Máte střídavou péči... pojďte sem!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.2.16 19:55

@andelka83 jojo, máš pravdu :kytka: holka jen nemá zkušenosti a přišla se zeptat… tak od čeho ty diskuze jsou? někdy mám pocit, že se sem některý chodí předvádět, mistryně světa ve všem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.2.16 19:55
@Stánina píše:
@Kšandys má ta tečka nějaký speciální význam? :think:

Chtěla jsem sledovat diskusi a nevěděla jak. chtěla jsem.si přečíst něco normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 19:57

@Kšandys tak jo, jen mě to zajímalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087

@Kšandys To klidně čti ;) a do sledovaných se dá diskuze přidat i nahoře nad diskuzí odkazem „přidat k oblíbeným“, když nechceš nic psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941

@Kšandys dej si ji do oblíbených.

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
6.2.16 19:59

@Stánina stridavka vždycky vyvolá silné emoce. Zvlášť když o dítě " bojuje" přítelkyně otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
6.2.16 20:00

JoJo děkuju. Nějak se tu ještě nevyznam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 20:03

@andelka83 není to tak dávno, co tady podobný emoce vyvolalo téma „nesnáším přítelovu dceru“. jak říkám, máš pravdu, ale myslela jsem, že si sem chodí ženský poradit. ne po sobě štěkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 20:07

Jste tedy pro zamknutí diskuze a jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
6.2.16 20:07

@Stánina to brzo zjistis že sis to myslela špatně. Člověk musí čekat cokoliv. Každá má nějaké zkušenosti a mnoho témat umí vyvolat silne emoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
6.2.16 20:10

@Stánina Musíš z toho udělat skupinu, akorát mám takový pocit, že přehodit diskuzi na skupinu může jen admin, ty můžeš jen udělat novou uzavřenou skupinu a nechat tuhle diskuzi ladem. Nebo možná jde udělat ta skupina a pak požádat admina o přesun téhle diskuze do ní, ale tím si jistá nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
6.2.16 20:14
@andelka83 píše:
@Stánina stridavka vždycky vyvolá silné emoce. Zvlášť když o dítě " bojuje" přítelkyně otce.
@andelka83 píše:
@Stánina stridavka vždycky vyvolá silné emoce. Zvlášť když o dítě " bojuje" přítelkyně otce.

tak to by mi nas.ralo taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 20:30

@Lama Lama pořád lepší případ, když má nová přítelkyně zájem o „cizí“ dítě a chce s ním vycházet, než když se k němu chová jak macecha. ex má přítelkyni, je naprosto skvělá, hola ji má ráda a já mám klid, že jí nikdo neubližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
6.2.16 20:36

@Stánina to máš pravdu. U nás jsme taky všichni normální a děti spokojené. Přítel má taky dítko, takže to máme z obou stran. Není nad to když jsou dospělí rozumní a jde jim o děti a i jejich vlastní klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 21:55

@andelka83 tak tam je to hustý :zed: přijde mi fakt neuvěřitelný, že by soud schválil dvě ZŠ. myslela jsem, že to je základní podmínka, jedna ZŠ. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí