ME v krasobruslení 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
28.1.12 17:50
Vech píše:
Surya byla úžasná, vždycky jsem se těšila na exibici a její salto :) Briana je mi docela líto, je vidět, jak moc se trápí. A taky mi jednoznačně chybí Stefan Lambiel - jeho piruety byly naprosto nepřekonatelné… Jinak já sleduji spíš chlapy a taneční dvojice. Ženské mě moc nebaví…
Taneční dvojic ejsme totálně propásla… Jak to, že nemaj medaily Sinead Kerr s bráchou?
  • Citovat
  • Upravit
byron
28.1.12 17:51
mag píše:
byron píše:
mag píše:
Vech píše:
Jo tak Jagudin a Muž se železnou maskou byl super. Ještě mi utkvěla jízda Philippe Candelora, když je Mušketýry… Jinak souhlas s Plushenkem - nejdřív jsem ho nesnášela, když ještě bojoval proti Jagudinovi, ale teď je to pan krasobruslař, to se musí nechat.
Jj, Candelora byl skvělej, toho jsem milovala :) A taky Elvis Stojko. A z ženských mě bavila Surya Bonaly.
Candeloro super…
Holky, nemůžu si za nic vzpomenout na tu bruslařku, jak kdysi vyhrála s tím labutím jezerem- myslím, že byla Bulharka :think: .
Nebyla to Bajulová, ona pak dost chlastala. A myslím, že žila s Petrenkem, to už je prahistorie :mrgreen:

Hele myslím že ne :think: .Porazila ji pak Slucká tak se na to vybodla

• Citovat
  • Upravit
3082
28.1.12 17:56

Oksana Baiul byla ale Ukrajinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
28.1.12 17:58

Byron, nejsem si jistá, protože jsem koukala jen včera na volné jízdy, ale Kerrovi tam vůbec nebyli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
28.1.12 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.1.12 18:05
Vech píše:
Oksana Baiul byla ale Ukrajinka…
No já si právě tu nárosnost nepamatuju.. že by to byla ona? V 90. závodila :think: . Nebo ty jseš si jistá?
  • Citovat
  • Upravit
byron
28.1.12 18:06
mag píše:
http://www.youtube.com/watch?…
No mně nejdou přehrávat videa :zed:
  • Citovat
  • Upravit
byron
28.1.12 18:06
Vech píše:
Byron, nejsem si jistá, protože jsem koukala jen včera na volné jízdy, ale Kerrovi tam vůbec nebyli…
že by se neprobojovali???
  • Citovat
  • Upravit
mag
12868
28.1.12 18:07
byron píše:
mag píše:
http://www.youtube.com/watch?…
No mně nejdou přehrávat videa :zed:

Tak je to ona :mrgreen: Oksana Bajulova, ukrajina, OH 1994, Lillehammer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
28.1.12 18:08

Spíš jestli nejsou zranění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.1.12 18:41

Hele tak jsem Johnovi Kerrovi mrkla na facebook a oni jsou trenéři!!!!! Tak to mi uniklo

• Citovat
  • Upravit
3082
28.1.12 18:54
byron píše:
Hele tak jsem Johnovi Kerrovi mrkla na facebook a oni jsou trenéři!!!!! Tak to mi uniklo

Tak to nejsi sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.1.12 19:44
mag píše:
Já zase nezapomenu na Jagudina a jeho muže se železnou maskou.Příspěvek upraven 28.01.12 v 16:36

Ano, ano, dodnes vzpominam a pro mne je to neprekonatelna volna jizda. Snad nejvic mne krasobrusleni bavilo v dobe, kdy jezdil prave Jagudin a souperil s Pljuscenkem.

At je to jak to, tak Pljuscenko je vsechny o nekolik trid prevysuje, ikdyz ostatni zajedou dobre na nej proste nemaji.

A nejak je mi lito Joubera, mel uz asi skoncit driv, na vrcholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.1.12 19:51

Pamatujete na tanecni par, ona byla zrzava Ruska, on Francouz a ona ho taky zvedala, ti byli uzasni, on se jmenoval „Peizerat“ /omluva nevim jak presne se to pise/, ale jak se jmenovala ona :think: .

Lysacek mi taky nesedi, ale mne nesedi ani Chan a hlavne mi strasne nesedej Japonci a Cinani, nemuzu si pomoct. Evropani maj to brusleni proste hezci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
28.1.12 19:58
clovek píše:
Pamatujete na tanecni par, ona byla zrzava Ruska, on Francouz a ona ho taky zvedala, ti byli uzasni, on se jmenoval „Peizerat“ /omluva nevim jak presne se to pise/, ale jak se jmenovala ona :think: .Lysacek mi taky nesedi, ale mne nesedi ani Chan a hlavne mi strasne nesedej Japonci a Cinani, nemuzu si pomoct. Evropani maj to brusleni proste hezci.

Anissina, Peizerat

jo, ti byli taky fantastičtí :) Já teda dříve sledovala poctivěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková