Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
20.9.16 21:27

@Janička 1211

Noo, trochu se začínám bát, aby nebyl moc veliký a já ho pak vůbec nějak dostala ven… :roll:

Zase nic? Co dělat… nooo… nepřestávat, pokračovat - jednou se to přece musí povést!!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
20.9.16 21:56

@Whitedog neboooooj, kdyby náhodou přerostl, tak ti ho vyndají bříškem :lol: :mrgreen:
Jednou se to asi povede, ale kdo ví, jestli to bude u mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
21.9.16 07:07

Ahoj holky… tak jsem pred par dny byla nadsena, jaky mam krasny graf. Ted byh mela byt 16-18den cyklu, vcera a predvcerejsky jsem mela pozitivni ovu testy Tak jsem si rikala, fajn, dneska uz bude stoupat teplota, ale porad nic. A zitra si teplotu nezmerim, protoze budu ve vlaku cestovat od 2rano do skoly. :-( ja se tesila, jak budu krasne videt, kdy je ovulka a ted mi vypadne asi ten nejdulezitejsi den.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
21.9.16 08:36
@Whitedog píše:
@Janička 1211

Noo, trochu se začínám bát, aby nebyl moc veliký a já ho pak vůbec nějak dostala ven… :roll:

Zase nic? Co dělat… nooo… nepřestávat, pokračovat - jednou se to přece musí povést!!! :cert: :cert:

Neboj to bude dobré:-). Já měla obříka syn měl porodní váhu 4630 g a 54 cm a obvod hlavy 39 cm. Šel ven císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
21.9.16 08:37
@butterfly88 píše:
Ahoj holky… tak jsem pred par dny byla nadsena, jaky mam krasny graf. Ted byh mela byt 16-18den cyklu, vcera a predvcerejsky jsem mela pozitivni ovu testy Tak jsem si rikala, fajn, dneska uz bude stoupat teplota, ale porad nic. A zitra si teplotu nezmerim, protoze budu ve vlaku cestovat od 2rano do skoly. :-( ja se tesila, jak budu krasne videt, kdy je ovulka a ted mi vypadne asi ten nejdulezitejsi den.. :-(

Uvidíš, určitě to poroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
21.9.16 12:41

Holky, potřebuju poradit. Co si myslíte o mém grafu? MS měla přijít včera, byl i pokles teploty, ale pořád nic a dnes teplota leze zase nahoru. Od pondělí mám bolesti a píchání v podbřišku, bolí mě prsa a jsem unavená… Testovala jsem dneska a buď tam byl pidi duch, nebo halucinace. :-) Viděly jste někdy takovýto graf a bylo z toho těhu? Díky za jakýkoliv názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
21.9.16 12:52

@BealyAM njn, jenomze nebim, jestli poleze uz zitra nebo az v ten patek, protoze zitrek musim vynechat a budu merit v ten patek. Takvlastne ani nebudu vedet, jestli ovulace byla dneska podle teplot nebo zitra. V patek uz pocitam se zvysenou teplotou, dneska uz je ovu testik negativni. :-( tak dalsi mesic budu cekat, kdy ta ovulace bude a lutealku teda budu tento mesic pocitat +/- den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
21.9.16 13:57
@butterfly88 píše:
@BealyAM njn, jenomze nebim, jestli poleze uz zitra nebo az v ten patek, protoze zitrek musim vynechat a budu merit v ten patek. Takvlastne ani nebudu vedet, jestli ovulace byla dneska podle teplot nebo zitra. V patek uz pocitam se zvysenou teplotou, dneska uz je ovu testik negativni. :-( tak dalsi mesic budu cekat, kdy ta ovulace bude a lutealku teda budu tento mesic pocitat +/- den.
Škoda, že neměříš zítra, jsem si jistá, že už by ti rostla zítra. Ty si počítáš délku luteální fáze? Tím že jsem vás nečetla delší dobu, tak jsem trochu mimo.

Jinak jsem to u sebe nevydržela a udělala si teď test. Jsem v práci, tak tomu moc nevěřím, ale vypadá to na ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
21.9.16 13:59
@Petul&Charlie píše:
Holky, potřebuju poradit. Co si myslíte o mém grafu? MS měla přijít včera, byl i pokles teploty, ale pořád nic a dnes teplota leze zase nahoru. Od pondělí mám bolesti a píchání v podbřišku, bolí mě prsa a jsem unavená… Testovala jsem dneska a buď tam byl pidi duch, nebo halucinace. :-) Viděly jste někdy takovýto graf a bylo z toho těhu? Díky za jakýkoliv názor.

Může to být těhu proč ne. Já na testu vidím taky ducha, tak jsem zvědavá. Dle všeho bych měla být 9DPO. Ale při mém zaseklém cyklu nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
21.9.16 18:42

@BealyAM jako vážně? máš tam ducha? :) Bylo to z ranní moči? Jestli ne, honem zítra ráno to zkusit znovu a když tak pošli foto! :)

Njn, zítra to fakt neklapne u mě to měření - ve 2 ráno mi odjíždí vlak a v době, kdy normálně měřívám budu pořád ve vlaku, tak to tam asi měřit nebudu.. :D Škoda, fakt jsem se těšila, jak to krásně všechno uvidím. :( Já si taky myslím, že to poleze už zítra… ale hold nebudu mít, co zapsat. :( A luteální fázi měřím, protože mám nepravidelné cykly a kdyby byla ovulka pořád stejně, tak v krátkém cyklu bych měla luteální fázi 8dní a to je na uhnízdění vajíčka dost málo. Takže teď budu čekat na MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.9.16 20:18

@BealyAM

No, tak to je skutečně obřík!!!
A držím palce na zítřejší test :-)

@Petul&Charlie

U tebe bych to na těhu ale spíš neviděla… :-( Ale možné je vše, dokud neteče červená… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
21.9.16 20:51

@Whitedog já si to skrz tu BT myslím taky, uvidim jak bude vypadat zítra. Viděla jsem na FF grafy jako ten můj a byly těhu, ale moc šancí si nedávám. Zatím furt litam na WC, že už, ale furt nic, jen bílý vodnatý výtok. 8o A táhne mě podbřišek a příšerně bolí vazové úpony kyčlí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.9.16 21:34

@Petul&Charlie

Tak uvidíme zítra, ještě furt máš do ms čas, ale spíš bych tu červenou čekala :-( V těhu je hlen hustý, bílý a hodně hustý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
22.9.16 07:37

@Whitedog MS už mi právě mešká - mám cykly 26-27 dní, nikdy ne později. Dnes pořád nic, a teplota zase dole na 36,3 pod cross-line, tak to bude zpoždění z nervů, jinak to nevidím. Vtipné je, že jsem si vzpoměna, že mám dnes plodný den podle dr. Jonáše a muž mi včera nečekaně přijel domů, tak proběhl i sex. :jazyk: Ale to je zase jen, tonoucí se stébla chytá, to asi neprojde. 8) Tak se snažím dostat do klidu a přivolat tu mrchu, ať to máme konečně za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
22.9.16 07:38

@Petul&Charlie Jo minulý měsíc jsem měla krásnou trifázickou křivku a říkala jsem si, že to podle teploty prostě musí vyjít a pak najednou klesla a konec:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí