Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
páč manžel je v obýváku a zaneprázdněn, tak já tady po večerech vymýšlím pytloviny
tak vážně:
poslední dobou sama sebe překvapuju - ne že bych hledala jiného chlapa, to ne. Ale - zajímá mě, jestli se Vám taky spolu s věkem změnila kritéria, podle kterých hodnotíte (asi krásu???) mužů??
(krása je u chlapa možná trošku divný výraz…)
Jako např.:
já
A tak by mě jen zajímalo, jak to třeba mají ostatní ženský…
Mě to u mě samotné překvapuje. Že člověk ještě před pěti šesti lety nepochopil, že se někomu může líbit plešatý chlapík s pupíkem
a teď už to chápu (stárnu?? či poznávám hodnoty??)
hm a manžel sem na chvíli vpadl - to byl fofr jak to letělo dolů na lištu!!!!
chudák…
ale ten je pro mě samozřejmě ÁÁÁÁBSOLUTNĚ NEJKRÁSNĚJŠÍ
(hned po něm je ovšem Johnny Depp… s vlasama a bez pupku, ale MÁ TO NĚCO)
Jsem se před spaním zasmála, máš to dobře napsané, pobavilas mě ![]()
Taky se mi mění vkus:
Jinak se mi nelíbí takoví ti hezouni, ale třeba M. Rourke nebo James Hetfield (zpěvák z Metallicy)
Zlatuš mě se mění každou chvilku ![]()
Muj muž je atraktivní a ženský na něho letí
a je o 13 let starší než já.Né že se mi nelíbl ale koukám i po mladších ![]()
V 13 letech každej kdo mě chtěl byl pro mě ten pravej ![]()
V 15 už jsem koukala aby to byl někdo oblíbenej v partě
v 16 jedině cizinci,takovej ital s pizerie s kterým jsem udržovala intimní vztah(byl to muj první) a už jsem měla představu jen o snědých chlapech a pizza zdrama byla jen bonus ![]()
v 18 jsem viděla myslím Pretty woman a hledala jen bohatý ![]()
v 19 jsem poznala Z a láska na první pohled a po 5 letech dítě a jsme spolu 7 let.
Někdy si říkám že tak ve 30 ho zase vyměním
proto že se mi prostě líbí 30letí muži a jemu už bude 40
,ale miluju ho,takže zatím si ho ještě nechám.ještě má 3 roky
a uvidíme ![]()
Zlatuska píše:a tohle vidět ten muj,tak si připrav cimru kde mě necháš bydlet!
hm a manžel sem na chvíli vpadl - to byl fofr jak to letělo dolů na lištu!!!!chudák…
ale ten je pro mě samozřejmě ÁÁÁÁBSOLUTNĚ NEJKRÁSNĚJŠÍ(hned po něm je ovšem Johnny Depp… s vlasama a bez pupku, ale MÁ TO NĚCO)
to je zase téma ![]()
Mně se teda vkus nijak zvlášť nemění
říká se, že podvědomě se ženským líbí chlapi podobní jejich otci… Táta byl vrcholovej sportovec, žádná vyžle, takže mně se třeba nikdy nelíbili chlapi hubení (nedej bože vychrtlí, no s pár jsem taky chodila
) a taky dlouhovlasí. Přes to vlak teda nejede, dlouhý vlasy mě odpuzujou. A pokud je navíc taková dlouhovlasá vychrtlina navlečená v černým http://forum.volvoklub.cz/…lies/bad.gif
Takže Zlatuško, u mně odjakživa plešatý s pupkem byli můj idol ![]()
Kamarádovi jsem jednou neprozřetelně ovíněna prozradila, že dokud nebude mít aspoň 80 kilo, nemá u mě šanci… a teď pokaždé když mě vidí, hned hlásí aktuální váhu ![]()
Samozřejmě že nejdůležitější je intelekt
, no ale třeba okolo 20 jsem oceňovala i např. počet vypitých piv
Shrnuto - vzhledově mám kriteria stejná, žádoucí vlastnosti a schopnosti se trochu mění…
Mám tři v podstatě neměnná kritéria. Aby:
EDIT: A když jsem to odeslala vidím, že nejsem jediná s hmotnostním limitem
.
No, v těch 12 -ti se mi líbili právě takoví ti chcípáci
, ale to jsem netušila, jak moc narostu.
Teď už se mi líbí ramenatí a těch 80 kg je tak akorát ![]()
Zajímavé téma… Možná se mi to mění trochu, nevím… Piva ani arogance mi moc neimponovaly nikdy, takže co se týče charakteru furt stejné… Možná přehled mých idolů:
13 let - Brian z Backstreet Boys ![]()
http://blmas.tripod.com/MainPic2.jpg
15 let - viděla jsem Armageddon s Benem Affleckem (to mi vydrželo dones, pokud nemá přerostlé vlasy ![]()
http://1.bp.blogspot.com/…/s400/en.jpg
24 nebo 25 let - seriál Prison Break a Wentworth Miller - to jsem zjistila, že mi na chlapech připadá děsně sexy inteligence - jak nahodil ten zádumčivý výraz a začal přemýšlet, tak jsem… no, prostě se mi podlamovaly kolena
(pardon, jsem nenašla menší fotku s tím výrazem
)
http://images.fanpop.com/…1024_768.jpg
Takže já jsem asi na ty hezouny nebo co…
Ale nesmí to být zas moc - takový Leonardo di Caprio mě nebral nikdy…
Ale v poslední době se mi zdá supr i třeba Bruce Willis - to asi jak stárnu
![]()
Ještě jsem samozřejmě zapomněla na 18 let a svého nynějšího manžela
Toho sem radši dávat nebudu, ale typ je to podobný…
Jo a NIKDY se mi nelíbili chlapi s knírem, jsou divní
To se snad nezmění… ![]()
V pubertě se mi líbili samozřejmě hezouni… ![]()
Můj filmový idol je, byl a bude RODEN…já ho žeru, i když hraje ty hnusáky, záporáky…(slintající smajlík) ![]()
Můj typ jsou dlouhovlasí blondáci… s jedním jsem chodila 3 týdny na gymplu a doted (je ženatý a čekjí dítě) se mi podlomí kolena, když ho jednou za čas potkám ![]()
a proto mám doma tmavovlasé zlatíčko (teda taky s culíkem)
, které má do ideálu krásy daleko, ale neměnila bych.
Nagelované „pi+inky“ nemám ráda, chlap má být chlap.
Jo a s věkem… no, já když jsem měla období snažení o mimčo, přistihla jsem se, jak slintám v autobuse nad chlapama…, o které bych jindy nezavadila pohledem
…asi jsem potřebovala zkrátka oplodnit ![]()
Já měla vždycky zvrhlý vkus, takové ty extrémní typy…nakonec mám doma chlapa tak seriózního vzhledu (vysoký, štíhlý, nakrátko, brýle), že naši nevěřili vlastnímu štěstí, když po období podivných nezařaditelných individuí zazvonil u našich dvěří on. ![]()
Takoví ti hezouni z Hollywoodu mě nebrali nikdy, občas si řeknu, že se přírodě povedli, ale přitažlivost veškerá žádná žádná. ![]()
Jinak mám své stálé ikony
Woody Allen
http://imstars.aufeminin.com/…0413-394.jpg
Lister z Red Dwarf (ten s cigaretou)
Holky, vy byste si rozumněly s mojí švagrovou, té se třeba líbí Hadamczik
mimo jiné… Ale ten je z nich tak nejhorší… Jo a ještě Michael Jackson
![]()
Lister z Červeného trpaslíka ale též není nejhorší - až na ty vlastnosti co se týče „údržby“
![]()
Anguo , tomu vpravo se podobá můj manžel (trochu hezčí, pravda, ale kdo zná seriál, tak povahou jsou stejní), takže jsem v podstatě našla, co jsem hledala, tedy těsně vedle. ![]()