Máte 'silikony'?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5606
8.5.11 19:02

pro Kacenka86

Mi to bylo divné že na te fotce to tak nevypadalo,ale co já můžu vědět jj.Tak to běž do těch 3-4 to bude úplně v poho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
8.5.11 20:58
Anonymní píše:
vendy111 píše:
Kacenka86 píše:
vendy111 píše:
Kacenka86 píše:
Anonymní píše:
gratuluju k rozhodnutí, ke komu jdeš?? Anonymka 390ml
Jdu v Plzni k doktoru Kydíčkovi. No nebylo to jednoduche se rozhodnout a jeste se trochu desim reakce okoli. Mamce uz jsem to rekla a docela prekvapila. Zadne vymlouvani, naopak mi rekla, ze se tesi, ze bude mit malou jen pro sebe
U Kydlíčka jsem byla já a jsem s ním moc spokojená, je to super člověk a odvádí dobrou práci, tak snad budeš taky spokojená! :palec:
Tak v to doufam, jen vim, ze do srpna asi umru. Vi to jen 3lidi a podle meho z toho uz vsichni maj hlavu jak patraci balon. Melu o tom furt dokola. Muzes mi rict jakou znacku a ml mas? Jaka si mela prsa predtim?
Podprda od V.S. je urcite naprosto famozni, ale kdyz se to sunda tak je vse opet pri starem. Takze efekt je super pro okoli, ale manza ma furt to same… :zed:
Mám 280ml eurosilikony. Měla jsem dvojky, takové „prázdné“ a teď mám tak 3-4, podprda 75C-D teda před těhu, teď mám už jen D když kojím:-) Ale jsou pořád hezký, stejný tvar, jen trochu „oteklejší“ .
U mě to věděl jen přítel a sestřenka, rodičum jsem to řekla pár dní po operaci a okolí se to dozvědělo tak nějak samo, nemá cenu zapírat, když do toho člověk jde, neměl by se za to stydět, kdo se zeptal „máš je?“ odpověď byla ano mám. Co na tom? :-)
To je zajímavé ty velikosti, já mám 390ml a taky 3-4prsa.

záleží jaký má kdo základ. A na každím ty ml vypadají uplně jinak. Pokud jsi nic neměla, je to jasné, že na potřebuješ víc, já už svoje prsa měla dvojky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.11 21:45

Já měla taky dvojky a hodně kůže.
Anonymka 390ml

• Citovat
  • Upravit
1812
9.5.11 10:49
Anonymní píše:
Já měla taky dvojky a hodně kůže.
Anonymka 390ml

no a sestřenka neměla nic a 250ml jí udělalo trojky. Jak říkám, na každém ty ml vypadají jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.5.11 20:19

Holky, se picnu. Vypada to na odklad. Rysuje se prace a ve zkusebce asi sotva… Fnuk a ja se tak tesila… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
21.5.11 13:37

Kamoška má nový a byla doma jen 4 dny i s nemocnici,tak kdyby ti je udelali v patek,tak v ut muzeš do práce.Když teda nejsou komplikace.Děla recepční,tak nic netahá,nenosi.Jen tuká do pc,podává klíče a směje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.11 00:03
Babe007 píše:
Kamoška má nový a byla doma jen 4 dny i s nemocnici,tak kdyby ti je udelali v patek,tak v ut muzeš do práce.Když teda nejsou komplikace.Děla recepční,tak nic netahá,nenosi.Jen tuká do pc,podává klíče a směje se.

Minimálně týden by si měla být doma, někdo celý týden jen proleží, záleží na tom jak se cítíš. Já bolesti neměla, ale po čtyřech dnech bych do práce nešla, stačí, když do tebe někdo jen strčí.

• Citovat
  • Upravit
2346
22.5.11 01:12

Take jsem si nechala udelat nova prsa, ma puvodni by se dala merit na zadech :roll: :lol: . Mam 400 ml pod sval, chtela jsem mene, pan operater mel velke oci a mooocinky me premlouval do vetsich, nakonec jsme kompromisovali takto a jsem spokojena. Z totalne placate hrudi mam 70E/F, jsem mla (161 cm), ale vypadaji hezky, mam stredne-vysoky profil, kulate. Takze neni pravda, ze pro placatou hrud jen anatomy. Pro placatou hrud anatomy, pokud jdou jen pod zlazu, to by byla pravda. Pokud pod sval, tak je to v pohode. Navic ulozeni pod sval ma statisticky mensi vyskyt kapsularnich kontraktur. Operaci jsem mela ambulantne, to znamena, ze jsem nastoupila asi 3 h pred operaci a hodinu po operaci mi vykopli domu :) , za coz jsem byla rada, protoze nenavidim nemocnicni prostredi a cizi postele! Po narkoze mi bylo spatne, ale jen asi 2 hodky, pak jsem si vzala cipek a bylo to ok. Bolest byla urcite k preziti, prasky jsem brala jen 2 dny, pak uz slo jen o diskomfort a hrozne tlaky na hrudi. Asi 3 tydny jsem spala na zadech, pak uz to slo na bok. Mohla jsem spat na boku i drive (doktor nezakazoval), ale telo nedovolilo. Dneska (3 mesice po operaci) spim i na brise (s polstarem pod ramenem) a po tydnu od operace jsem se vracela do prace, 3 tydny po operaci jsem sla poprve do fitka a uz jsem nepocitovala skoro zadna omezeni, nastoupila jsem zpet na rehabilitace ramene. Po operaci jsem mela jen sportovni podprsenku a jizvy (pod prsem) prelepene, hned od druheho dne jsem mela procvicovat paze nad hlavu a vsechno proste bylo takove hrozne uvlonene, zadne striktni rezimy. Jizvy mam stale ruzove, ale hladke, uzounke, asi 4 cm dlouhe. Nemela jsem zadne dreny. Jsem rada, ze jsem do toho sla, prachy neprachy :D . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
15.8.11 14:10

ahoj potřebuji poradit mám 2 děti prsa asi slabé jedničky a zvažuji o zvětšení nejlépe v Brně nemáte někdo zkušenost kde a jak dlouho implantáty mohu mít díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.8.11 16:24

Ahojky, ja bych chtela silikony po diteti a kojeni, ale nevim jestli mam jit do silikonu nebo jen modelaz. Mam kokrspanely usi pred tehu 75 C totalne vycucly . Silikonu se bojim kvuli rakovine, par pribehu jak nekomu implantaty " praskly " , jaka jsou tedy doopravdy rizika? Jak to mate se spanim na brichu? Necitite, ze tam ty implantaty mate i po delsi dobe? Diky moc za odpovedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.8.11 17:47

Po dvou letech o silikonech vubec nevim, vlastne jsem je necitila uz tak po 3 mesicich, na brise spim normalne, pokud si nezvolis mega balony. S rakovinou to nema nic spolecneho, a kdyz prasknou, coz by se nemelo stat pokud nenabouras nebo na tebe nekdo nepujde s nozem :-) tak se obsah nevyleje, dnes uz je to tuzsi hmota co drzi pohromade. Ale holky nikdo vam neporadi a nezodpovi otazky ohledne vetsich rizik nez doktor na konzultaci, za tu nic nedate :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.8.11 19:31
vendy111 píše:
Po dvou letech o silikonech vubec nevim, vlastne jsem je necitila uz tak po 3 mesicich, na brise spim normalne, pokud si nezvolis mega balony. S rakovinou to nema nic spolecneho, a kdyz prasknou, coz by se nemelo stat pokud nenabouras nebo na tebe nekdo nepujde s nozem :-) tak se obsah nevyleje, dnes uz je to tuzsi hmota co drzi pohromade. Ale holky nikdo vam neporadi a nezodpovi otazky ohledne vetsich rizik nez doktor na konzultaci, za tu nic nedate :-)

Diky moc za odpovedi :-) . straaasne moc je chci, jen se bojim. konzultace ted nehrozi, pac nebydlim v CR a ja chci do Brna na plastiku a nez dokojim a jeste premluvim chlapa :lol: , tak to tak rok sebere. Ale diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.8.11 19:34

a kam do Brna máš nějaký typ chcu tam také a manžel stím zatím také moc nesouhlasí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
16.8.11 19:42

Uvidite, ze vasi chlapi budou spokojeni :-) ten muj je taky a ja taky, tak snad vam to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.8.11 20:05

No, ja jsem se manzela moc neptala, chtela jsem to udelat sama pro sebe a on to respektoval. Nikdy mu moje mala prsa nevadila, ale chapal, ze vadi proste mne. Ale chapu, o financich se poradit musite. Radim, abyste si pripravily plan, ze proste nebude moci rict ne kvuli financim.

Jinak ja jsem od operace pul roku, nekdy, kdyz spim na tvrdsi matraci, implantaty citim, kdyz jsem na brise, ale staci se trochu pretocit a je to v pohode.

Riziko z praskleho implantatu je spise hypoteticke nez skutecne, pokud mas joooo strach, tak existuji i saline implantaty, kdy je vypln jen fyziologicky roztok. Jen mam pocit, ze v CR se to nedela. V US bezny standard. Kdyz implantat praskne, okamzite to poznas, protoze jsi hned placata a vypln prakticky vycuras, jedna se o fyziologicky roztok. Ale ma nevyhody, ze nekdy „zblunka“, vice se vrasni a krabati, pokud mas tenkou kuzi. Vyhoda je, ze se plni az po umisteni pod kuzi/sval, takze jizva je fakt malicka, 2, maximalne 3 cm.

Jinak implantaty se dnes uz nemusi menit, pokud jim nic neni. Mnoho vyrobcu dava zaruku, ze kdyz Ti do 10 let praskne, tak Ti poslou nove a prispeji Ti jeste na reoperaci, nekdy ten prispevek pokryje celou operaci. Nekde se muzes pripojistit. Ja mam Mentory v silikonu a mam tech 10 let zahrnutych v cene, bez extra pojisteni. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová