Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No já si myslím, že nejsme ve školce a že by nás nemusel nikdo takhle ukázňovat. Trochu si tady připadám, jak malej fakan. Samozřejmě terezo, můžeš mi říct, že když se mi to nelíbí, tak at´jdu na koníka.
Jen bych chtěla objasnit, že tu neexistuje žádné mazací komando.
Denně se tu objeví cca 100 nových diskusí - tj. skoro 3000 měsíčně = 36 000 témat ročně. Pokud za minulý rok bylo smazáno 50 témat, tak je to dost nadsazené (nepočítám reklamní témata). Přijde naprosto adekvátní.
On je totiž rozdíl v založení tématu, kde chci opravdu diskutovat - tj. něco se dozvědět, vést výměnu názorů - nebo do sebe jen přihlouple rýt a nadávat si.
Tereza
eva valoi píše:
No já si myslím, že nejsme ve školce a že by nás nemusel nikdo takhle ukázňovat. Trochu si tady připadám, jak malej fakan. Samozřejmě terezo, můžeš mi říct, že když se mi to nelíbí, tak at´jdu na koníka.
Já Tě nikam posílat nebudu. Ale vidím, že se za právo dohádat se se tu bijí hlavně uživatelky, co v diskusích rády shazují druhé a to se mi nelíbí. eMimino má primárně spojovat, pomáhat a radit a já jako administrátor tomu mám napomáhat.
Pokud tu někdo chce ventilovat svoje frustrace - nebudu ho v tom podporovat.
Tereza
Terko - chápu, že občas je potřeba nějakou diskuzi smazat, ale to mazání, co tady probíhá poslední den - dva, to mi připadá už moc…
Vždyť i v diskuzi látkujících je jasný, že nikdo nebude jednorázovky používat a stejně tady ty diskuze být můžou…
![]()
Terezo, vlastně bych ti měla poděkovat. Totiž smazáním mých „ošklivých“ příspěvků si o mě ostatní uživatelky nebudou moci udělat ten správný obrázek, tedy jako že ta eva valoi je pěkná Kuh.
kate02 píše:
Terko - chápu, že občas je potřeba nějakou diskuzi smazat, ale to mazání, co tady probíhá poslední den - dva, to mi připadá už moc…![]()
Vždyť i v diskuzi látkujících je jasný, že nikdo nebude jednorázovky používat a stejně tady ty diskuze být můžou…
![]()
Noo…v diskuzi latkujicich se normalne jednorazovky pouzivaji
Ja nechapu, co tu vznika za dogmata ![]()
Včera tu bylo opravdu dost dusno. taky si myslím, že zbytečně. Ale snažím se to chápat tak, že se to prostě sešlo.
Ale třeba diskuze, kde paní chtěla pomáhat manželovi ve firmě a nechtěla být vedena na pracovním úřadu. Nepodporovala nefachčenka, jen chtěla vědět, jak lze legálně oficiálně nepracovat. Uznávám, že název diskuze zaváněl, ale vysvětlení bylo jednoznačné hned v úvodním příspěvku.
Terezo, chápu, že je toho tady hodně, vy aspoň úvodní příspěvky nečtete, než smažete diskuzi?
Ale jinak chapu, o co jde. Pokud se zalozi diskuze s nazvem: Jednorazove plenky, nikomu to vadit nebude. Takdy jde o to vymezeni, ktery je z podstaty utocny. Tak, jak to popisuje Tereza. Muzete mit v podstate stejny diskuze, ale s jinym nazvem
A nesemele se to tam. Nebo mozna ze zacatku jo. To bych zas prosila adminy, aby to nechali chvili krystalizovat. Ona by nebyla ani neockujici diskuze, tam se to mlelo hezkych par desitek stran. Ted uz bychom zrejme nemeli sanci neco takovyho zalozit ![]()
Ywett píše:
Včera tu bylo opravdu dost dusno. taky si myslím, že zbytečně. Ale snažím se to chápat tak, že se to prostě sešlo.
Ale třeba diskuze, kde paní chtěla pomáhat manželovi ve firmě a nechtěla být vedena na pracovním úřadu. Nepodporovala nefachčenka, jen chtěla vědět, jak lze legálně oficiálně nepracovat. Uznávám, že název diskuze zaváněl, ale vysvětlení bylo jednoznačné hned v úvodním příspěvku.
Terezo, chápu, že je toho tady hodně, vy aspoň úvodní příspěvky nečtete, než smažete diskuzi?
Myslím, že vše je vyřešeno ke spokojenosti diskutujících, tak nějaké řeči o cenzuře a zlých adminech jsou podle mě trochu mimo mísu.
Tereza
Terezo, žádní zlí admini, ale spíš admini, kteří chtějí, aby se všichni měli rádi a hovořili slušně, což je sice krásný ideál, ale zase by nás to připravilo o legraci.
eva valoi píše:
Terezo, žádní zlí admini, ale spíš admini, kteří chtějí, aby se všichni měli rádi a hovořili slušně, což je sice krásný ideál, ale zase by nás to připravilo o legraci.
Já po nikom nechci, aby se měl se všemi rád - mně bude stačit, když bude v diskusi komunikovat s ostatními slušně a s vědomím toho, že i když má někdo odlišný názor, není to automaticky idiot.
Tereza
eva valoi píše:
Ale nee, vzdyt to tu Tereza dostatecne vysvetlila.
Je to presunuty, takze pro mne ok.
Akorat bych uvitala nejakou verejnou nastenku „cernych ovci“: diskuze presunuty a smazany, aby se to dalo snadno najit.
asha píše: … Akorat bych uvitala nejakou verejnou nastenku „cernych ovci“: diskuze presunuty a smazany, aby se to dalo snadno najit.
Souhlasím. Sice další seznam, další práce pro adminy, ale na druhou stranu by to znamenalo omezení témat typu „kam to zmizelo?“ - které jsou, pokud se nemýlím, zakázány, ale zvědavost je často silnější.
asha píše:
Akorat bych uvitala nejakou verejnou nastenku „cernych ovci“: diskuze presunuty a smazany, aby se to dalo snadno najit.
Nějak to provedem. ![]()
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat