ME v krasobruslení 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
28.1.12 17:09
mag píše:
Já zase nezapomenu na Jagudina a jeho muže se železnou maskou.Příspěvek upraven 28.01.12 v 16:36
Jagudin je výbornej…
  • Citovat
  • Upravit
2566
28.1.12 17:09

Co večer- budete koukat??
Já nevím jestli mě mužský nechá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
28.1.12 17:10

tka škoda bylo to o fous já koukám když to stihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 17:10
Hanulínek píše:
Denisa 76- :hug:
Mimo téma- můžu se zeptat- co to máš na profilovce za studnu?- je mi to nějak povědomé.
to je v Písku kousek u restaurace,kde se natáčelo ano šéfe

Příspěvek upraven 28.01.12 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.1.12 17:11

Bude záznam?

• Citovat
  • Upravit
2566
28.1.12 17:12
denisa 76 píše:
Hanulínek píše:
Mimo téma- můžu se zeptat- co to máš na profilovce za studnu?- je mi to nějak povědomé.
to je v Písku kousek u restaurace,kde se natáčelo prostřeno

Děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.1.12 17:13
Hanulínek píše:
denisa 76 píše:
Hanulínek píše:
Děkuju!!
je to co jsi myslela???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.1.12 17:18
denisa 76 píše:
Hanulínek píše:
denisa 76 píše:
Hanulínek píše:
Děkuju!!
je to co jsi myslela???

Já nevím, Prostřeno sem tam zkouknu a v písku jsem byla asi 2×, ale nějak nevím-možná je někde podobná. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
28.1.12 17:22

Nebudu, budou dávat Legendu o vášni, takže já budu slintat u ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
28.1.12 17:33

Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
28.1.12 17:35
Vech píše:
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.

Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala :) A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.1.12 17:36

Hele a Jouberovi se to moc nepovedlo…není to úplně můj top, ale na druhou stranu není špatnej, jeho projev se mi líbí…

A co říkáte na Lysáčka? Já vím, že je dobrej, ale mně se porstě nelíbí…

• Citovat
  • Upravit
byron
28.1.12 17:38
mag píše:
Vech píše:
Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala :) A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.
Candeloro super…
Holky, nemůžu si za nic vzpomenout na tu bruslařku, jak kdysi vyhrála s tím labutím jezerem- myslím, že byla Bulharka :think: .
  • Citovat
  • Upravit
3082
28.1.12 17:44

Surya byla úžasná, vždycky jsem se těšila na exibici a její salto :) Briana je mi docela líto, je vidět, jak moc se trápí. A taky mi jednoznačně chybí Stefan Lambiel - jeho piruety byly naprosto nepřekonatelné… Jinak já sleduji spíš chlapy a taneční dvojice. Ženské mě moc nebaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
28.1.12 17:49
byron píše:
mag píše:
Vech píše:
Candeloro super…
Holky, nemůžu si za nic vzpomenout na tu bruslařku, jak kdysi vyhrála s tím labutím jezerem- myslím, že byla Bulharka :think: .

Nebyla to Bajulová, ona pak dost chlastala. A myslím, že žila s Petrenkem, to už je prahistorie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková