Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11596
16.9.16 21:42

@Whitedog já o ní četla na několika diskuzích právě, ale zrovna dneska se na jedné diskuzi rozebíralo, že femibion je jedinej, kde ta listovka je schopná se v tom těle vstřebat. Ale mně půjde právě o to, aby to vajíčku pomohlo lépe dozrát a ovu byla pravidelná. Tak to prostě od dalšího cyklu zkusím. Díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
16.9.16 22:42

@Whitedog tak tohle všechno k těhotenství patří. A bude to ještě horší. Ale máš kliku, že se blíží zimní období. Já rodila 3. září, a to byl masakr přes léto a tím mega břichem.
Jinak mě taky Fyzioterapeutka rovná esíčka. Fakt je to znát. Děkuji za palečky. Věřím, že už se nám brzy poštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
16.9.16 22:57

@Janička 1211

Já vím a trochu mě to děsí ;-) Minulý týden jsem měla fakt krizi - dost možná tím horkem - špatně jsem to dávala fyzicky a následně i psychicky… opravdu jsem si říkala, jak to mám jako ty tři měsíce ještě přežít? No, teď už je to zase o chlup lepší :-)
Já tu mojžíšovku trochu flákala, rozhodně jsem necvičila každý den - takže si myslím, že zabralo spíš to rovnání těch esíček - to jsem poznala i na tom, že mě přestala po dlouhé době bolet kostrč. Takže věřím, že to pomůže i vám :-)
Budu moc držet palce a po úterní kontrole u doktora dám vědět, jak rosteme ;-)

@butterfly88

Femibion kdysi býval na trhu jediný produkt, který měl listovku štěpenou - ale to už dávno není pravda! ;-)
Mrkni sem:
 http://www.chytre-miminko.cz/produkty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
16.9.16 23:21

@Whitedog pokud žena nemá nějaký prokázaný důvod, proč nemůže otěhotnět, tak by měla navštívit fyzioterapii. Může jít opravdu o stažené či naopak povolené svaly pánevního dna, což může mít za následek bolestivou MS, bolesti kostrče, funkční sterilitu apod. ;)
A jinak, já už si právě objednala fertipronu spočítala jsem to +/- na 3 měsíce, tak pak uvidím, jestli budu doobjednávat… S mým se uvidím pořádně až na Vánoce.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
17.9.16 06:35
@rokyta1 píše:
ahoj, koukala jsem na tvůj graf…můžeš mi říct teplotu dnes a pak zítřejší? zaskočím sem a jestli budeš chtít, tak graf rozeberm oki?

Ahoj, tady je graf doplněny o včerejší a dnešní čísla. Ve čtvrtek jsem byla shodou okolnosti na gynde, ten dlouhý cyklus je pravděpodobně zvýšeným prolaktinem, jinak vše vypadá OK, děložní sliznice je vysoká 12 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
19.9.16 13:44

@Janička 1211 @butterfly88 ahoj kocenky, tak jsem se prisla nahlasit, jak to semnou dopadlo a bohuzel vcera ms dorazila, takze opet nic… :zed: ty ovu testy comfort jsem vyhodila i dnes v ms jsem schvalne zkusila a testy porad stejne silne…takze za me jedine maxe… ;) :palec: tak my jedeme dalsi kolo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
19.9.16 16:37

@BealyAM no vidíš, takže máš zodpovězeno ještě lépe jak ode mne ;-) držím palce :palec: stejně jako ostatním @Janička 1211 @kiki.niky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
19.9.16 17:35

@kiki.niky tak to mě mrzí, že mrcha dorazila. A dorazila v plné síle?
Ale tak, zas máte měsíc na to, se pořádně posnažit. ;) Ani nevíte, jak vám to vždycky závidím, když máte tolik dnů na to snažení. :D
Já dneska měla pozitivní ovu testík, díky tomu, že ale nevím, od kdy přesně počítat začátek MS, tak jsem buď 14 nebo 16DC. A v srpnu byl test pozitivní 18DC, tak uvidíme, jak dlouhý cyklus bude teď a jak dlouhý bude příští. Už se začínám bát, že nám to na ty Vánoce nevyjde a ovu bude buď před přítelovým příjezdem nebo po jeho odjezdu. :( Jako v podstatě celý rok. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
19.9.16 22:14
@rokyta1 píše:
@BealyAM no vidíš, takže máš zodpovězeno ještě lépe jak ode mne ;-) držím palce :palec: stejně jako ostatním @Janička 1211 @kiki.niky ;-)

Jsem zvědavá co z toho bude. V každým případě bych se už rada dočkala nějakého závěru, menstruace nebo toho druhého.
Ale je to cele takové divné. Klonim se spis k tomu ze ovulace nebyla. Ve srovnání s mým minulým grafém kdy jsem otěhotněla je toto divny.

Příspěvek upraven 20.09.16 v 06:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
19.9.16 22:49

@butterfly88 ahoj zlati, no tak neco jako ms dorazila, ale je to takove nic, tampon menim po 3 hodinach a nic moc teda…ted jsem ho skoro 4 hodiny nemela a jen krev pri utreni na zachode…ale to ja od casu mivam takhle ze o ms skoro nevim a za 4dny nic…vetsinou je tn 1den spineni, pak 1-2 dny normak a pak 1den spineni… :mrgreen: :mrgreen:
Koci ja vim, uz jsem to cetla driv :hug: :*…to Ti vubec nezavidim…ono uz jenom se snazit o mimiska 12krat do roka je malo, natoz kdyz mas tech sanci min…budu na Tebe myslet zlati… :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
19.9.16 23:25

@kiki.niky jj, taky mívám slabou MS, takže chápu, že nejde přesně určit, co to asi je „silná“ MS.. ;)
Tak snad příští měsíc… Ale ještě jsou 3měsíce času do konce roku, do Vánoc, to by byl krásnej dárek pod stromeček.. ;)
Já si aspoň teď měřím BT a musím říct, že z toho mám radost, mám zatím krásný, řekla bych vzorový graf a ovu testy potvrzují. :) Teď čekám, jak dlouhá bude luteální fáze a jak dlouhý teda bude tento cyklus a ten příští.
Tak si aspoň takhle hraju, když si nemůžu hrát s přítelem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
19.9.16 23:58

@butterfly88 :lol: :lol: hihi, jsi prdlous :lol: to ja prave porad nechapu tu bt… :think: pokud ukaze ovu az po, tak na co ji kazdy den porad merit, stejne se clovek podle meho nic nedozvi…vykyvy muzou byt vcemkoli…nemoc, stres, nebo pri zvyseni tlaku a podobne…ted se omlouvam, jestli placam kraviny, ale chtela jsem bt zakusit…ale logicky pro me nechapu proc…jen mi to pripadne jako dalsi starosti navic… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
20.9.16 05:46

@kiki.niky věř mi, že jsem ukázkový člověk na kterého působí změna tlaku velmi výrazně, momentálně jsem i v dost velkém stresu. A ovulaci mi to ukáže. Proč ji měřím? Abych zjistila, jestli ji opravdu mám, jak dlouhou mám pak luteální fázi. Cykly mi skáčí po 26dnech a pak 31dní, to je 5 dní rozdíl a podle mě a pro mě konkrétně, je to dost, když můžeš být s přítelem jenom jeden týden po měsíci a víc. Takže těch 5 dní, pro mě hraje roli. To, že máš příznaky ovulace a že máš i pozitivní ovulační test, vždycky neznamená, že ovulace proběhne… Takže BT ti to určit může. Zaznamenávám si tam i to, že spím jinde, že mi byla v noci zima či, že jsem v noci vstávala a tudíž jsem v kuse spala třeba jen 3hod. Udělá to výkyv max 0,2 a pokud si to tam poznačíš nebo víš, proč mohla být taková změna, tak tě to nevyvede z míry.
A mě to prostě baví, mám co zkoumat… ;) (Ač bych měla zkoumat psaní mojí diplomky spíš.. :/ :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
20.9.16 15:06
@BealyAM píše:
Jsem zvědavá co z toho bude. V každým případě bych se už rada dočkala nějakého závěru, menstruace nebo toho druhého.
Ale je to cele takové divné. Klonim se spis k tomu ze ovulace nebyla. Ve srovnání s mým minulým grafém kdy jsem otěhotněla je toto divny.Příspěvek upraven 20.09.16 v 06:44

Tohle by mohlo značit i uhnízdění:-) naopak z toho co jsem načetla je to krásný graf :-) tedy až na délku cyklu samozřejmě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.9.16 15:24

Holky prosím o radu jak se počítá 1dc? Když ms jsem měla naposledy 28.8.tak teď jsem cca kolikátý den? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí