Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
mag píše:byron píše:Nebyla to Bajulová, ona pak dost chlastala. A myslím, že žila s Petrenkem, to už je prahistoriemag píše:Candeloro super…Vech píše:Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.
Holky, nemůžu si za nic vzpomenout na tu bruslařku, jak kdysi vyhrála s tím labutím jezerem- myslím, že byla Bulharka.
Hele myslím že ne
.Porazila ji pak Slucká tak se na to vybodla
Byron, nejsem si jistá, protože jsem koukala jen včera na volné jízdy, ale Kerrovi tam vůbec nebyli…
Vech píše:No já si právě tu nárosnost nepamatuju.. že by to byla ona? V 90. závodila
Oksana Baiul byla ale Ukrajinka…
mag píše:No mně nejdou přehrávat videa
http://www.youtube.com/watch?…
Vech píše:že by se neprobojovali???
Byron, nejsem si jistá, protože jsem koukala jen včera na volné jízdy, ale Kerrovi tam vůbec nebyli…
byron píše:mag píše:No mně nejdou přehrávat videa
http://www.youtube.com/watch?…
Tak je to ona
Oksana Bajulova, ukrajina, OH 1994, Lillehammer
Hele tak jsem Johnovi Kerrovi mrkla na facebook a oni jsou trenéři!!!!! Tak to mi uniklo
byron píše:
Hele tak jsem Johnovi Kerrovi mrkla na facebook a oni jsou trenéři!!!!! Tak to mi uniklo
Tak to nejsi sama ![]()
mag píše:
Já zase nezapomenu na Jagudina a jeho muže se železnou maskou.Příspěvek upraven 28.01.12 v 16:36
Ano, ano, dodnes vzpominam a pro mne je to neprekonatelna volna jizda. Snad nejvic mne krasobrusleni bavilo v dobe, kdy jezdil prave Jagudin a souperil s Pljuscenkem.
At je to jak to, tak Pljuscenko je vsechny o nekolik trid prevysuje, ikdyz ostatni zajedou dobre na nej proste nemaji.
A nejak je mi lito Joubera, mel uz asi skoncit driv, na vrcholu.
Pamatujete na tanecni par, ona byla zrzava Ruska, on Francouz a ona ho taky zvedala, ti byli uzasni, on se jmenoval „Peizerat“ /omluva nevim jak presne se to pise/, ale jak se jmenovala ona
.
Lysacek mi taky nesedi, ale mne nesedi ani Chan a hlavne mi strasne nesedej Japonci a Cinani, nemuzu si pomoct. Evropani maj to brusleni proste hezci.
clovek píše:
Pamatujete na tanecni par, ona byla zrzava Ruska, on Francouz a ona ho taky zvedala, ti byli uzasni, on se jmenoval „Peizerat“ /omluva nevim jak presne se to pise/, ale jak se jmenovala ona.Lysacek mi taky nesedi, ale mne nesedi ani Chan a hlavne mi strasne nesedej Japonci a Cinani, nemuzu si pomoct. Evropani maj to brusleni proste hezci.
Anissina, Peizerat
jo, ti byli taky fantastičtí
Já teda dříve sledovala poctivěji.