Máte to také tak - první mejdan po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
2.9.11 07:47

Pokud to bude možné, do roka bych jí nechtěla dávat hlídat nikým jiným než tatínkem, nepočítám 2 hodinky u holiče, co ji hlídají naši. Kdybych někam šla, určitě bych se druhý den stejně nevyspala do syta, protože už bych se těšila, až malá přijede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.9.11 08:06

dopadlo to dobře..ale u mě to vždy dopadne dobře..čím jsem starší tím lépe funguje moje ovládání se :mrgreen: mám klapku a když už cítím, že se blíží má mez ( trapnosti a kymácovitosti) tak si objednám mattonku..Druhý den jsem vždy OK..

užij si to.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
2.9.11 08:16

U prvního syn jsem byla asi v jeho Deseti měs.ještě jsme kojili tkaže jsem byla jen na chvilku… a u druhého jsem ještě nikde nebyla kojíme stále a je to hroznej mamánek a nějak rpostě ještě nemám to srdce se od něj hnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.9.11 08:33
Lizbeth píše:
dopadlo to dobře..ale u mě to vždy dopadne dobře..čím jsem starší tím lépe funguje moje ovládání se :mrgreen: mám klapku a když už cítím, že se blíží má mez ( trapnosti a kymácovitosti) tak si objednám mattonku..Druhý den jsem vždy OK..užij si to.. :mavam:

„mez trapnosti a kymácovitosti“ :mrgreen: Tak to si musím zapamatovat… :jazyk: Jo jo, taky to umím - říct si dost a objednat vodu… Tak snad taky dopadnu dobře… :wink:

Mě spíš zarazilo, jak se změnilo mé myšlení… Místo abych se těšila na pohodový večer po tak dlouhé době, tak přemýšlím, zda si raději nevybrat spravedlivý spánek… :roll: :lol: Asi taky už stárnu nebo co… :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.9.11 08:36
Crystal87 píše:
U prvního syn jsem byla asi v jeho Deseti měs.ještě jsme kojili tkaže jsem byla jen na chvilku… a u druhého jsem ještě nikde nebyla kojíme stále a je to hroznej mamánek a nějak rpostě ještě nemám to srdce se od něj hnout :mrgreen:

Tak to znám… Já taky dlouho neměla to srdce… a i když mé mamce stopro věřím, prostě bych ho ani jí nesvěřila, když byl menší… Teď už je to přecijen trošku chlapák :-D , tak jsem uznala, že už by to malý mohl zvládnout a hlavně tedy já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
2.9.11 09:30

no to je přesně ono, děti to kolikrát zvládají dobře, to jen my mámy nemáme tu sílu se od nich hnout. Mému prďolovi je půl roku, nikde jsem zatím nebyla. Kojím a malý se budí 3× - 4× za noc, takže bych stejně nemohla, ale když bych se později rozhodla, tak jedině v případě, že bude hlídat tatínek. Nikomu jinému ho nesvěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
2.9.11 09:40

Ahoj, já měla sraz ze střední, když byly malé 2 měsíce. Na sraz jsem jela autem, protože jsem kojila, pití nepřipadalo v úvahu, navíc manžek druhý den šek do práce. Sraz byl fajn i bez alkoholu, vidět ty známé ksichtíky. :lol: Samozřejmě jsem neustále kontrolovala mobil, jestli je doma vše v poho. řekla jsem manželovi, že kdyby něco, ať zavolá a já budu doma během půl hoďky. O půlnoci se třída přesouvala do jiné hospůdky a já z obavy jak to doma jde, raději jela domů. Doma manžel zrovna po baště a krknutí ukládal malou do postýlky a hrozně se divil, co dělám doma. Zvládli to beze mě na jedničku. :palec: Kdybych to věděla, pokračuji s partou do další hospůdky, no snad příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.9.11 09:52
Natule píše:
Ahoj, já měla sraz ze střední, když byly malé 2 měsíce. Na sraz jsem jela autem, protože jsem kojila, pití nepřipadalo v úvahu, navíc manžek druhý den šek do práce. Sraz byl fajn i bez alkoholu, vidět ty známé ksichtíky. :lol: Samozřejmě jsem neustále kontrolovala mobil, jestli je doma vše v poho. řekla jsem manželovi, že kdyby něco, ať zavolá a já budu doma během půl hoďky. O půlnoci se třída přesouvala do jiné hospůdky a já z obavy jak to doma jde, raději jela domů. Doma manžel zrovna po baště a krknutí ukládal malou do postýlky a hrozně se divil, co dělám doma. Zvládli to beze mě na jedničku. :palec: Kdybych to věděla, pokračuji s partou do další hospůdky, no snad příště…

Jo, to je taky varianta… abych to psychicky vůbec unesla a nehnala se domů z obavy, že se něco děje… Na mobilu budu určitě taky přilepená! :wink: No prostě už to není jako za mlada no… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
2.9.11 10:06
Terez85 píše:
Natule píše:
Jo, to je taky varianta… abych to psychicky vůbec unesla a nehnala se domů z obavy, že se něco děje… Na mobilu budu určitě taky přilepená! :wink: No prostě už to není jako za mlada no… :lol: :lol:

za mlada :roll: :mrgreen: Terez dle tvého nicku soudím, že jsi 85-tý ročník. To jsme na tom stejně :mrgreen: ale je fakt, že se řkíá, že po 25 letech už je každá ženská baba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak si dej - na nás na stařešiny!!! :pankac: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.9.11 10:08

Pájinka

No právě… :mrgreen: :mrgreen: Je mi pětadvacet a mám pocit, že fakt „stárnu“! :lol: Když ono to s tím prckem tak utíká… 8-o Ten první rok utekl jako voda, až je mi to líto… ! :kytka:

Tak já si dám na Vás na všechny dnes! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
2.9.11 10:13
Terez85 píše:
No právě… :mrgreen: :mrgreen: Je mi pětadvacet a mám pocit, že fakt „stárnu“! :lol: Když ono to s tím prckem tak utíká… 8-o Ten první rok utekl jako voda, až je mi to líto… ! :kytka:Tak já si dám na Vás na všechny dnes! :mavam:

to mi povídej, taky mi přijde, že jsem si to ani pořádně neužila a už je z něj skoro batole :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
2.9.11 13:25

Odpovidam na prvni dotaz, jak jsme dopadli na prvni alkoholove akci :lol: :lol:
Byla jsem od prvniho porodu asi na 4 akcickach, protoze jsem kojila, tak jsem si dala 1-2 decky vinka a pak jen vodu a kolem pulnoci jela v klidku domu..
Prestala jsem kojit, za 14 dni jsem sla na sraz se zakladkou po 15 letech a nektere lidi jsem fakt 15 let nevidela.. Bylo to super… :wink:
Mez trapnosti a kymacivosti jsem zaznamenala, ale rekla jsem si, ze je to po dlouhe dobe poprve a ty lidi neuvidim…
Pak jsem bohuzel mez prekrocila a v pul 12!!!! jsem usnula na stole :mrgreen: :mrgreen: Ono to totiz dopadlo tak, ze jak jsem byla unavena z toho ditete, tak jsem si dala nejake to vinko, korunoval to jeden panak a pak jsem si tak jako dala ruku na stul, ze se mi chce spat...... :lol:
Bratranek me nalozil do taxiku, vylozil me doma a rano mi bylo taaaaaaaaaaaak blbe, ze jsem pak delsi dobu nepila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.9.11 14:12
ZelvaVeruna píše:
Odpovidam na prvni dotaz, jak jsme dopadli na prvni alkoholove akci :lol: :lol:
Byla jsem od prvniho porodu asi na 4 akcickach, protoze jsem kojila, tak jsem si dala 1-2 decky vinka a pak jen vodu a kolem pulnoci jela v klidku domu..
Prestala jsem kojit, za 14 dni jsem sla na sraz se zakladkou po 15 letech a nektere lidi jsem fakt 15 let nevidela.. Bylo to super… :wink:
Mez trapnosti a kymacivosti jsem zaznamenala, ale rekla jsem si, ze je to po dlouhe dobe poprve a ty lidi neuvidim…
Pak jsem bohuzel mez prekrocila a v pul 12!!!! jsem usnula na stole :mrgreen: :mrgreen: Ono to totiz dopadlo tak, ze jak jsem byla unavena z toho ditete, tak jsem si dala nejake to vinko, korunoval to jeden panak a pak jsem si tak jako dala ruku na stul, ze se mi chce spat...... :lol:
Bratranek me nalozil do taxiku, vylozil me doma a rano mi bylo taaaaaaaaaaaak blbe, ze jsem pak delsi dobu nepila… :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Díky za příspěvek :kytka: :jazyk: Nooo hezky pěkně… :potlesk: Abych taky tak nedopadla, přecijen jsem fakt unavená, večer kolem 10. obvykle chodím K.O. spát… Jé jé… Snad neusnu na stole :-P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.9.11 14:21

terez, za mě…určo jdi a pořádně si to uží!!! :-D Píšeš že je to poprví co se jdeš po porodu takhle zabavit, maminka se ti nabídla, že to pohlídá…určo to potřebuješ odreaguješ se a bude ti fááájn :-) joooo zejtra to teda si bude vostrý,ale mamaka ti pohlídá i ve dne, tak se z toho dostaneš. je to dobré pro obě strany, babička se ponuchná a ty si pořádně zase jednou užíješ :-) Já byla prvně v 5 měsícich když bylo malýmu, mamka taky hlídala, vrátili jsme se ve 4 ráno,ale já v 6 měla budíček v podobě Mišáka :mrgreen: , nu nebylo to nic moc vztávání ,ale dalo se, nu naštěsti po mlíku usnul ještě do pul 10 a to už se pak fungovat dalo :-) Koukej si to užít! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.9.11 14:24
Pájinka25 píše:
Terez85 píše:
No právě… :mrgreen: :mrgreen: Je mi pětadvacet a mám pocit, že fakt „stárnu“! :lol: Když ono to s tím prckem tak utíká… 8-o Ten první rok utekl jako voda, až je mi to líto… ! :kytka:Tak já si dám na Vás na všechny dnes! :mavam:
to mi povídej, taky mi přijde, že jsem si to ani pořádně neužila a už je z něj skoro batole :-(

holky cejtim to taky tal. hrozně ty deti stárnou:-DDDDnu jinak si ve 22 přídu též jak stařenka :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí