Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa jeste nez otevru odkaz - podle me to nejsou protiklady. Velmi casto nemaji soudnost prave ti, kteri se snazi za kazdou cenu nebyt ovce.
Daleko horší mi přijde sdílet fotky a info tady, protože na facebooku se to aspoň dá zabezpečit, ale diskuze založená matkou, která má v profilovce své děcko a píše o tom jak malému nejde vykakat hovínko nebo jak ji chlap podvádí s jinou
…
Jakékoliv zveřejňování fotek a informací vedoucích k totožnosti člověka na jakémkoliv fóru beru jako velice nezodpovědné!
@Burj Chalifa Fotky (zduraznuji oblecenych) deti mi jeste prijdou ok.Za daleko horsi povazuji zverejnovani udaju typu jmeno, prijmeni a datum narozeni nebo dokonce rodne cislo.
@Nafrněná píše:
Daleko horší mi přijde sdílet fotky a info tady, protože na facebooku se to aspoň dá zabezpečit, ale diskuze založená matkou, která má v profilovce své děcko a píše o tom jak malému nejde vykakat hovínko nebo jak ji chlap podvádí s jinou…
děti v profilovkách nechápu, tak jako nekonečnou řadu zveřejněných osobních a intimních informací. Lahůdkou jsou též nicky v podobě jména a příjmení, nejlépe ještě vytuněné fotografií dítěte a podrobnostmi v profilu.Plus selfíčko, břicha, obýváku a pokakaného potomka.
@MartinaIrena píše:
@Burj Chalifa Fotky (zduraznuji oblecenych) deti mi jeste prijdou ok.Za daleko horsi povazuji zverejnovani udaju typu jmeno, prijmeni a datum narozeni nebo dokonce rodne cislo.
jo, to tu taky bylo, fotografie plodu s rozměry a rč matky. A také si vybavuji publikaci spermiogramu partnera ![]()
@MartinaIrena píše:
@terinka4444 Pripadne s fotkou
obličeje… ![]()
Kdyz to nekdo chce sdelovat, at to sdeluje…ja to sdelovat nechci ![]()
@vin píše:
Kdyz to nekdo chce sdelovat, at to sdeluje…ja to sdelovat nechci
máš soudnost.
@Burj Chalifa jsme asi exoti, ale ještě jsme nedali fotku prcka na FB
Jinak ano, mám takové v přátelích (bývalé spolužáky atd), vždy to jen skryju.. přijde mi to stupidní, to dítě se jednou za ně bude stydět
ale tady to má kolikrát mnohem větší grády, že
![]()