co pak, tak říká, podprdu sundavuju, až když je zamilovanej :-) Ona to s tou podprdou ze začátku snad i dělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová