Máte to také tak - první mejdan po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
2.9.11 14:31
Terez85 píše:
ZelvaVeruna píše:
Odpovidam na prvni dotaz, jak jsme dopadli na prvni alkoholove akci :lol: :lol:
Byla jsem od prvniho porodu asi na 4 akcickach, protoze jsem kojila, tak jsem si dala 1-2 decky vinka a pak jen vodu a kolem pulnoci jela v klidku domu..
Prestala jsem kojit, za 14 dni jsem sla na sraz se zakladkou po 15 letech a nektere lidi jsem fakt 15 let nevidela.. Bylo to super… :wink:
Mez trapnosti a kymacivosti jsem zaznamenala, ale rekla jsem si, ze je to po dlouhe dobe poprve a ty lidi neuvidim…
Pak jsem bohuzel mez prekrocila a v pul 12!!!! jsem usnula na stole :mrgreen: :mrgreen: Ono to totiz dopadlo tak, ze jak jsem byla unavena z toho ditete, tak jsem si dala nejake to vinko, korunoval to jeden panak a pak jsem si tak jako dala ruku na stul, ze se mi chce spat...... :lol:
Bratranek me nalozil do taxiku, vylozil me doma a rano mi bylo taaaaaaaaaaaak blbe, ze jsem pak delsi dobu nepila… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Díky za příspěvek :kytka: :jazyk: Nooo hezky pěkně… :potlesk: Abych taky tak nedopadla, přecijen jsem fakt unavená, večer kolem 10. obvykle chodím K.O. spát… Jé jé… Snad neusnu na stole :-P :mavam:

No, ja mela rano takovou tu moralni kocovinu :lol: Jako ze zamlada ji clovek ma, kdyz se s nekym v opilosti vyspi a ja jsem ji mela, ze jsem tam spala na stole.. Samozrejme me tam nejdriv tak 15 min. nechali, poradne si me vyfotili a az potom mi zavolali taxi..
Ale bylo to super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.9.11 16:37

No holky… :lol: Začínám se fááákt těšit… :-P :-P :-P Tak za 3 hoďky to vypukne… Dám pak vědět, jak jsem dopadla :jazyk: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
2.9.11 17:08
Terez85 píše:
No holky… :lol: Začínám se fááákt těšit… :-P :-P :-P Tak za 3 hoďky to vypukne… Dám pak vědět, jak jsem dopadla :jazyk: :pankac: :mavam:

tak si to užij :palec: Já se na první pařbu po porodu připravovala jak na první rande :lol: :oops:
My máme hlídání zítra a večer vyrážíme popít s přítelem do jeho teď už bývalé práce,rozloučit se.Dělal v bowlingbaru,tak jsem zvědavá jak to dopadne,ale myslim,že dobře.Se alespoň minimálně po 2 měsícíh trochu odreagujem a přijdem na jiný myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
3.9.11 18:56

**Mise splněna ** :lol: :lol: :lol:

Tak hlásím, že jsem to zvládla a přežila!!! Bylo to super, fakt jsme se bavili!!!!!! Přišla jsem v 7 (!!!) hod ráno, proběhla i diskotéka… :oops: :oops: :oops: Opravdu to po tak dlouhé době bodlo a krásně jsem se odreagovala! :wink: :palec: Spala jsem do půl jedné a bylo mi fajn - nebolela hlava, nic… jen maličká únava, ale nic strašného (pila jsem jen víno a hodně vodu i colu)… Rychle jsem si poklidila a pelášila pro malého, moc jsem se na něj už těšila! :srdce:

Další „mejdlo“ mi stačí zase za rok! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
6.9.11 10:56

Tak holky, včera jsem se dozvěděla, že se plánuje taky třídní sraz :mrgreen: 3. nebo 10. prosince, takže už se taky těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
6.9.11 11:46
Pájinka25 píše:
Tak holky, včera jsem se dozvěděla, že se plánuje taky třídní sraz :mrgreen: 3. nebo 10. prosince, takže už se taky těším :dance:

No paráda :wink: tak to si to pořádně užij a pak sem kdyžtak hoď, jak jsi dopadla :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.9.11 13:08
Terez85 píše:
**Mise splněna ** :lol: :lol: :lol:

Tak hlásím, že jsem to zvládla a přežila!!! Bylo to super, fakt jsme se bavili!!!!!! Přišla jsem v 7 (!!!) hod ráno, proběhla i diskotéka… :oops: :oops: :oops: Opravdu to po tak dlouhé době bodlo a krásně jsem se odreagovala! :wink: :palec: Spala jsem do půl jedné a bylo mi fajn - nebolela hlava, nic… jen maličká únava, ale nic strašného (pila jsem jen víno a hodně vodu i colu)… Rychle jsem si poklidila a pelášila pro malého, moc jsem se na něj už těšila! :srdce:

To ses teda frajerka, ja se vratit v 7 rano, tak me asi druhy den nikdo nevzbudi :mrgreen: :mrgreen: Ja bych se totiz asi neumela brzdit v piti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
6.9.11 14:22
ZelvaVeruna píše:
Terez85 píše:
**Mise splněna ** :lol: :lol: :lol:

To ses teda frajerka, ja se vratit v 7 rano, tak me asi druhy den nikdo nevzbudi :mrgreen: :mrgreen: Ja bych se totiz asi neumela brzdit v piti :oops:

No já už taky v jednu chvíli cejtila, že mám jaksi dost … :lol: tak jsem začala pít hodně vodu a „vylízala“ jsem se z toho… :wink: Ale fakt, bylo to fajn 8-) Vřele doporučuji… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.11 12:02

My když jdem někam v práci, tak nejdýl paří vždycky matky :mrgreen:

Určitě si to užij, myslím, že si to totiž užiješ, i když nebudeš moc pít (a beztak budeš po 2 deckách na šrot, jestlis kojila a dlouho nepila :lol: ). Nabídku bych rozhodně využila - i kdybych se vrátila rozumně - jako kdy se zase budeš mít příležitost vyspat a válet se v posteli třeba do desíti? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.9.11 12:05

Jo, vidím, že už to proběhlo, tak super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
10.9.11 14:04
Angua píše:
My když jdem někam v práci, tak nejdýl paří vždycky matky :mrgreen:Určitě si to užij, myslím, že si to totiž užiješ, i když nebudeš moc pít (a beztak budeš po 2 deckách na šrot, jestlis kojila a dlouho nepila :lol: ). Nabídku bych rozhodně využila - i kdybych se vrátila rozumně - jako kdy se zase budeš mít příležitost vyspat a válet se v posteli třeba do desíti? :lol:

:mrgreen: Jako musím říct, že do ráno nás „táhlo“ asi jen 5, každý měl nějaké výmluvy… :roll: A já si řekla, že když mám takovou super nabídku, tak si to prostě užiju do sytosti! 8-) Sama se ale divím, že jsem vydržela tak dlouho, když normálně doma odpadám ve 22:00 hod! 8-o Ale bylo to fajn, unavená jsem nebyla a i přesto, že jsem kojila a na alkohol zvyklá už dávno nejsem, tak jsem to bravurně ustála a udržela jsem si takovou tu „prima opilou náladu“ až do konce… (žádný motání, zvracení atd… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí