Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hanulínek píše:to je v Písku kousek u restaurace,kde se natáčelo ano šéfe
Denisa 76-
Mimo téma- můžu se zeptat- co to máš na profilovce za studnu?- je mi to nějak povědomé.
Příspěvek upraven 28.01.12 v 17:11
denisa 76 píše:Hanulínek píše:to je v Písku kousek u restaurace,kde se natáčelo prostřeno
Denisa 76-
Mimo téma- můžu se zeptat- co to máš na profilovce za studnu?- je mi to nějak povědomé.
Děkuju!!
Hanulínek píše:je to co jsi myslela???denisa 76 píše:Děkuju!!Hanulínek píše:to je v Písku kousek u restaurace,kde se natáčelo prostřeno
Denisa 76-
denisa 76 píše:Hanulínek píše:je to co jsi myslela???denisa 76 píše:Děkuju!!Hanulínek píše:to je v Písku kousek u restaurace,kde se natáčelo prostřeno
Denisa 76-
Já nevím, Prostřeno sem tam zkouknu a v písku jsem byla asi 2×, ale nějak nevím-možná je někde podobná. ![]()
Nebudu, budou dávat Legendu o vášni, takže já budu slintat u ní.
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.
Vech píše:
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.
Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala
A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.
Hele a Jouberovi se to moc nepovedlo…není to úplně můj top, ale na druhou stranu není špatnej, jeho projev se mi líbí…
A co říkáte na Lysáčka? Já vím, že je dobrej, ale mně se porstě nelíbí…
mag píše:Candeloro super…Vech píše:Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.
Surya byla úžasná, vždycky jsem se těšila na exibici a její salto
Briana je mi docela líto, je vidět, jak moc se trápí. A taky mi jednoznačně chybí Stefan Lambiel - jeho piruety byly naprosto nepřekonatelné… Jinak já sleduji spíš chlapy a taneční dvojice. Ženské mě moc nebaví…
byron píše:mag píše:Candeloro super…Vech píše:Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.
Holky, nemůžu si za nic vzpomenout na tu bruslařku, jak kdysi vyhrála s tím labutím jezerem- myslím, že byla Bulharka.
Nebyla to Bajulová, ona pak dost chlastala. A myslím, že žila s Petrenkem, to už je prahistorie ![]()