Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Whitedog já o ní četla na několika diskuzích právě, ale zrovna dneska se na jedné diskuzi rozebíralo, že femibion je jedinej, kde ta listovka je schopná se v tom těle vstřebat. Ale mně půjde právě o to, aby to vajíčku pomohlo lépe dozrát a ovu byla pravidelná. Tak to prostě od dalšího cyklu zkusím. Díky moc! ![]()
@Whitedog tak tohle všechno k těhotenství patří. A bude to ještě horší. Ale máš kliku, že se blíží zimní období. Já rodila 3. září, a to byl masakr přes léto a tím mega břichem.
Jinak mě taky Fyzioterapeutka rovná esíčka. Fakt je to znát. Děkuji za palečky. Věřím, že už se nám brzy poštěstí.
Já vím a trochu mě to děsí
Minulý týden jsem měla fakt krizi - dost možná tím horkem - špatně jsem to dávala fyzicky a následně i psychicky… opravdu jsem si říkala, jak to mám jako ty tři měsíce ještě přežít? No, teď už je to zase o chlup lepší ![]()
Já tu mojžíšovku trochu flákala, rozhodně jsem necvičila každý den - takže si myslím, že zabralo spíš to rovnání těch esíček - to jsem poznala i na tom, že mě přestala po dlouhé době bolet kostrč. Takže věřím, že to pomůže i vám ![]()
Budu moc držet palce a po úterní kontrole u doktora dám vědět, jak rosteme ![]()
Femibion kdysi býval na trhu jediný produkt, který měl listovku štěpenou - ale to už dávno není pravda! ![]()
Mrkni sem:
http://www.chytre-miminko.cz/produkty/
@Whitedog pokud žena nemá nějaký prokázaný důvod, proč nemůže otěhotnět, tak by měla navštívit fyzioterapii. Může jít opravdu o stažené či naopak povolené svaly pánevního dna, což může mít za následek bolestivou MS, bolesti kostrče, funkční sterilitu apod. ![]()
A jinak, já už si právě objednala fertipronu spočítala jsem to +/- na 3 měsíce, tak pak uvidím, jestli budu doobjednávat… S mým se uvidím pořádně až na Vánoce.. ![]()
@rokyta1 píše:
ahoj, koukala jsem na tvůj graf…můžeš mi říct teplotu dnes a pak zítřejší? zaskočím sem a jestli budeš chtít, tak graf rozeberm oki?
Ahoj, tady je graf doplněny o včerejší a dnešní čísla. Ve čtvrtek jsem byla shodou okolnosti na gynde, ten dlouhý cyklus je pravděpodobně zvýšeným prolaktinem, jinak vše vypadá OK, děložní sliznice je vysoká 12 mm
@Janička 1211 @butterfly88 ahoj kocenky, tak jsem se prisla nahlasit, jak to semnou dopadlo a bohuzel vcera ms dorazila, takze opet nic…
ty ovu testy comfort jsem vyhodila i dnes v ms jsem schvalne zkusila a testy porad stejne silne…takze za me jedine maxe…
tak my jedeme dalsi kolo… ![]()
@BealyAM no vidíš, takže máš zodpovězeno ještě lépe jak ode mne
držím palce
stejně jako ostatním @Janička 1211 @kiki.niky ![]()
@kiki.niky tak to mě mrzí, že mrcha dorazila. A dorazila v plné síle?
Ale tak, zas máte měsíc na to, se pořádně posnažit.
Ani nevíte, jak vám to vždycky závidím, když máte tolik dnů na to snažení. ![]()
Já dneska měla pozitivní ovu testík, díky tomu, že ale nevím, od kdy přesně počítat začátek MS, tak jsem buď 14 nebo 16DC. A v srpnu byl test pozitivní 18DC, tak uvidíme, jak dlouhý cyklus bude teď a jak dlouhý bude příští. Už se začínám bát, že nám to na ty Vánoce nevyjde a ovu bude buď před přítelovým příjezdem nebo po jeho odjezdu.
Jako v podstatě celý rok. ![]()
@rokyta1 píše:
@BealyAM no vidíš, takže máš zodpovězeno ještě lépe jak ode mnedržím palce
stejně jako ostatním @Janička 1211 @kiki.niky
Jsem zvědavá co z toho bude. V každým případě bych se už rada dočkala nějakého závěru, menstruace nebo toho druhého.
Ale je to cele takové divné. Klonim se spis k tomu ze ovulace nebyla. Ve srovnání s mým minulým grafém kdy jsem otěhotněla je toto divny.
Příspěvek upraven 20.09.16 v 06:44
@butterfly88 ahoj zlati, no tak neco jako ms dorazila, ale je to takove nic, tampon menim po 3 hodinach a nic moc teda…ted jsem ho skoro 4 hodiny nemela a jen krev pri utreni na zachode…ale to ja od casu mivam takhle ze o ms skoro nevim a za 4dny nic…vetsinou je tn 1den spineni, pak 1-2 dny normak a pak 1den spineni…
![]()
Koci ja vim, uz jsem to cetla driv
…to Ti vubec nezavidim…ono uz jenom se snazit o mimiska 12krat do roka je malo, natoz kdyz mas tech sanci min…budu na Tebe myslet zlati…
![]()
@kiki.niky jj, taky mívám slabou MS, takže chápu, že nejde přesně určit, co to asi je „silná“ MS.. ![]()
Tak snad příští měsíc… Ale ještě jsou 3měsíce času do konce roku, do Vánoc, to by byl krásnej dárek pod stromeček.. ![]()
Já si aspoň teď měřím BT a musím říct, že z toho mám radost, mám zatím krásný, řekla bych vzorový graf a ovu testy potvrzují.
Teď čekám, jak dlouhá bude luteální fáze a jak dlouhý teda bude tento cyklus a ten příští.
Tak si aspoň takhle hraju, když si nemůžu hrát s přítelem. ![]()
@butterfly88
hihi, jsi prdlous
to ja prave porad nechapu tu bt…
pokud ukaze ovu az po, tak na co ji kazdy den porad merit, stejne se clovek podle meho nic nedozvi…vykyvy muzou byt vcemkoli…nemoc, stres, nebo pri zvyseni tlaku a podobne…ted se omlouvam, jestli placam kraviny, ale chtela jsem bt zakusit…ale logicky pro me nechapu proc…jen mi to pripadne jako dalsi starosti navic… ![]()
@kiki.niky věř mi, že jsem ukázkový člověk na kterého působí změna tlaku velmi výrazně, momentálně jsem i v dost velkém stresu. A ovulaci mi to ukáže. Proč ji měřím? Abych zjistila, jestli ji opravdu mám, jak dlouhou mám pak luteální fázi. Cykly mi skáčí po 26dnech a pak 31dní, to je 5 dní rozdíl a podle mě a pro mě konkrétně, je to dost, když můžeš být s přítelem jenom jeden týden po měsíci a víc. Takže těch 5 dní, pro mě hraje roli. To, že máš příznaky ovulace a že máš i pozitivní ovulační test, vždycky neznamená, že ovulace proběhne… Takže BT ti to určit může. Zaznamenávám si tam i to, že spím jinde, že mi byla v noci zima či, že jsem v noci vstávala a tudíž jsem v kuse spala třeba jen 3hod. Udělá to výkyv max 0,2 a pokud si to tam poznačíš nebo víš, proč mohla být taková změna, tak tě to nevyvede z míry.
A mě to prostě baví, mám co zkoumat…
(Ač bych měla zkoumat psaní mojí diplomky spíš.. :/
)
@BealyAM píše:
Jsem zvědavá co z toho bude. V každým případě bych se už rada dočkala nějakého závěru, menstruace nebo toho druhého.
Ale je to cele takové divné. Klonim se spis k tomu ze ovulace nebyla. Ve srovnání s mým minulým grafém kdy jsem otěhotněla je toto divny.Příspěvek upraven 20.09.16 v 06:44
Tohle by mohlo značit i uhnízdění:-) naopak z toho co jsem načetla je to krásný graf
tedy až na délku cyklu samozřejmě:-)
Holky prosím o radu jak se počítá 1dc? Když ms jsem měla naposledy 28.8.tak teď jsem cca kolikátý den? Děkuji za odpovědi ![]()