Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo Lentilkah nevím jak vypadá (budu muset najít) -
leč DANYLEO - na ženský máme ouplně stejnej vkus
no u mě hlavně SALMA HAYEK!!!!
Vidělas s ní „Zvoník u matky boží“ - jak hrála tu cikánku tak byla prostě nepřekonatelně krásná!!!
No a Libuš Šafránkojc, to je můj kůň - o Brejchový ani nemluvě… kdo má od přírody, ten prostě má!!
(mimochodem… Tereza Maxová je opravdu krásná jen pro někoho. Pro mě jo. Manžel ji viděl osobně, prej je moc příjemná a inteligentní)
Zlatusko, pravda, pravda, nenapsala bych to lip…ta je opravdu MEGA divna, kdyz otevre pusu. Hlavne me moc bavi jak zapomnela cestinu a pouziva anglicky prizvuk po letech v cizine.
Ale ten zazitek s tsunami…radsi nepremyslet.
Missky a podobny zenstiny moc nesleduji (krome toho, ze mam jednu jako sousedku v baraku), ale moc se mi libi oblikani a smrnc te Zuzany Jandove, naopak me zklamala Lutovska, ktera nema zadny styl (v oblekani), takovy divny mismas, nekde jsem cetla, ze je jako misska z obchodaku..
Safrankova je mi sympaticka to jo, ale uplne jako sexy idol bych ji pro sebe nevyhodnotila, z ceskych herecek mi prijde moc pekna Jitka Schneiderova a taky Zuzana Vejvodova. No a ta Penelope, to je kus.
Doufam, ze nevadi, ze to bylo o chlapech a ted je to chvili o zenskych…
popo
ZLATUSKO presne, v tom zvonikovi byla uuuzasnaa!!!
A Zeta-Jones se mi zase strasne libila v Zorrovi, jak hrala s Banderasem, tam byla proste uzasna........ ! ![]()
Hele dobrej napad, zalozime Lentilce fanklub… ![]()
Zrovna prohlizim Salatky a mozna ji diky vam jeste udelam kseft… ![]()
Mně to nevadí že je to o ženských ![]()
kdyby byl nějaký třetí rod, mohlo by to být klidně i o něm ![]()
A koukej Lentilce jako zakaladatelka napsat, jak se to tu zvrhlo.
![]()
Modelky taky nesleduju, ani miss, znám jen ty hodně profláklé (většinou típ pádem postarší
)…ještě se mi líbí Dvorská zamlada, byla taky moc hezká (ani ne jako Maruška, spíš později)…
http://media.super.cz/…66-l7y1p.jpg
Já jsem třeba dneska na salátkách slintala nad Ergem
Akorát muž nechce dovolit, prý to nevyužiju ![]()
Tak z ženských honem nevím… Jennifer Aniston je dobrá… A Meg Ryan mívá supr účesy…
Judycum- TAM JE CHLAP! s šátkem! ![]()
asi mám ještě v rámci salátků někam kliknout, ne?? ![]()
Zlatuska píše:snad nedostanu po cudi
a kde jsou jako ty salátky?? já to chci taky vidět?
A už jsem ji asi vyčenichala!!
Tak trochu Shanen Doherty!
no mimochodem, ta je taky krásná… trošku asymetrická (Doherty! ne Lentilka!
) - ale to vůbec nevadí.
Danylea:
ano - tak jsem ji vyčenichala správně
jí to přepošlete ať se začervená ![]()
Taky se pripojuju do fanclubu Lentilky
popodopo