Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@wwwinky tak pokud je pozitivní, tak mas ovulaci posunutou, ale bud rada, aspoň přišla, bt v by ti ji měla potvrdit. I to stres může způsobit. Stejně jako ti může ovlivnit menzes.
@Janička 1211 jako omlouval se, budu posílat az dnes, já za cely týden nedojela do města a tady to poslat nejde. ![]()
@rokyta1 asi jo
jen mi to nesedí k tomu grafu, co jsem vkládala výše
ale tak možné je vše
no uvidíme, moc bych si přála aby to vyšlo
spíš jsem čekala, že zítra začnu nový cyklus
@Lumíkovec Neni, musi byt stejne silne, ne-li silnejsi nez kontrolni.
@rokyta1 ted mi ty posledni teploty stoupaji
36,8 a dnes 36,9, tak nevim, co to ma znamenat
Spis si preji aby z toho neco bylo…a tak uz hledam cokoli ![]()
@Janička 1211 Janičko mám dotaz, už jsem z toho trošku vypadla
z dané problematiky
. Dlouho se nedostavovala mrcha a tak me napadlo si udelat ovulační test, test pozitivní stejně silný (škoda, že jsem nevyfotila) a další den ms. Jak je to možné? To jsem ovulovala den před mrchou? Je to vůbec možné?
@danger007 není to možné. Ony ty testy nejsou úplně spolehlivé. Navíc třeba i v hlenovem příznaku se objevuje plodný hlen i v druhé fázi, rika se tomu druhá vlna estrogenu.
@Petra1986 píše:
@Meera aha dekuju za vysvetleni mas asi pravdu logiku to ma. takze nejak zkratit cykkus a melo by to byt ok
Ahoj, mne řekl doktor to samé, pritom v těch cyklech ovulace byla, vždycky po ovulaci 12-13 den přišla ms, mela jsem nepravidelné cykly, ale důvodem byla nepravidelna ovulace, nic jiného. Mela jsem asi nedostatek progesteronu. Pomohla mi tinktura z drmku, do 3 měsíců mi srovnal cyklus, ovu byla pak kolem 20dc, to je pro mě obvyklé a mám úplně bezproblémově dvě děti.
@andelka83 aha…:-) takze je porad lepsi spise sledovat teploty? Ale ty jsou u me bezpředmětné, páč vstávám v noci malé a ještě kojíme…chjo…A co u tebe, vím, že jsi minulý rok měla vcelku těžký, jak se máš andělko?
@danger007 jj,bt je lepší. Já nemám zkušenost s měřením po porodu úplně, ms mi přišla po 11 měsících, merit jsem začala vždycky až potom. To jsem i kojila i vstavala, proste jsem to zkusila a vypovídající hodnotu to mělo.
Jj, bylo to náročné, ted už rok bydlím sama, porad řeším něco s dětmi, s ex vycházíme docela dobře, pritel je úžasný, minuly týden jsem si udělala řidičák..jediný problém je práce, zatim se nic nedaří. Snad se i tohle zlomí.
@andelka83 Dobře dobře, tak já to zkusím též zařadit, akorát už si nepamatuji jak to bylo vím, že začátek ms je 1DPO vid
chichi…mno je už to doba…ty jo tak to je super, že se to tak nějak vše zlepšilo, práce v tomto kraji je děsivá a nabídky ještě horší, ale budu ti držet palečky, v jakém oboru vlastně sháníš?
@danger007 jj 1 den ms je 1dc.
Je to úplně na houby, v oboru jsem zatím neměla štěstí, do školství se mi popravdě nechce, je to poslední dobou bordel, porad se to mění, a jiných nabídek moc není. Teď jsem byla 14 dní někde, melo to být nastálo, nakonec vzali někoho po známosti a já jsem po 14 dnech zaucovani mohla jít. Pak jsem byla týden a vzdala jsem to kvůli pracovní doby, zvysilo se to až po nástupu a to s dětmi skloubit nešlo. Ted mám zas podanou přihlášku k výběrku a čekám zda mě pozvou.
Mam humanitní kulturní obor, takze úplně napytel.
@Janička 1211
ahojky, tak mrcha opravdu druhý den toho poklesu odpoledne došla ![]()
a ano Jani pamatováka máš výborného
ale bohužel jsem musela ve 13tt na přerušení pro VVV
nakonec se z odběru plodovky prokázal Down, ale naštěstí jako hloupá náhoda, takže už jedeme třetí kolo snažení opět
po povinné tříměsíční pauze, nejen fyzicky, ale i psychicky jsme se museli dát do pořádku
@andelka83 ach jo s tou prácí je to opravdu na prd…už i já jsem poznala dle mých kamarádek, že jakmile člověk nemá známe na oněch místech…tak může dělat cokoliv, ale dané místo nezíská (je to hnusárna, ale je to tak).