Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Janička 1211 hm ale vem si, že podle prvního gravu máš sice pokles, ale ne pod coverlinii, až ten den kdy to spadlo na 36,6…pak další den vlastně nevíš, protože byla menstruace…takže ještě i takhle může vypadat těho graf…nemáš doma testy? jeden? pokud by jsi byla těhu, tak teď by to bylo vidět.
v druhém případě mě ještě napadají léky…něco bereš?
Hezky den devcata, kde najdu takovy graf, kam to zaznamenavate?
ja sem v tomhle absolutni laik. ![]()
@Lindii Ahoj, třeba tady: https://www.womenzone.cz/ nebo anglická verze: http://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?…&
Já jsem spíš pro tu první… ![]()
@butterfly88 dekuji, zatim nejsem ten blazinek co to dela, jelikoz se snazime teprve chvili a nemyslim na to, ale nikdy nerikej nikdy, ale spis sem tvor zvidavy
a mozna to chci zkusit.
@Lindii já se s tím teď budu „bavit“, s přítelem se uvidíme pořádně až na Vánoce, takže mám teď spoustu času poznat svůj cyklus.
ono ani tak nejde o to, to nějak hrotit, jako spíš aspoň vědě, jak to naše tělo pracuje. Já si celou dobu myslela, že vím, podle bolesti v podbříšku, kdy mám ovulaci a pak jsem si poprvé teď v srpnu jen tak dělala ovu testy a zjistila jsem, že ty bolesti mám několik dní před ovulací. ![]()
@butterfly88 jj vsak tak nejak to je mysleno. Ja tento cyklus zkousela zas poprve ovulacni testy, ale ukazovaly my toto
myslime si s muzem, ze nejsilnejsi carka byla 29.8. ale vazne v tom hledat je dost tezky, takze kdybych si to merila, tak bych treba vedela vic:) se asi musim zaregistrovat, ze?
Ahoj holky můžete mi poradit kdy byla ovu?? Jsem z tohoto cyklu nějaký magor
a ani aplikace mi ji nejak nevyznačuje ![]()
@Lindii ano, tam se musíš zaregistrovat. Jinak, taky bych řekla 28.,29. byla ovulka. Občas to může ukázat 2 dny za sebou pozitivní test. Pokud jsem si to dobře načetla, bere se v potaz poslední pozitivní test, takže bych řekla, že toho 29.8. Ale ať mě kdokoliv opraví, jestli říkám blbost, já jsem v tom taky začátečník.
Tak snad to potvrdí někdo další. ![]()
@butterfly88 asi ano, ja uz sem z toho rochu blazen a tak sem si rekla, ze uz s tim testovanim zas asi skoncim
zatim to neresime a zkousime no, ale ta bazalka me laka, sem opice zvedava:))) nejhorsi na tom je, ze ted marodim a musim se s tim prat, jelikoz nevim zda se ve me neco zavrtava ci ne, takze tu trpim jak Kristus
a co ty?
@rokyta1 beru clostil, ale ten mi bt nezvedá, viz minulý cyklus. Tento cyklus ho mám taky. Mám jen ovu testy a negativní.
@kacula1111 zatím ovulace nebyla, proto nemáš ani nic vyznačeno.
@Lindii 29.8. nejsilnější test, to znamená, že ovulka ti mohla po tomto testu do 24-48 hodin a právě jestli přišla by ti potvrdila bazální teplota. v den ovulace by měla být nejnižší teplota, po ovulaci by měla růst…a budeš to mít hezky potvrzeno a budeš vědět přesně den ovulace.
@Janička 1211 myslíš?? Ok mně právě zarazilo to zvednutí teploty..u mně je normální že po ovu se teplota zvedne nad 36,5 protože mám před ovu pod 36,3..a jak poznám že byla ovu?? Není to tak že se teplota zvedne den po??