Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Bohužel, já tam ovulaci nevidím, je mi líto.
Teplota ti sice vyskočila nahoru, ale ona tam taky musí vydržet - tobě to hned letí zase dolů…
Už na nic nečekej a skoč si k doktorovi. Mrkne na vaječníky a bude vědět, jestli se ti tam na ovulaci něco chystá nebo ne a může ti píchnout vyvolávačku.
Jak již bylo řečeno výše - vajíčko ani sliznice v tomto cyklu s největší pravděpodobností nebudou na otěhotnění fit…
@Lara81 máš foto testu?? Jak píšou holky, tak ani tohle na ovulaci nevypadá. Já mám před MS taky skoro pozitivní ovu testy.
Holky mam priznaky presne takove, jak pri minule a potvrzene ovulaci. Silene citlive bradavky, ze si na ne nemuzu ani sahnout, pichani v podbrisku, atd. Jinak tu je testik. Necham to tak bud do dojezeni jednich vitaminu nebo do ms a v pripade ms si zajdu po ni k dr a donutim ho neco delat.
A ano, je to jeden cyklus, minuly jsem mela 59 dni, predchozi taky cca 50 dni, tento uz trva 75 dni.
Holky cim jsi merite BT?? je presnejsi specialni teplomer na bazalni teplotu z lekarny?? ja merim klasickym teplomerem digitalnim a nevim jestli si s spis nekoupiim ten specialni urceny na BT
@kajuska001 já měřím klasickým digitálním a vychází to dobře.
@Janička 1211 dobre dekuji, asi je to vazne zbytecne ho kupovat
@kajuska001 taky si myslim. Tam je jen ten rozdíl, že měří na dvě desetinné čísla…
@kajuska001 já taky měřím obyč digitálem, mám 3
každý měří o desetinu jinak, ale když měříš pořád stejným, tak desetina sem, desetina tam, grafu to nevadí ![]()
@Lara81 A podle čeho soudíš, že proběhla? Pravidlo 3 po šesti - nikde nemáš 3 hodnoty po sobě vyšší, než 6 předešlých ![]()
@Meera soudim podle stavu tela, hlenu, bolesti prsou, temer pozitivniho ovu testu a podle zkusenosti s predeslou ovu - ta vypadala tak - viz foto
@Lara81 a tu minulou si měla potvrzenou od doktora? Protože graf ti ji neukázal. Jednodenní zvýšení teploty není ovulace, má to nějaké zákonitosti. Ale nejsem doktor, samozřejmě, jen s tím, jak měřím a studuji grafy, tak soudím ![]()
@Meera minula byla potvrzena Dr. ultrazvukem
a citim se presne tak, jak jsem se citila pri te minule ovu. Silene me boli bradavky, pichani v podbrisku
@Lara81 noooo tak jestli to bylo potvrzené doktorem, tak pak asi jo, ale z grafů se to vyčíst nedá, tak se soustřeď spíše na vlastní pocity. Nicméně cyklus, který trvá přes 70 dní by měl řešit lékař, to se nad tím tvůj doktor nijak nepozastavuje, že máš takhle dlouhé cykly?