Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@andelka83 jojo, máš pravdu
holka jen nemá zkušenosti a přišla se zeptat… tak od čeho ty diskuze jsou? někdy mám pocit, že se sem některý chodí předvádět, mistryně světa ve všem ![]()
@Stánina píše:
@Kšandys má ta tečka nějaký speciální význam?
Chtěla jsem sledovat diskusi a nevěděla jak. chtěla jsem.si přečíst něco normálního.
@Kšandys To klidně čti
a do sledovaných se dá diskuze přidat i nahoře nad diskuzí odkazem „přidat k oblíbeným“, když nechceš nic psát.
@Stánina stridavka vždycky vyvolá silné emoce. Zvlášť když o dítě " bojuje" přítelkyně otce.
@andelka83 není to tak dávno, co tady podobný emoce vyvolalo téma „nesnáším přítelovu dceru“. jak říkám, máš pravdu, ale myslela jsem, že si sem chodí ženský poradit. ne po sobě štěkat.
@Stánina to brzo zjistis že sis to myslela špatně. Člověk musí čekat cokoliv. Každá má nějaké zkušenosti a mnoho témat umí vyvolat silne emoce.
@Stánina Musíš z toho udělat skupinu, akorát mám takový pocit, že přehodit diskuzi na skupinu může jen admin, ty můžeš jen udělat novou uzavřenou skupinu a nechat tuhle diskuzi ladem. Nebo možná jde udělat ta skupina a pak požádat admina o přesun téhle diskuze do ní, ale tím si jistá nejsem.
@andelka83 píše:
@Stánina stridavka vždycky vyvolá silné emoce. Zvlášť když o dítě " bojuje" přítelkyně otce.
@andelka83 píše:
tak to by mi nas.ralo taky
@Lama Lama pořád lepší případ, když má nová přítelkyně zájem o „cizí“ dítě a chce s ním vycházet, než když se k němu chová jak macecha. ex má přítelkyni, je naprosto skvělá, hola ji má ráda a já mám klid, že jí nikdo neubližuje.
@Stánina to máš pravdu. U nás jsme taky všichni normální a děti spokojené. Přítel má taky dítko, takže to máme z obou stran. Není nad to když jsou dospělí rozumní a jde jim o děti a i jejich vlastní klid.
@andelka83 tak tam je to hustý
přijde mi fakt neuvěřitelný, že by soud schválil dvě ZŠ. myslela jsem, že to je základní podmínka, jedna ZŠ. ![]()