Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Nene po pozitivním testu teprve ovulka přijde
ale nejlepší čas zasexovat ![]()
@butterfly88 píše:
@Lindii ano, tam se musíš zaregistrovat. Jinak, taky bych řekla 28.,29. byla ovulka. Občas to může ukázat 2 dny za sebou pozitivní test. Pokud jsem si to dobře načetla, bere se v potaz poslední pozitivní test, takže bych řekla, že toho 29.8. Ale ať mě kdokoliv opraví, jestli říkám blbost, já jsem v tom taky začátečník.Tak snad to potvrdí někdo další.
@kacula1111 ještě počkej pokud teplota bude nahoře naebo víc stoupat, tak se ti ovulka potvrdí, pokud bude kolísat, může to být anovulák,..doplňkový testy jsi nedělala? nejlepší je testovat oboje
@rokyta1 děkuji za upřesnění, tak jsem to myslela, ale blbě napsala.
pozitivní test říka, že do 24-48hod, přijde ovulace. Ale myslela jsem, že pokud dva dny za sebou jsou 2 pozitivní testy, počítá se doba od toho posledního. Je to tak?
@rokyta1 dobre dekuju
zacnu merit. Jen mi jeste rekni, vi, ze nejlepsi je ve stejnou ranni hodinu bez vstavani. No a nekdo meri i oralne? ![]()
@kacula1111 ovulaci poznáš podle toho, že máš 6 nízkých teplot a po nich přijdou aspoň tři vysoký. Poslední den nízké teploty je ovulace.
@Janička 1211 já měla tento cyklus dvojnásobnou dávku clostilu, bt nezvedá. v den příšerných bolestí jsem myslela, že ovu test bude pozitivní jak blázen, nebyl ani před ani po, prostě se mi tam ukázal jen malý duch, jako kdyby nebyl žádný lh hormon, ale bt mi to hned další den po bolestech potvrdila, že ovu proběhla…no ale doopravdy by to mohl říct jen doktor, aby kouknul jestli folík rupnul nebo ne…
@butterfly88 no nevím, pozitivní by měl být jen jeden…vždycky je jeden o něco silnější než druhý ![]()
@rokyta1 já to právě četla na netu… Takže taky nevím, a proto nechci podávat desinformace a jsem ráda, že to tu někdo upřesňuje..
Já si popravdě udělala několik testů a po 1. pozitivním už jsem netestovala. ![]()
@rokyta1 píše:
@butterfly88 no nevím, pozitivní by měl být jen jeden…vždycky je jeden o něco silnější než druhý
asi jo, dle teda navodu. No uvidime no, snad to stacilo, kdyz posledni sex byl 29..ale treba pristi cyklus budem chytrejsi.
Já měřím furt…ale my se teda snažíme o…jsem po 3 potratech…ale jinak mě ty grafy baví..;-)
aspoň vím, co kdy čekat…a když je zdravorní problém tak i tady tělo mluví
@Lindii teoreticky by to byl ten nejlepší termín,,,ale zas je to závislé od uvolnění vajíčka, jak dlouho putuje a jak jsou mrštné spermijky at ak… ![]()
@rokyta1 Mně testy nepomůžou..já nemám dostatek hormonu v moči takže nikdy jsem neměla pozitivní test jenom že se čárka trošku zesílila jinak nic..takže pro mně by to bylo zbytečné kupovat…No a kdyby teplota dál stoupala tak na kdy by ta ovu vyšla??
@Janička 1211 No jo ale co je pro mně teď nízká teplota
když je to zvyšování postupné ![]()