Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Pavluškaaa Mohl by to být nidační pokles. Oplodněné vajíčko se zavrtává do stěny dělohy cca 7-10 den po oplození. V ten den může být, ale nemusí být velký propad teplot a další den se zase vrátí nahoru ![]()
Děkuji, tím, že beru ten utrogestan na srovnání cyklu, tak se mi ani nechce věřit tomu, že už by to konečně mohlo vyjít hned první měsíc.
Snažíme se už dlouho. Tak uvidím ![]()
@Pavluškaaa podle mě je na nidační pokles brzy. Od kterého DC bereš utroš??
@Pavluškaaa ten pokles něco znamenat může a nemusí… Já ho mám pokaždý a tři roky nic…
Taky bych řekla, že na nidační pokles je to příliš brzy… jestli byla ovulka 16.den … a to byla ovulka s utrogestanem???
Na tom grafu to není pořádně vidět, ale myslím, že tam ovulka vychází na 16.den a utroš bereš už od 15.dne??
@Janička 1211 a hele na graf s ovulaci
mam to takove divne porad asi
ale jak v tom součastnem grafu byly vysoke teploty, to jsem byla od 20-24. nemocná. Ale taky to tipuju na anovulák ![]()
@Janička 1211 Ahojky…dekuji…jinak dnes 37 tak se uvidi…pripada mi ze asi byla 24 dc
@Leni112 ahoj, je tak prdolka je už na světě, Nestíhám nějak dočíst, tak prosím míry ještě spesl pro mě. Jinak vám moc gratuluji, ať vám dělá samou radost, jste hl. Zdraví. teď vám začíná nová krasna etapa zivota ![]()
@Janička 1211 co ty. Jak se máš? Už chodis do práce?
@Pavluškaaa tohle podle mě ještě nidacni pokles není, ten bývá 5-10 den po ovulaci. Nejčastěji 6-8 den. Já bych podle toho propadu, řekla že je to predovulacni pokles. Uvidis co další teploty…