Máte střídavou péči... pojďte sem!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
7.2.16 09:21
@Kšandys píše:
No tak přes noc s tatínkem je tak od 9 měsíců.

Můžu se zeptat, proč opustil mimino?

• Citovat
  • Upravit
81500
7.2.16 21:04

Založíte někdo tu skupinu?
Mě by zajímalo, jak to funguje- hlavně vývoj, zda měnítě frekvenci střídání nebo něco jiného. Jak se mění v průběhu času emoce, komunikace s partnerem.
Co nové parnerky.
Co na to děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 07:04

Ahoj holky, tak jsem tu skupinu založila, asi jsem teda ten moderátor?? Asi mi teda posílejte žádosti, skupina je uzavřená.
Jen se mnou mějte strpení, tenhle týden se budu vyskytovat míň, je můj týden - mám sudé týdny - a dcerka má jarní prázdniny, takže SUPÉÉÉR :pankac: :pankac: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 07:15

@Lama Lama my máme týden a týden, musím zaťukat, že se dohodnem skoro na všem. frekvenci asi měnit nebudem, vyhovuje nám to a 14dní by už bylo moc, jak pro nás, tak pro dceru. ke všemu ex dělá v pohostinství, tak by ani nemohl. už takhle to zvládá pomocí přítelkyně, musím nekriticky přiznat, že je to bezva ženská. naše dcera je takovej prdlouš, má to mít po kom :mrgreen: je to hrozná rozumbrada, od mala byla půjčovací, nikdy se nestyděla a tak, ona s tím nemá žádný problém, přijde ji to takhle spravedlivý… tak snad zatím dobrý no. říkám si, že bych to přeci viděla, všimla si, kdyby to mělo špatný vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
8.2.16 07:42

@Stánina skupinu nemuzu najit. Hodis prosim odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 08:10

@Lama Lama ty jo, to po mně teda chceš věci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 08:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
8.2.16 08:17

@Stánina tak už jsem zažádala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 08:24
@andelka83 píše:
@Stánina tak už jsem zažádala :mavam:

Už jsem tě schválila, ty jo, to mám ale moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
8.2.16 08:27

Taky zažádáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.2.16 15:02

Mohu taky? Je to čistě na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 15:39

@Kšandys jo, pojd, kdyztak te vyhodime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.7.17 15:39

Ahoj všem, oživuji diskusi:-)
Jen jsem chtěla pokecat s někým kdo má střídavou péči jak zvládá ten týden bez dětí!

Já mám dceru, 6,5 roku… 2 roky jsem od bývalého! Střídavka týden a týden!!
Střídavou péči máme od začátku, dcera otce zbožňuje!

Slyšela jsem spoustu názorů, že jsem s tou střídavkou blázen, jedna právnička mi říkala, že by mne nezastupovala se souhlasem střídavé péče!
Od mojí sestřenky(která má dítě s angličanem) zase mám podporu, že nejsem ta zlá přes školu a kroužky jako ona! Tatínek je pouze na prazdniny a takže je ten nejlepší!!!
Ve střídavé péči musíme máknout oba!!!
Vadí mi jen, že když mohl tak ji bral ze školky, aby si ji mohl užít!!! Je to fajn, ale je to dítě a myslím, že potřebuje dětský kolektiv… Vím to z týdnu kdy je u mě, tak taky zkouší v pondělí, že chce už po obědě domů, ale pak kouká z balkonu, a chce jít za dětmi na zahradu, takže druhý den chce už zase zůstat ve školce co nejdéle a hrát si s kamarády!

Nevím jak to máte vy, ale mám vždy v neděli po odevzdání trochu depku, hrozně se mi stýská, a je mi hrozně! Jak to máte vy?

Snažím se v týdnu bez dcerky věnovat sama sobě- cvičit, učit se jazyk, dodělat resty v podobě utřídění fotek, atd! A chodit do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.17 16:07

Proc tolik vykricniku? Ja jsem ve stridave peci vyrostla, ac to bylo v osmdesatych a devadesatych letech a zpetne to hodnotim pozitivne. To je moje jedina zkusenost. Myslim, ze nas v te dobe moc nebylo, rodice jsou progresivni. Minimalne jsem mela pocit, ze je oba zajimam stejne. Vim, ze je tento zpusob vychovy v soucasnosti kritizovan, ale alternativy bych jako mala nesla hur. Idealni neni nic, krome stastnych rodicu pod jednou strechou. Pokud to uz neni mozne, je nutne najit nejvice prijatelnou variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
2.7.17 16:46

@Lindsy A co se dohodnout na nějakém odpolední dvou na styk rodičů v opačném týdnu? Pro mě by byl týden taky dost. Nejsem si jistá, zda bych na to od začátku přistoupila.
Já vidím děti kromě víkendů denně, vyzvedávám ze školky, tátovi předávám až po jeho práci.
Jinak mě přijde sympatické, že dítě vyzvedává z ústavu brzo. :D Taky to tak dělám. Tak jako je jasný, že děti vyžaduje. Ale tok to se dá zařídit i jinak, než jen ve školce. S rodičem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí