Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tý jo, tady se to zvrhlo
![]()
Drahoušovi se líbí Carmen Electra tu taky můžu, dále čůza Erica Eleniac (tu ovšem nemusím).
průběh akce zatím stále ve fázi pátrání…
(chm… ale já na to kápnu! tentokrát to teda přejmenoval fakt dokonale, a nebo se dal, nebožák, ze scestí opět na cestu pravou a vymazal to, čemuž dávám šanci tak 1 : 200 000. )
Chacha,preju hezky vecer -ze by opet tak vtipny jako vcera???
Co?Dany a Zlátusko??? ![]()
Sismarja, Erica Eleniak, neni to ta,jak v ‚Bejvoč‘ trepala vnadama nejvic a mela nejnevinejsi pohled a blondy vlasy a jela ao tom piditrpajzlikovi hnedovlasymu v cervenych trenclich,co vypadal jak jeji mladsi bratr??
Jo-a pak skakala v nejakem akcnim filmu z dortu…A Steven Seagal ji nesnedl,ale zachranil…
To je ona,nebo se pletu???
![]()
Jo. To je přesně ona. Erica Eleniak - ta, co jediná nepotřebovala tu nadnášející záchrannou desku, protože ji nadnášela její prsa.
![]()
Podělila jsem se se svým drahým o debatu o NIČEM a jak si to NĚKTERÝ chlapi schovávají pod NIC a KE SMAZÁNÍ (tvářil se udiveně
) a pak mi poradil fígl…IMG01-IMG100, a mezi prvníma fotky dětí a manželky
![]()
a jinak se podivil, jak jsou některý chlapi teda divný, protože on tam jako NĚCO málo má, ale v podstatě NIC a ještě se za to NĚCO vůbec nestydí…odcházeje trousil…„tak tys mi projížděla comp jo…hmmmm…ale tos nemohla nic najít…mám to přece zamčený“
…věřím, že teď bych tam už opravdu NIC nenašla ![]()
Ale já fakt ani nehledám, každý máme svůj ntb a není na to čas, bohužel
.
DOHRA:
NENAŠLA JSEM TO.
![]()
Škoda… Ale co, on si tam zase něco přidá, až si bude myslet, že tě uchlácholil… A pak udeříš
![]()
Mě postupem let ano tyhle na voněné šamponky nemusím mě se líbí chlapy typu Roden atd. prostě starší doma mám taky staršího manžela ![]()