Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Janička 1211 stale anovulak? Ach jo. Je to ubijejici mit tak, dlouhe a neplodne cykly. Dr to moc neresi. Pry jeste mesim amm cekat. Ale nechat me 3 mesice bez ms???
@Lara81 ano, stále anovulák. Ovulační graf vypadá opravdu jinak. Co je to za dr. když tohle neřeší??
Nepřemýšlela jsi o změně??
@Lara81 ahojky, opravdu zatim ne. Ovulace je podle pravidla 3 po 6i. To znamená, že bys měla mít alespoň tři vysoké teploty po šesti nižších a teplota by se měla držet nahoře. Což ve tvém grafu zatím ani náznak není. Podle grafu, za mě neproběhla…
@Janička 1211 Jani a co rikas na muj..myslis ze byla 14 teho?
@Lara81 píše:
Ten graf je z ledna a taky nevypada normalne
Ale tu to taky moc nesedi to pravidlo a tam byla potvrzena mudr, ale asi mas pravdu. Necitim prsa, jak pri posledni ovu
@Lara81 no už jsem tu viděla prapodivné grafy, dost podobné tvemu lednovému, a byli těhotenské. Takže tak. Tělo je nevyzpytatelné…
@Janička 1211 jojo. Nechame se prekvapit. Ale dekuju za reakce ![]()
Ahojky, už sem fakt bezradná ![]()
Od MS dělám ovu testy a měřím BT. Na ovu testech asi nic. Podle hlenu sem si myslela, že ovu byla 13DC, ale na ovu testech pořád nějaká slabší čárka a teplota taky nic moc…ale od 11DC bolest podbřišku a 14DC večer velké bolesti a dnes ráno ještě taky, ale teď slabnou…tak já fakt nevím
poradi někdo?
PS: poslední ovu test nezaschlý…
@xLucikx já mám ovu testy negativní celý měsíc, nevím čím to je, ale nemyslím že to znamená, že ovulace neprobíhá. Nicméně podle teplot by to na 13DC i vypadalo, ale asi jsi to měřila v jiný čas, než obvykle…?Já když mám v 7 ráno 36,5°C, tak v 9 hodin mám 36,7°C…Takže to může být zavádějící.
@Meera moc děkuju za odpověď, no podle všeho sem o ní přesvědčena. Na ovu testy moc nespoléham, minulý měsíc neukázaly taky nic…měřím vždy v sedm, ale cca do toho 11DC sem občas vstala třeba mezi 5-6 k malýmu, tak možná i tím to může skreslovat
tak asi nezbývá, než čekat… Cykly mívám 24-28dni, naposled 24, takže podle toho by to asi taky byla blbost, kdyby byla později…
Ahoj holky ![]()
Myslíte, ze je jeste nějaká šance na ovulaci nebo je to jasny anovulak? ![]()