ME v krasobruslení 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
28.1.12 16:35
mag píše:
No ale vypadá to že první a druhý místo bude mít Rusko, tak snad třetí a čtvrté :D
všem chybí to co má Plujščenko..to je neskutečný talent a umí komunikovat s lidma..při jeho exhibicích nebo jak se to píše nedýchám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.1.12 16:35

Já zase nezapomenu na Jagudina a jeho muže se železnou maskou.

Příspěvek upraven 28.01.12 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.1.12 16:36
denisa 76 píše:
mag píše:
No ale vypadá to že první a druhý místo bude mít Rusko, tak snad třetí a čtvrté :D
všem chybí to co má Plujščenko..to je neskutečný talent a umí komunikovat s lidma..při jeho exhibicích nebo jak se to píše nedýchám

Ano, ano, je to šoumen, taky mám jeho exhibice moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 16:36
mag píše:
Já zase nezapomenu na Jagudina a jeho muže s maskou.
Tak to jsem neviděla..kouknu na youtube
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.1.12 16:39

Doprčic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.1.12 16:40

Taky koukám a škoda našich kluků. Vernera se mi zdá dost rozhodil ten první pád, Březina jel pěkně- zdálo se mi i klidněji než Verner, ale blbé je, že na Pljuščenka nemají-tomu to čumí z každého pohybu, navíc jel na mou oblíbenou muziku-ani jsem nedýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 16:43
Hanulínek píše:
Taky koukám a škoda našich kluků. Vernera se mi zdá dost rozhodil ten první pád, Březina jel pěkně- zdálo se mi i klidněji než Verner, ale blbé je, že na Pljuščenka nemají-tomu to čumí z každého pohybu, navíc jel na mou oblíbenou muziku-ani jsem nedýchala.
No Verner tomá nějaký vrozený..tedy říkal,že musí pilovat jak píšeš,že pak dělá po chybě další chyby jak ho to rozhodí.No mě to serdí jak jsem to prošvihla..se mrknu pak na youtube
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.1.12 16:54

No já se jim nedivím- já si dát takhle před plným jevištěm na tlamu, tak s hanbou a pláčem uteču,ale oni se zvednou a jedou dál. To obdivuju.
Mě mrzí, že mi utekl krátký program a to jsem dřív mužské neměla ráda, preferuju ženské a páry, ale od té doby co jezdí Pljuščenko a naši kluci, se nemůžu vynadívat i na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
28.1.12 16:55

To je škoda, to je škoda, ale 4. a 5… stejně jsou dobří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.1.12 16:56

Škoda- 4.a 5.místo, ale i to je obr úspěch, že jo!!
Mohli by nám je zopakovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 16:57
Hanulínek píše:
No já se jim nedivím- já si dát takhle před plným jevištěm na tlamu, tak s hanbou a pláčem uteču,ale oni se zvednou a jedou dál. To obdivuju.
Mě mrzí, že mi utekl krátký program a to jsem dřív mužské neměla ráda, preferuju ženské a páry, ale od té doby co jezdí Pljuščenko a naši kluci, se nemůžu vynadívat i na ně.
tak to víš.ale to je přo každém sportu a mají též můj obdiv.Si vem třeba náš skokan Janda..ten s tím měl velký problém..tedy s nervozitou a pak docházel na nějaké sezení a pak jak se mu dařilo..ted to už taky nechápu,že mu to zase nejde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.1.12 17:01

Já jsem celoživotní těžký trémista, mě by ani psychoterapie nepomohla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 17:03
Hanulínek píše:
Já jsem celoživotní těžký trémista, mě by ani psychoterapie nepomohla. :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to máš pravdu..vem si třeba J.Bolta..čeká na start..lidi čumí..hrobové ticho a pak výstřel.to je taky o nervy :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 17:04

Nebo zápas Džokoviče…5 hodin..to musely být nervy to ustát a nepodělat se z toho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.1.12 17:08

Denisa 76- :hug:
Mimo téma- můžu se zeptat- co to máš na profilovce za studnu?- je mi to nějak povědomé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková