Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@kajuska001 píše:
Holky co myslíte?? 12DC a slabá čárka na ovu testu která sílí, zkusím testnou k večeru nebo odpoledne, boli me podbřišek chvilkama i víc.http://www.womenzone.cz/…ajunka/grafy?…
a ještě dodám že mám dva nebo tři dny výtok spíš vodový a předtím bílý,
@Leni112 ahoj,mok teploty jsou zase na nic
ovulacni test zesil ale nechce se víc vybarvit. Teploty 36,0 36,7 a dnes 36,3
vypadalo to nadějné, co myslis? Zase anovulak
dnes odpol zkusin ovu test a uvidim
ta doplnena ovulace je tip od kamosky, ale zrejme nebyla, protoze jsem byla nemocna a mela jsem horečku
co myslite
@Lara81 mě teda teploty taky dost skákaly, ale nakonec se celkem ustálily a zůstaly nahoře. Myslím, že těch 37.5 fakt byl jen důsledek teploty a ovulace zatím nebyla ![]()
@Avrun když se mrknes na fotky pred touto, mam tam i teplotu z predchoziho mesice, kdy byla taky neskutecne uskakana a ovu probehla (potvrzene Dr.) No a jen v dobe ovu vyskocila a pak zase spadla na predchozi teploty, pak se zvysovala a pak zase klesla a ms… ted je mam malinko nizsi, ale hodne podobne, ale ovu asi nebyla, no… ![]()
@Lara81 ono nic není vyloučené, ne všichni mají zrovna ukázkový graf - viz. ten můj ![]()
@Lara81 jak dlouho uz meris BT, vysledovala jsi nejakou pravidelnost?
@ejbinka no ta slabší bohužel nepřežila, ale ta druhá se má hóóódně k světu ![]()
@Avrun merim druhy cyklus, ale vzhledem k tomu, ze min. jsem mela 59dni, ted jsem 50 den taky, tak dlouho, no
zatim toho moc nevim, cykly jsou silene dlouhe, ale ted jedine, co je rozdil, ze mivam nizsi teploty…
@Lara81
Tak to jo, dva cykly jsou malo na delani zaveru. A jak to, ze je mas tak dlouhe, resila jsi to s doktorem? Ja mela ukazkovych 28 dni a i tak mi to prislo nekonecny ![]()
@Avrun řešila… dostala jsem grav-in a za mesic (po 3mesicich) se mam dojit ukazat. Mela jsem 28dni pri HA. Ted se to vsechno po… a to uz mam 9-10 mesicu bez HA ![]()