Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2532
14.9.16 18:17
@Janička 1211 píše:
@kiki.niky nemám ráda, když se místo tt dělají ovu, ale tohle vypadá nadějně :palec:

dekuji moc za odpoved, jsi moc hodna…taky jsem to driv nedelala, ale ted me bohuzel tlaci cas kvuli nove praci a uz jsem 16dpo ms nikde, tehu taky nic, tak vubec netusim na cem tedy jsem, tak jsem to zkusila…tu praci musi potvrdit do pondelka a v tehu bych to delat nemohla… :( takze bud tehu, nebo nova prace…ale jeste jednou dekuji za odpoved.. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
14.9.16 18:46
@butterfly88 píše:
@kiki.niky no… vypadá to dobře a může to být těhu, ale dokud to neukáže tt nebo nejlépe se to nezjistí z krve, tak to taky nemusí znamenat nic nebo i třeba cystu…
Každopádně držím pěsti, ať se spíš za pár dní objeví // na tt. ;)

dekuji za reakci, jsi moc hodna…no snad to tehu bude…kdyby to bylo tehu, tak bude zitra ve stejnou carka stejna, nebo silnejsi vid? :think: kdyby to byla cysta, tak by me neco bolelo, nebo to vubec nemusim poznat, nijdy jsem ji nemela, tak nevim vis? :think: jeste jednou moc dekuji za odpoved… :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
14.9.16 19:01

@kiki.niky já cystu taky nikdy neměla (aspoň o tom nevím), ale podle všeho, cystu vůbec nemusíš cítit, ony se občas rozpadnou a odejdou s MS, ale někdo tady v nějaké diskuzi psal, že cysty můžou dělat pozitivní ovutesty a dělat „bordel“ s cyklem-tedy že MS přijde dřív nebo později. Tak držím palce.. A taky ty tt některým holkám ukázaly pozitivní výsledek až týden po vynechání MS.. A některým vůbec nic, až doktor to mohl potvrdit.. Nejspolehlivější na určení těhu je z krve… ;) Tak pokud ovu testy budou pořád stejné, MS nikde a tt negativní, tak bych si v pátek zašla na krev třeba jako samoplátce, ať víš, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
14.9.16 19:33

@butterfly88 achaaa…dekuji moc…no jak se rika kazda jsme jina a podobne…ja bych ovu nedelala, ale potrebuji to vedet kvuli nove praci, jestli se zadarilo, nebo ne…jeste jestli muzu poprosit kdyz test z krve je nejlepsi, jestli je mozne udelat ten tehu test z krve stoji to tusim 200kc, ja to mam tezky ja bych na krev musela daleko a dr tu mam jen ve stredu a od obvodaka by to bylo na dyl… :think: moc dekuji za odpovedi…jsi zlato… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
14.9.16 19:38

@kiki.niky jestli máš po ruce lékárnu, koupila bych digitální test Clear Blue. Ten ukáže buď a nebo… Ještě jsem neslyšela, že by ukázal falešně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
14.9.16 19:46

@kiki.niky no, měli by ti ho udělat snad i na pohotovosti, v nemocnici.. Já na krev asi dobrovolně nikdy nepůjdu, tak jsem to nikdy nezjišťovala. :D ale holky tady na emiminu to tu dělají, že si zajdou ještě před návštěvou doktora na krev jako samoplátci. ;) A nebo, jak píše @Janička 1211 kup digitální test Clear Blue, na ten jsem tu neviděla ani jeden negativní ohlas. Nikdo si tady nikdy nestěžoval, že by ukazoval falešnou pozitivitu nebo negativitu. Pokud jsi aspoň týden od ovulky, tak ten by měl fakt ukázat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
14.9.16 19:49
@Janička 1211 píše:
@kiki.niky jestli máš po ruce lékárnu, koupila bych digitální test Clear Blue. Ten ukáže buď a nebo… Ještě jsem neslyšela, že by ukázal falešně…

No…lekarna tady je, ale na houbelec, nemaji tady nic…ani blbe ovulacni testy nemaji, natoz digi test… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
15.9.16 06:53

Holky je možné ze nakonec proběhla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
15.9.16 07:01

@BealyAM ahoj, to jako mas tak dlouhy cyklus a zacala jsi merit az 46den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
15.9.16 08:17
@butterfly88 píše:
@BealyAM ahoj, to jako mas tak dlouhy cyklus a zacala jsi merit az 46den?

Kojim dvouletého syna, standardně mám kolem 28 dni, teď je nějaký výkyv. Začala jsem měřit až 46 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2207
15.9.16 10:04

AhojJanicko @janicka 1211 chci se te zeptat jsem presne 7dni po tuleni a desne me boli pravy vajecnik, nevim cemu to prisuzovat :-( bohuzel teplotu nemerim, ale Ovu dle meho nazoru probehla 6.9. @Janička 1211

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
15.9.16 14:30

@butterfly88 @Janička 1211 ahoj devcata, dnes jsem udelala dalsi ovu testik nez zitra rano zkusim zase tt a vypada takto… :think: moc byla zredenejsi nez vcera, ale nevim, jestli to na to ma vliv… :think: dekuji predem za nazory… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
15.9.16 15:22

@kiki.niky ano, i to na to má vliv, jak je moč zředěná, proto je v návodu psané, že před použitím by jsi neměla 2hodiny nic pít. Ale spíš si právě myslím, že čím víc zředěná moč, tím bude čárka slabší. U tebe ale snad ještě zesílila… No, uvidíš zítra. Tohle se stalo jedné slečně-paní v jiné diskuzi a těhotná je, druhá v druhé diskuzi čeká taky na zítra, jak to dopadne… Tak jsem hodně zvědavá, co za tímhle bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
15.9.16 15:26

@kiki.niky Ahojky :mavam: Ja měla 15dpo silnější pozitivní ovu test než normálně v době ovu a moč byla hodně zředěna a druhy den jsem si udělala tt a byl pozitivní. Ale u každého to funguje jinak.
Držím palce at je tehu test pozitivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
15.9.16 15:36

@butterfly88 no byla moc zredenejsi nez vcera…me se zdali oba testy stejne…teda kdyz porovnavam mokre testy po tech peti minutach… :think: no stejne nezbyde nez jen cekat na zitra… :roll: :zed:
Tak to mam aspon trosku nadeji…tak at ji to dobre dopadne a zitra se docka //.. :potlesk: taky mam kolegyni v diskuzi a taky ma pozitivni ovu testy a tt ne…tak jsem taky zvedava jak to snami dopadne… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí