Máte ty správné kamarády?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
24.10.12 10:24
@Kačus82 píše:
Tak čtyři kamarádky na všechno možné jsou dost :think:, bych si nestěžovala. Nikdy jsem víc neměla, ani se to moc nedá stíhat. Tak nějak nevím, jak si to představuješ - to fakt nic proti tobě, možná když si sama sebe zformuluješ, co by sis představovala s kamarádkou dělat, tak ona se na to přesně nějaká objeví.

Jinak jasně, že když člověk nastoupí do práce a nemá zázemí part a známých kamarádek, že se blbě seznamuje a potkává pořád nové a nové lidi. Všechno jsou to náhody a v podstatě štěstí.

Vlastně sis na všechny své otázky odpověděla, takže teď co s tím.

Nemáte tam ve městě nějaké zájmové spolky? Zní to děsivě, ale party kolem různých kroužků (sbory, orchestry, tancování, turistika, sport), hlavně když ti lidé spolu tráví víc času, jsou fakt bezvadné a často se tam i lidi párují. žvanit je vždycky o čem, lidé zaujati svým koníčkem bývají přátelští a rádi přijmou dalšího do party. Nemyslím třeba kurs angličtiny nebo autoškola, to je asi o ničem, ale zkus zapátrat. Nebo vůbec, co si třeba dát měsíc a každý třetí den zkusit něco nového, ne proto, abys potkala přátele na život a na smrt nebo partnera, ale prostě vypadnout ze stereotypu, kouknout se na život z neobvyklého úhlu, tak nějak… no jsem se zas rozkecala, snad mi rozumíš :mavam:

díky Kačko za názor
víš ony 4 kámošky někdy dobrý ale někdy se cítím sama, že nemám komu napsat. My se třeba sejdeme na koncert nebo zábavu. Ale já jsem typ co by toho mohl navštívit hodně a my jdeme jak říkám někdy jendou za měsíc někdy i dvakrát a někdy delší pauza.. jsem za ně ráda že je mám, vím, že někteří nemají kamarády vůbec. Ráda bych jela třeba na nákupy, na nějakou ochutnávku, cokoliv a ono prostě není s kým víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
24.10.12 11:47

@Lily.M Jak píšeš… nevadí, když se kamarádce ozveš první, že bys někam zašla, ale když je to tak pokaždé a z toho se ji na polovinu věcí nechce jít, tak to zavání vnucováním se a to já taky nerada dělám.

• Citovat
  • Upravit
Larr
26.10.12 12:18

Mně hlavně ani žádná družba s lidmi moc neláká, já jsem ráda sama ;) a když nechci být, jdeme se psem ven.
Mně jinak stačí lidi z práce, doma chlap, občas nějaký ten podnikový bowling, narozky atd.

@Lily.M píše:
taky mám velkýho psa, občas se tak s někým dá zakecat při procházce a je pravda že pes je vážně nejvěrnější.
  • Citovat
  • Upravit
45
11.11.12 17:15

Já mám jen jednu opravdovou kamarádku - dvakrát jsem se stěhovala, a to hooodně daleko. Ode dneška už nemám asi žádnou :x Už sem se naštvala a končím. Moje nejlepší kamarádka byla na mojí svatbě asi 3.hodiny, ani né, a šla domů s tím, že je unavená.. Bydlíme od sebe asi 20km, a jezdila jsem za ní jen já, ona za mnou byla, jen když něco potřebovala… No a teď, když jsem těhu, je to ještě horší. Takže už vlastně nemám žádnou… Ale známí taky stačí. Až bude prcek, najdu si kamarádku mezi maminkama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová