ME v krasobruslení 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
30.3.12 06:19

Holky zacalo MS v krasobrusleni, dneska odpo je kratky program muzu, doufam, ze Brezina s Vernerem se pochlapej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.3.12 09:14
@clovek píše:
Holky zacalo MS v krasobrusleni, dneska odpo je kratky program muzu, doufam, ze Brezina s Vernerem se pochlapej :lol:

Já to asi neuvidím..kdy jsou volné jízdy mžů? nějak to tam nemůžu najít

• Citovat
  • Upravit
byron
30.3.12 09:16

Jo a ta jeho sestra vypadla už…? Březiny

• Citovat
  • Upravit
694
30.3.12 09:39

Volné jízdy mužů jsou zítra od 15:15. Březinová vypadla už v úterý v kvalifikaci. Bylo jich 33 a postupovalo jen 12, takže neměla moc šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.3.12 09:40
@Kamila80 píše:
Volné jízdy mužů jsou zítra od 15:15. Březinová vypadla už v úterý v kvalifikaci. Bylo jich 33 a postupovalo jen 12, takže neměla moc šanci.

Děkuju, tak zítra budu doma budu koukat- to je njelpeší z celýho krasobruslení. Pojedet Plushenko nevíte?

• Citovat
  • Upravit
694
30.3.12 10:59
@byron píše:
Děkuju, tak zítra budu doma budu koukat- to je njelpeší z celýho krasobruslení. Pojedet Plushenko nevíte?

Pljuščenko nejede, je po operaci kolena. Na závody to není, ale v dubnu už bude zase vystupovat na nějakých exhibicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.3.12 12:47

Dneska je od 15h kratky program muzu a vecer od 20.45 volne jizdy sportovnich paru, tanecnici jezdili uz vcera. Zitra jsou volne jizdy chlapu a vecer tusim zensky. Vubec o tom nikde nepisou, ja vim, ze je mistrovstvi vzdy nekdy v breznu tak na to cekam, ale skoro nikde o tom neni ani zminka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.3.12 19:13

Zitra musime strasne moc fandit a drzet palce, aby Brezina tu medaily konecne udelal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
30.3.12 19:25

Souhlas, taky mu to moc preji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
30.3.12 19:30
@clovek píše:
Zitra musime strasne moc fandit a drzet palce, aby Brezina tu medaily konecne udelal :palec:

Já ho dneska nestihla, zkusím pohledat na netu. A při volné fandit budu, strašně mu to přeji, vždyť by si to konečně zasloužil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.3.12 19:35

Zatim je druhej za Patrickem Chanem, snad by to mohlo tentokrat konecne vyjit, vsichni ostatni to dost kazili, bohuzel i Verner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
30.3.12 19:45
@clovek píše:
Zatim je druhej za Patrickem Chanem, snad by to mohlo tentokrat konecne vyjit, vsichni ostatni to dost kazili, bohuzel i Verner.

Jj, Vernera už jsem viděla. A už jsem si našla i Březinu, moc pěkná jízda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 09:13
@clovek píše:
Dneska je od 15h kratky program muzu a vecer od 20.45 volne jizdy sportovnich paru, tanecnici jezdili uz vcera. Zitra jsou volne jizdy chlapu a vecer tusim zensky. Vubec o tom nikde nepisou, ja vim, ze je mistrovstvi vzdy nekdy v breznu tak na to cekam, ale skoro nikde o tom neni ani zminka :zed:

Jo, já jsem si uvědomila, že je konec března, tak jsem začala pátrat, aby mi to neuteklo… Já nechápu, porč jsem spoléhala na to, že budou upoutávky? je to docela smutný! Hlavně že máme reprezentanty a nikde skoro ani zmínka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10017
31.3.12 10:52

Byron naprosty souhlas, taky mne s tim pekne stvou, nevim proc par dni predem nebezely upoutavky, mozna bezely, ale na 4 a kolik zenskejch pravidelne sleduje 4 :zed: . Hlavne kdy zase budeme mit takovyhle zastoupeni, az ty dva skoncej tak to bude trvat zase aspon 10let nez se nekdo objevi.

A zitra od 14hod exhibice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.3.12 10:54
@clovek píše:
Byron naprosty souhlas, taky mne s tim pekne stvou, nevim proc par dni predem nebezely upoutavky, mozna bezely, ale na 4 a kolik zenskejch pravidelne sleduje 4 :zed: . Hlavne kdy zase budeme mit takovyhle zastoupeni, az ty dva skoncej tak to bude trvat zase aspon 10let nez se nekdo objevi.A zitra od 14hod exhibice

A dnes tedy od 15?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková