Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To s tím košíkem jsem dělala taky a občas se mi stane, že manželovi nandám jídlo a nakrájím na kousky jako synovi
Uplně bezmyšlenkovitě ![]()
@Teruna000 píše:
@Beccca![]()
Tak k prvnímu bodu se přidávám
jo, já x-krát u regálu vozila nákupní košík sem a tam
![]()
Zvláštní diskuze ale zasmála jsem se
![]()
Ještě bych dodala že…kultura stolování nehraje u matek roli
![]()
@terinka4444 já taky
a pak jsem se rychle rozhlížela, jestli mě někdo neviděl, když jsem si to uvědomila ![]()
Tu jednicku zcela chapu, me se to stava s prazdnym kocarem, maly beha kolem a ja jezdim sem tam, proste takovy tik…s vozikem se mi to nastesti nestava, v obchode travim co nejmene casu, takze mam zavodni rychlost a na popojizdeni neni cas ![]()
8 - to mi taky neco rika, uz 3 mesice premlouvam pradlo v kosi, aby se vyzehlilo, poskladalo a naskakalo do skrine!! Ani nevim co tam presne mam, predpokladam, ze tam budou letni veci pro prcka
A hlavne tam mam kapesniky a ctvercove pliny!!
Já s vozíkem i mluvím. Lidi sice koukají divně, ale proč bych se nemohla s prázdným vozíkem poradit, jestli mám koupit housky nebo rohlíky? ![]()
@Kakika píše:
Já s vozíkem i mluvím. Lidi sice koukají divně, ale proč bych se nemohla s prázdným vozíkem poradit, jestli mám koupit housky nebo rohlíky?
no to chápu, proč by ses nemohla poradit. A co ti poradil? ![]()
Mé poznatky ohledně mateřství:
1. Vozík s nákupem ve frontě u pokladny opravdu netřeba vozit a houpat.
2. V rozporu s předtěhotenským přesvědčením, že pokud nebudu čistit chrupu min. dvakrát denně po dobu 4 minut, zemřu - smrt nenastane ani za situace, kdy si člověk (žena v šestinedělí) chrup nevyčistí za celý den vůbec.
3. Na těle ženy jsou místa, která když nestihnu během sprchování důkladně umýt, ba ani namočit, neupadnou.
4. Opravdu každé jídlo lze uvařit do 20 minut a v jednom hrnci.
5. Spát se dá obstojně i ve stoje a co víc, z chůze taktéž.
6. Není rozumné žádat otce dítěte o masáž nohou, obvykle si to vyloží jako nabídku o tělesný kontakt, který vám zásadním způsobem zkrátí tu půlhodinu vašeho spánku do dalšího kojení.
7. Je bláhové myslet si, že spící dítě neslyší špendlík na zem padající.
8. Prádlo v koši na žehlení nemá nohy, neuteče. Bohužel nemá ani ruce, nevyžehlí se samo.
9. Není žůžovějšího stavu, než je mateřství!