Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chapu, ze je to pro Tebe tezke. Ale pro deti je obrovska vyhra, kdyz se tatinek zajima, pozitivne to ovlivni cely jejich zivot ![]()
@Lama Lama píše:
@Lindsy A co se dohodnout na nějakém odpolední dvou na styk rodičů v opačném týdnu? Pro mě by byl týden taky dost. Nejsem si jistá, zda bych na to od začátku přistoupila.
Já vidím děti kromě víkendů denně, vyzvedávám ze školky, tátovi předávám až po jeho práci.
Jinak mě přijde sympatické, že dítě vyzvedává z ústavu brzo.Taky to tak dělám. Tak jako je jasný, že děti vyžaduje. Ale tok to se dá zařídit i jinak, než jen ve školce. S rodičem.
To je asi rozdílný názor na výchovu
já prostě vidim, že má ráda dětský kolektiv, pořád by si někoho chtěla brát domů! A samozřejmě si chce pořád hrát!
Máte s bývalým skvělé vztahy, což je super! u nás to tak bohužel neni, on je uražený, že vše zvládám bez něj, a že se nehroutím nikde v rohu, ale ožila jsem ![]()
Dělá vše opačně, než co já!
@Lindsy píše:
To je asi rozdílný názor na výchovujá prostě vidim, že má ráda dětský kolektiv, pořád by si někoho chtěla brát domů! A samozřejmě si chce pořád hrát!
Máte s bývalým skvělé vztahy, což je super! u nás to tak bohužel neni, on je uražený, že vše zvládám bez něj, a že se nehroutím nikde v rohu, ale ožila jsem
Dělá vše opačně, než co já!
Vždyt dětský kolektiv se dá sehnat i jinde, než jen ve školce, ne? ![]()
@Lama Lama píše:
Vždyt dětský kolektiv se dá sehnat i jinde, než jen ve školce, ne?
To ano.
Ale v týdnu mají její kamarádi mimo školku své zájmy, a mimoškolní aktivity! Takže tu hlavní partu¸má ve školce!
bydlím hned vedle školky, a máme hned vedle i hřiště, kde se většinou sejdou i děti ze školky, a měla by jste vidět to její nadšení, že je s nima!!!
Prostě můj názor je, že to největší přátelství vzniká vždy ve školkách a ve školkách! Já to tak taky mám!
@Lindsy píše:
To ano.
Ale v týdnu mají její kamarádi mimo školku své zájmy, a mimoškolní aktivity! Takže tu hlavní partu¸má ve školce!
bydlím hned vedle školky, a máme hned vedle i hřiště, kde se většinou sejdou i děti ze školky, a měla by jste vidět to její nadšení, že je s nima!!!
Prostě můj názor je, že to největší přátelství vzniká vždy ve školkách a ve školkách! Já to tak taky mám!
Ale tak může mít kamarády i jinde. Nežárlîš spíš na ex, že jí může dopřát ten luxus, že nemusí do školky a mohou si užít společný čas?
Ne opravdu nežárlím! máme rozdílné názory na výchovu, toť vše!
Já vyrůstala na tréninkách s partou, se kterou jsem zažila spoustu legrace, srandy a zážitků, jeho máma ho vykopla v 17 z domova! Asi tak…
@Lindsy píše:
Já vyrůstala na tréninkách s partou, se kterou jsem zažila spoustu legrace, srandy a zážitků, jeho máma ho vykopla v 17 z domova! Asi tak…
a co to má společného s vyzvedáváním se školky? ( vykopnutí z domova v 17 ti?)
@Lama Lama píše:
a co to má společného s vyzvedáváním se školky? ( vykopnutí z domova v 17 ti?)
Nezlob se, ale chtěla jsem si tu normálně vykecat a i trochu normálně pokecat! Ale jsem jak u výslechu
![]()
@Lindsy píše:
Tak chce dceři dopřát svou lásku a ne ji na celý den odložit do školky. Co je na tom špatného?
Pro mě by byl týden taky moc. U nás si táta děti bere o víkendech klasicky, plus buď na noc ve středu a čtvrtek nebo ve čtvrtek. Dětem to vyhovuje. Možná časem na týden/ týden přejdeme, hlavně kvůli škole.
Moji mají ve školce kamarády, a stejně kolikrát chtějí jít domů po obědě.
Jinak nechápu nutkání psát v textu tolik vykřičníku ![]()
@Lindsy píše:
Nezlob se, ale chtěla jsem si tu normálně vykecat a i trochu normálně pokecat! Ale jsem jak u výslechu
NO, tak nějak ti moc nerozumim. Na jednu stranu, že ti je po holce smutno, na druhou stranu, že je třeba jí nechávat ve školce dlouho, kvuli kmarádum.
Kdybys napsala, jo je mi smutno, jsem tejden bez ní, ten týden s ní si taky moc neužiju, protože musí být ve školce, pracuju až do pěti. Tak nějak pochopení najdu. Ale tak předmětem vykecání bylo postěžování si na tátu, že jí vyzvedává po obědě. A nějak nerozumíím, co je s tím za problém, no.