Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@danger007 Ahoj kočko, zrovna dnes jsem tu byla a říkala si, že sem už asi nikdo nechodí… A ejhle
Ano, je dost pravděpodobné, že je to ovulační špinění. Pokud nemáš jiné potíže, neřešila bych. Zkus jeden cyklus měřit BT, budeš mít jistotu. Jak rostete a jak se máte??
@Meera píše:
No což podle grafů by i ovulace proběhnout mohla, ale s životaschopností toho vajíčka už to bude horšíkdyž máš takhle dlouhý cyklus, je možné, že to vajíčko už prostě při ovulaci je „staré“ a tudíž je problém s tím, aby vůbec bylo schopno oplodnění, možná to myslel doktor tak, víš…
Naprosto souhlasím. Jen chci podotknout, že by se mělo měřit každý den celý cyklus…
@Meera aha dekuju za vysvetleni mas asi pravdu logiku to ma. takze nejak zkratit cykkus a melo by to byt ok ![]()
@Petra1986 JOp jop měla jsem cykly i 36 dní a více…a to mi dr. pak sdělil, že to že ovulace podle teplot nastává někdy 23.-25 den tak že je sice fajn, ale že se z toho moc neradujeme protože to vajičko je jako by na „nic“…takže měla.
@Janička 1211 Janičko neboj se já jsem Vám stále věrná
…akorát je teď méně času na internet
…rosteme jako ďas
máme cca 74 cm a asi 8,3 kg už umíme máma, táta, pa pa, baba, ne, není, paci pac, prosím prosím, tááák jsem velká, jak dělá rybička…a mohla bych jmenovat dále. V navazování kontaktu je úžasná, ale jsme mírně pohodlné
, což má i své výhody nemusím za ní lítat jako torpédo. Už se stavíme kolem nábytku…:-) no letí to je to šílené zachvilku budeme mít rok. A co u tebe Janičko nového? Co nějaká dovča plánuješ?
Ahoj holky
začala jsem měřit BT a zatím z toho nejsem vůbec moudra..
čekala jsem ze si teploty budou trochu podobné a v první části cyklu nízké a pak zase vysoké, ale já to mám celý nějaký divný
podle kalendáře je dneska ovulace, ale od včera odpolede mám hlen hustý bílí, čili spermie by k vajíčku nemohli
předtím jsem 3 dny měla jen takový klouzavý bílí (jako naredene tělové mléko) ale plodný hlen prostě nepozoruji
třeba ovu teprve bude, ale jsem z toho zmatená.. Nemáte někdo zkušenosti s takhle rozhazenyma teplotama? Ps. Měřím tak jak se má ![]()
Ahoj holky,
jdu k vám pro radu. Mešká mi mrcha druhý den. Přidávám graf, dle něj už jsem to měla dostat dle plánu v pondělí, ale mrcha nikde. Co to může být, TT negativní.
Měřím už celkem dlouho, nějaká praxe je, ale tohle se mi ještě nestalo. Jo a LF mám 11dní.
@majka 4 aahojky, nevím, jestli si tě nepletu, ale mám pocit, že naposled jsi tu byla už s //. Jinak ke grafu, asi by se to stávat nemělo, ale i mě se to stalo, že se mi LF nečekaně jeden cyklus prodloužila. Myslím, že pokles na linii mluví za vše.
Ahoj holky,
poradíte mi prosím, co si o tom myslet? je to celé rozlítané. Vyhodnotila se mi tam sice ovulace dle teploty, ale nějak se mi to celé nezdá. Myslíte, že to může být třeba stresem? nebo prášky na alergii, které si občas vezmu(Zodac)? Cyklus mám většinou 27-29 dní.
Už začínám šílet ![]()
Děkuju za každou radu
@wwwinky Ahoj, to je bohuzel anovulacni. Stres taky muze mit vliv, ale tady asi ne no…
@wwwinky ahoj mela jsem ted totožné grafy, folikuly nedorostly, lh hormon nízký takže anovulacni cykly.Ted beru na srovnání duphaston, me to udělal stres a nervy.
@rokyta1 Tak já nevím, dneska mám divné tlaky v břiše, koupila jsem si jen ze zvědavosti ovulační test a on je pozitivní…co to má jako znamenat? já vždy měla ovulaci 15-16 DC. Teď čekám spíš menstruaci než ovulaci. ![]()
Ahoj holky, můžete se juknout? Je tenhle OVU test pozitivní?
@Lumíkovec není, ale brzo bude nebo byl…u me takto čárky znamenalo, ze druhy den byly dálnice