Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@rokyta1 Zabičko jak se máš? Vím, že jsme si psaly, pak jsi tady dlouho nebyla a teď tě tady zase vidím ![]()
@andelka83 to jsme obě na stejné lodi, já se toho děsím, až mi skončí mateřská co budu dělat
páč do té doby můj zaměstnavatel asi zavře „Krám“. ![]()
@danger007 ahoooj,docela to jde, život mě baví
a co ty? Vše ok? Neunikly mi nějaké vzácné novinky?
Dnes jsem bojovala o svůj nick, někdo me chce furt zrušit, ale podruhé už se nedam :-d
@rokyta1 tsss…jak si to může někdo dovolit ti brát tvůj nick
Jak píše Janča - nenech se
. U mě super užívám si tak jak chci a jsem ráda za každý den s prďolkou a uvažuji o sourozenci, ale nevím no…ta situace kolem.
ve světě.
@danger007 taky mě to děsí… Už me ani nelákají představy jet ven na dovolenou… ![]()
Už to vypadá s mým nickem dobře… Paní asi měla stejný nick jinde a našla tady mne, napsala, že ho chce tady zrušit a povedlo se ji to.Ale na podruhé ne. Protože registrační mail je můj… Jsem to říkala, ze jsem nemohla poslat žádost o zrušení profilu, když jsem neměla přístup na PC…HM hm
@rokyta1 to je mazec…jak říkáš, ani my nikam nejedem - typu zahraničí, zlaté hory nebo třeba max tatry…ale více mě to neláká
..
@danger007 tak já byla na dovolené doma a na v podhůří bydlime, na Černou horu koukám z okna ![]()
@rokyta1 ju to máš super, já to začínám vnímat jako obrovský bonus mít kolem sebe přírodu hory a hlavně čistý vzduch…asi rozumově stárnu, ale Ostrava se mi mocnelíbí (respektive mne se nelíbila nikdy
)
@danger007 já jsem celý život z vesnice a do města tak na nákup
…za tu dřinu okolo baráku to okolí a klid se to vyplatí
Ahoj holky, koukám, že nám to tu nějak zkolabovalo…
Holky, co se mohlo stát, že mám tak vysokou Bt?? Takhle na začátku se mi to ještě nestalo. Co myslíš @rokyta1 @danger007 @andelka83
@Janička 1211 ahojky…alespon nemusim docitat…zase pauzuju, venku hezky tak internet je tabu.Mas graf?
@Janička 1211 máš po ms? Tak to jsou 2 moznosti…bud to nebyla ms a jsi teho nebo nekdy jeste na zacatku je bt vys…ale ja pak potom mela anovulak..ale to neni pravidlo…napis vic nebo hod graf