ME v krasobruslení 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
31.3.12 12:34

Myslim, ze 15.15, ja to radsi zapnu v 15, ale Brezina jede az na konci jako predposledni a jako posledni Chan, takze napeti az do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 13:02

A co Verner? Jak dopadl?

• Citovat
  • Upravit
10017
31.3.12 14:24

Verner je az 14, tomu se to opet nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
31.3.12 14:29
@mag píše:
Jj, Vernera už jsem viděla. A už jsem si našla i Březinu, moc pěkná jízda :potlesk:

Prosím tě kde na netu si našla jízdy?? Pod TV??

• Citovat
  • Upravit
mag
12868
31.3.12 14:49

@renat2 Hledala jsem na youtube
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 14:59
@clovek píše:
Verner je az 14, tomu se to opet nepovedlo

To mě nepřekvapuje…je to škoda, že nezvládá stres a n asoutěžích s emu nedaří. Bohužel dobrý závaodník by to měl zvládat, nepochybuju ot om, že je výborný krasobruslař…ale k čemu to, že zvládá tréninky a pak to pokazí? Je to škoda, měli bychom dva výborný krasobruslaře

• Citovat
  • Upravit
10017
31.3.12 15:02

Taky si myslim, ze Verner je hrozny tremista, pritom brusli moc hezky, pri tech exhibicich byva skvely a je videt jak si to uziva, ale kdyz je pod tlakem tak se mu proste nedari. No uvidime co ten Brezina, rozjety to ma pekne, selhali vetsi sampioni, tak snad se mu to tentokrat povede, tech ctvrtych mist uz ma az dost. Jdu na to, drzte palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
31.3.12 15:23

Jé holky děkuju!! Nebýt Vás, tak já to MS letos málem úplně zaspala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
31.3.12 15:35
@mag píše:
@renat2 Hledala jsem na youtube
http://www.youtube.com/watch?…

Díky :-)

• Citovat
  • Upravit
10017
31.3.12 16:53

Tak mam teda vztek :twisted: . Ach jo, proc to ti nasi chlapi vzdy kdyz jde do tuhyho nezvladnou :,(

Ovsem musim poznamenat, ze letos jsem stala po dlouhe dobe na bruslich a v podstate jsem si potvrdila to, ze vubec nechapu jak to na tom lede delaj, jak to vubec dokazou 8o :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 17:32

Co je s Lysackem? Ten už nejezdí?

• Citovat
  • Upravit
10017
31.3.12 19:28

Tak na toho jsem ani nevzdechla. Ja prala Joubertovi, ze se mu to povedlo a libil se mi american Abbot a fesak je teda ten spanel :lol: . Japonci mi proste nejak nesedej, nemuzu si pomoct a Chana podle mne hrozne tlacej vsichni porotci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 19:42

Tak Brianovi jsme to přála a zajel dobře…

Chan se mi oc nelíbí, Daisuke není špatnej. Ten mladej Japonec jel výborně a je takovej roztomilej.

Já mám nejradši Plushenka a Lambiela :srdce: :mrgreen: , toho bych si vzala za muže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10017
31.3.12 19:45

Mne nejvic ze vsech zasahl Yagudin. Pak samozrejme Pljuscenko, Lambiel a Joubert, az skonci definitivne Pljuscenko a Joubert tak pro mne bude velka cerna dira, vzdycky si hrozne dlouho zvykam na novy obliceje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 19:51
@clovek píše:
Mne nejvic ze vsech zasahl Yagudin. Pak samozrejme Pljuscenko, Lambiel a Joubert, az skonci definitivne Pljuscenko a Joubert tak pro mne bude velka cerna dira, vzdycky si hrozne dlouho zvykam na novy obliceje.

Přesně tak, já jsem začala to kraso sledovat před pár lety zase, to už Jagudin nejezdil, ale znám ho z videí… Je teda fakt mužnej a pěknej a jezdil výborně…

Jinak ted mi je to taky takový cizí,ti z Asie jsou mi takoví cizí…
A nejíp jezdí Plushenko ted bych řekla :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková