Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Stánina Ale jo, vím, že to schváleno někde je, ale zas to nebude, tak jak je to tam prezentováno…
@Stánina není. Bohužel, je to doporučení, ale když jsou rodiče blbi ![]()
Já se soudem a věcma okolo nemám zkušenosti. nebyli jsme manželé a dohodli se sami. tak mi to asi proto přijde tak šílený.
@Stánina Jo, to je jedna z výhod žití na hromádce… i když, když se sejdou dva blbci, tak nepomůže nic.
A mě přijde že jedna paní to má hrozny a tak to musí být hrozny u každého.. Nebo proč mam pocit že už díky ní nikdy nevysitne slunce?
@Kšandys některé se se svýma ex natrapi fakt hodně, je to ubijejici, vysilující, furt stres.. Pozitivní naladění se hledá těžko.
My jsme byli u soudu před dvěma lety a doufám že naposled, že se vždycky domluvime. Není o co stát.
@andelka83 píše:
@Kšandys některé se se svýma ex natrapi fakt hodně, je to ubijejici, vysilující, furt stres.. Pozitivní naladění se hledá těžko.
Já to chápu, taky jsem někdy v háji to se těžko šíří dobrá nálada. Ale aby to teda museli mít všichni takové protože to tak má?
@Kšandys ona to tak nemyslí, jen má extrémně špatnou zkušenost.
Můj ex je taky
ale ne až takhle a děti se zajímá a postará, i když ego je velké a to nám, mně dělá potíže. Ale není to žádný extrém.
@Kšandys píše:
A mě přijde že jedna paní to má hrozny a tak to musí být hrozny u každého.. Nebo proč mam pocit že už díky ní nikdy nevysitne slunce?
Někdy to je zapeklitý, nechci, aby to vyznělo hnusně, co teď napíšu, ale my se tady vlastně neznáme, tak nám nezbývá, než věřit, že co tady kdo napíše, je pravda. Neznáme pohled z druhý strany. Nevíme, jestli si to někdo nepřibarví, nelže do kapsy sám sobě a nevěří vlastním lžím.
Jinak za mě, 20 měsíců je asi fakt moc brzo i s ohledem na to, že ex tvého přítele je s prckem asi pořád na mateřský.
20 měsíců je bobek, toho bych na dyl jak dva dny od maminky nebrala, ale pohrat během týdne jo, děti mají kratší paměť, potřebují kratší intervaly.
Pamatuju jak jsem byla poprvé na víkend od 16 měsíčního, jak se mi ke konci stýskalo. Pravidelně na víkendy byl až od dvou a čtvrt.
Odkdy ho máte na víkendy? @Kšandys
@andelka83 No, bobek to je, ale právě proto mi přijde 1× za 14 dní strašně málo… u školky každý tvrdí, jak nemá chodit jen jednou či 2× týdně, protože je to málo, ale styk s vlastním otcem jednou za 14 dní přijde někomu OK? Teď myslím tomu, kdo to navrhuje a schvaluje…
@j.a.n.i1 mně to taky přijde málo, úplné minimum. Nicméně u batolete je i to úspěch, dost často ani otec dítě na celý víkend nedostane, a bere si ho jen přes den. Nejlepší je, když se domluví, oni ví, co dítě zvládne, ne soud. Blby je, že někde to hatí otcova práce. Konci pozdě, dítě jde brzo spát a na hodinku se mu nechce chodit, v týdnu.
@Kšandys tak to máte skvělou maminku. Řekněte si prostě o nějaký čas navíc.