Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Beléne to už jsi právě několikátá, on je LH hormon a hCG hormon podobný, takže proto na hCG reaguje i ten ovulační test. Jasně není to směrodatné, dokud není tt pozitivní, tak není jisté, že to těhotenství opravdu je, ale naděje tu nějaká je.
Zvlášť pokud ovulační testy někomu celou dobu fungují opravdu jak mají, takže jsou čárky jasně vidět jen v době ovu a pak jsou na nich jen duchové. To je pak „něco“ jinak v tom těle evidentně. Ale může to být jak těhotenství, tak i cysta nebo něco úplně jiného, ale nevím už co.. ![]()
ale i s negativním tt neznamená, že nemůže být žena těhotná, nejspolehlivější je prostě udělat test z krve.
@Beléne píše:
@kiki.niky AhojkyJa měla 15dpo silnější pozitivní ovu test než normálně v době ovu a moč byla hodně zředěna a druhy den jsem si udělala tt a byl pozitivní. Ale u každého to funguje jinak.
Držím palce at je tehu test pozitivní
Ahojky, dekuji za prispevek…tak to moc gratuluji, pokud je to aktualni…
no ja doufam, ze zitra na tt najdu aspon dusika…nebo me uz strejchne
..zitra budu 18dpo a 34dc a cykly mam normalne 30-33dni a mrcha nikde a ani naznak na ni… ![]()
@BealyAM ahoj, no, já nejsem znalec BT, teprve s nimi začínám a zkouším „přečíst“ nejrůznější grafy. Ale já bych řekla, že ovulace neproběhla. A jestli ano, tak „hned“ tedy 51DC a ten 61DC nevím, jestli by byl důvod k takovémuto poklesu teploty a jestli by bylo možné, aby se vajíčko zahnizďovalo až 10 dní po ovulaci, tak pak, když bych hodně teda chtěla vidět, tak bych viděla i to, že bys mohla být těhotná. Ale opakuju: NEJSEM V TOM ZBĚHLÁ!!! Chtělo by to někoho, kdo se v tom lépe orientuje. Za mě teda spíš neproběhla..
@kiki.niky tak držím pěsti, aby byl na tt aspoň duch, zítřek je evidentně pro hodně z vás tady na emiminu rozhodující. ![]()
@butterfly88 píše:
@kiki.niky tak držím pěsti, aby byl na tt aspoň duch, zítřek je evidentně pro hodně z vás tady na emiminu rozhodující.
@Janička 1211 mas recht…ono v pripadebpichani vajecniku to nejde zazdit…:-( ted uz je to lepsi ale rano to bylo neco
@danger007 no tak ono to nejde takhle určit… Může to být klidně cysta. Ale víš jak… Nejsem doktor a na dálku ti to stejně nikdo neřekne…
Jani, jak se máš? Četla jsem dobře, že bereš clostík? Znamená to, že jedete dál?? Jestli ano, moc drrrrrržím palce ![]()
@Whitedog Jééé, ahojky!! Ano, clostil jsem teď brala. Jedeme dál, ale už jen „po domácku“. Taky jsem začala cvičit Mojžíšovku, tak to určitě přinese výsledky.
Fyzioterapeutka říkala, že přesně tohle jsem už potřebovala.
No a co ty?? Jak rostete?? Povídej!!!
@BealyAM píše:
Holky je možné ze nakonec proběhla ovulace?
třeba ti pak poradí @rokyta1, ta se v grafech rozhodně vyzná líp, jak já. Holky se tu na ni obrací. ![]()
@BealyAM podle mě se ovulace určit nedá.
@kiki.niky Je pátek, jak jsi to vyřešila s tt?? ![]()
@Janička 1211 dobre ranko…u me porad na testu snehobilo…
tak ja uz opravdu nevim…
dnes jsem 18dpo a 34dc, cykly mivam 30-33…
a jeste se mi dnes na puse udelal jakysi moribundus na rtu, vypadam jak havajsky domovnik..
a to jsem v zivote opar nemela…
![]()
@Janička 1211 @butterfly88 holky díky, asi skutečně nebyla. Tak snad menstruace dorazí co nejřív:-)
@butterfly88 @Janička 1211 ahoj kocenky jeste jednou…tt samozrejme porad negativni a ovu testy stejne…tak ja uz opravdu nevim…a ms samozrejme nikde a ani naznak…
![]()