Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12717
22.7.16 13:43

@wwwinky tak pokud je pozitivní, tak mas ovulaci posunutou, ale bud rada, aspoň přišla, bt v by ti ji měla potvrdit. I to stres může způsobit. Stejně jako ti může ovlivnit menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
22.7.16 13:45

@Janička 1211 jako omlouval se, budu posílat az dnes, já za cely týden nedojela do města a tady to poslat nejde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.7.16 15:09

@rokyta1 asi jo
jen mi to nesedí k tomu grafu, co jsem vkládala výše
ale tak možné je vše
no uvidíme, moc bych si přála aby to vyšlo
spíš jsem čekala, že zítra začnu nový cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
22.7.16 16:41

@rokyta1 Kočko, nic se neděje… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.7.16 17:31

@Lumíkovec Neni, musi byt stejne silne, ne-li silnejsi nez kontrolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.7.16 11:00

@rokyta1 ted mi ty posledni teploty stoupaji
36,8 a dnes 36,9, tak nevim, co to ma znamenat
Spis si preji aby z toho neco bylo…a tak uz hledam cokoli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
23.7.16 22:05

@Janička 1211 Janičko mám dotaz, už jsem z toho trošku vypadla :-) z dané problematiky :-). Dlouho se nedostavovala mrcha a tak me napadlo si udelat ovulační test, test pozitivní stejně silný (škoda, že jsem nevyfotila) a další den ms. Jak je to možné? To jsem ovulovala den před mrchou? Je to vůbec možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.7.16 22:10

@danger007 není to možné. Ony ty testy nejsou úplně spolehlivé. Navíc třeba i v hlenovem příznaku se objevuje plodný hlen i v druhé fázi, rika se tomu druhá vlna estrogenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.7.16 22:16
@Petra1986 píše:
@Meera aha dekuju za vysvetleni mas asi pravdu logiku to ma. takze nejak zkratit cykkus a melo by to byt ok :think:

Ahoj, mne řekl doktor to samé, pritom v těch cyklech ovulace byla, vždycky po ovulaci 12-13 den přišla ms, mela jsem nepravidelné cykly, ale důvodem byla nepravidelna ovulace, nic jiného. Mela jsem asi nedostatek progesteronu. Pomohla mi tinktura z drmku, do 3 měsíců mi srovnal cyklus, ovu byla pak kolem 20dc, to je pro mě obvyklé a mám úplně bezproblémově dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
23.7.16 22:18

@andelka83 aha…:-) takze je porad lepsi spise sledovat teploty? Ale ty jsou u me bezpředmětné, páč vstávám v noci malé a ještě kojíme…chjo…A co u tebe, vím, že jsi minulý rok měla vcelku těžký, jak se máš andělko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.7.16 22:27

@danger007 jj,bt je lepší. Já nemám zkušenost s měřením po porodu úplně, ms mi přišla po 11 měsících, merit jsem začala vždycky až potom. To jsem i kojila i vstavala, proste jsem to zkusila a vypovídající hodnotu to mělo.
Jj, bylo to náročné, ted už rok bydlím sama, porad řeším něco s dětmi, s ex vycházíme docela dobře, pritel je úžasný, minuly týden jsem si udělala řidičák..jediný problém je práce, zatim se nic nedaří. Snad se i tohle zlomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
23.7.16 22:49

@andelka83 Dobře dobře, tak já to zkusím též zařadit, akorát už si nepamatuji jak to bylo vím, že začátek ms je 1DPO vid :) chichi…mno je už to doba…ty jo tak to je super, že se to tak nějak vše zlepšilo, práce v tomto kraji je děsivá a nabídky ještě horší, ale budu ti držet palečky, v jakém oboru vlastně sháníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.7.16 22:55

@danger007 jj 1 den ms je 1dc.
Je to úplně na houby, v oboru jsem zatím neměla štěstí, do školství se mi popravdě nechce, je to poslední dobou bordel, porad se to mění, a jiných nabídek moc není. Teď jsem byla 14 dní někde, melo to být nastálo, nakonec vzali někoho po známosti a já jsem po 14 dnech zaucovani mohla jít. Pak jsem byla týden a vzdala jsem to kvůli pracovní doby, zvysilo se to až po nástupu a to s dětmi skloubit nešlo. Ted mám zas podanou přihlášku k výběrku a čekám zda mě pozvou.
Mam humanitní kulturní obor, takze úplně napytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
26.7.16 16:41

@Janička 1211 :mavam: ahojky, tak mrcha opravdu druhý den toho poklesu odpoledne došla :?
a ano Jani pamatováka máš výborného :palec: ale bohužel jsem musela ve 13tt na přerušení pro VVV :,( nakonec se z odběru plodovky prokázal Down, ale naštěstí jako hloupá náhoda, takže už jedeme třetí kolo snažení opět :mrgreen: po povinné tříměsíční pauze, nejen fyzicky, ale i psychicky jsme se museli dát do pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
26.7.16 20:17

@andelka83 ach jo s tou prácí je to opravdu na prd…už i já jsem poznala dle mých kamarádek, že jakmile člověk nemá známe na oněch místech…tak může dělat cokoliv, ale dané místo nezíská (je to hnusárna, ale je to tak).

:nevim: :pocitac: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital