Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@kiki.niky to je ale važně divný… Já bych to už asi řešila. Může to být pěkná cysta.
@kiki.niky jak rika @Janička 1211 muze to byt cysta.. opravdu bych to uu resila.. radsi planej poplach nez pak resit zdravotni problemy… praskla cysta muze nadelat neplechu. Vetsina cyst se vstreba a odejde s MS, ale pravidlo to neni… Radeji bych sla uz na gyndu..
@Janička 1211 @butterfly88 myslite holky? dneska mam teprve prvni den zpozdeni, tak myslite, ze by se // ukazat uz nemohli?dr.tu mam jen ve stredu, tak musim pockat do stredy a to ani nevim, jestli me vezme hned…
mam s toho uz docela nervy… ![]()
@kiki.niky tak do stredy pockej, to je s dneskem 6.den zpozdeni a to by uz neco na tt videt jit melo. A ovu byla kdy asi?
@butterfly88 no mam v planu, kdyz neprijde mrcha, tak skusim tt bud v nedeli, nebo az v tu stredu a pak cinknu dr, no…
ovu test byl pozitivni 15dc…tak bych mela byt cca 18dpo…
prvni foto jsou ted treti den ovu testy a ta druha je zjistovani ovu tenhle mesic coz je ten 15dc… ![]()
@kiki.niky tak ono ti stejne nezbyva nez hold cekat do te stredy..
tak testuj az ve stredu.
drzim pesti…
zapomnela jsem-BT meris?
A mam dotaz, ty jsi se pro brani fertiprony rozhodla proc?
@Janička 1211 @butterfly88 kocenky,ted me tak napadlo, nemuze to byt tim, ze jsou to jine ovu testy a delaji se jinak? tam je psane, ze se to nema odecita vic jak po petiminutach..
ty prvni mam dr maxe a ty me dosli a tak jsem musela sem k nam do lekarny, dr maxe tu nemame a tam meli je comfort 6+2tt…
poslu Vam pribalak je to ten bod cislo 2
…moc se omlouvam, ze Vas takhle otravuji ale uz si opravdu nevim rady a dr daleko… ![]()
@butterfly88 no to je fakt…stejne mi nic jineho nezbyde nez cekat…
fertiprona je tak preventivne, neuskodi brat nejake vitaminy…chlapovi jsem koupila selzink…
ason ma clovek pocit ze proto neco dela…
jinak nee, BT nemerim…mela jsem 3smenny provoz, tak by to slo tezko
A ja bych se v tom stejne nevyznala..cetla jsem o tom a protacely se mi panenky a taky je skoda ze to ukaze ze ovu uz probehla, ovu testy to ukazi pred…
jinak dekuji moc za odpovedi jsi zlata, ze mi venujes chvilku sveho casu…
![]()
@kiki.niky no dobre a 5minut po udelani testu to vypadalo jak? Bylo to nejak vic slabsi? Samozrejme, ze i u tt bys nemela braz v potaz, kdyz se tam objevi carka po 5minutach, ale ze by po 5minutach byla takhle vyrazna carka, kdyz by tam mel byt sotva znatelny duch, to si nemyslim… ale bylo by to urcite lepsi vysvetleni nez cysta. Ovsem pokud nebudes tt a MS nikde, tak asi delsi uplynula doba po delani ovu testu asi nebude pricina tvyho zpozdeni. Je fakt, ze jeden den zpozdeni jeste neni takova hruza. Proste pockej do te stredy, to je 6 dni a pak to zacni resit, ted stejne nic nevymyslime… ![]()
@kiki.niky ja se prave pro fertipronu taky rozhoduju, ale na druhe diskuzi zas jede femibion, ze jen tam je ta listovka dobra a vstrebatelna… musim proste jeste neco procist… nam nsstesti cas, ale chtela jsem to telo"pripravit" a pripadne srocnat cyklus a ovu, ale teprve zjistuju, jak a kdy ji teda mam, jestli je to ve stejny den u kratkyho i dlouhyho cyklu… (mam bud 26 nebo 31dnu cyklus).
tak diky za odpoved. Muj by nebral asi nic.. ![]()
v pohode, zatim mam cas sem chodit…
od rijna jsem v jine praci, kde nebudu mit cas na net a do toho po vecerech psat diplomku.. tak aspon odvedu myslenky od mimi, ale zas ten stres z te skoly a vseho kolem..
proto bych chtela aspon ty vitaminy a pod tomu telu doprat…
Tak nejpozdeji ve stredu cekam info, jak to dopadlo…
@butterfly88 to mas pravdu, kaslu na to a proste pockam do stredy a hotovo…no po tech peti minutach je slabsi o neco, ale pak porad sili a po zaschnuti jsou vsechny stejne…to se mi u maxe nestalo…
vtom aby se prase vyznalo…
![]()
No ja jsem na tu fertipronu slysela chvalu…i u nas ve skupine frci…
tak ja ji skusila…pokud nepomuze..tak ani neublizi…prave ze ji mam prvni mesic a ovu byla 15dc a ukazkova…
no uvidime, ja ji beru kazdopadne dal… ![]()
Tak toho budes mit nad hlavu koukam…no treba prave proto se zadari, budes mit spoustu jinych starosti…
tak preji hodne stesticka at se brzy zadari… ![]()
Jasne, urcite Ti pisnu novinky, jak jsem nakonec dopadla… ![]()
No, rosteme
Jsem teď 29.týden a mám pocit, že břicho je obří. Jsou dny, kdy je vše ok a dobrý a dny, kdy je mi fakt ouvej… Ale tak to je asi normální ![]()
V úterý mám kontrolu, tak to budu chytřejší a napíšu víc - jak je malej velikej a tak
Zatím mám nahoře 5 kg, ale vážím se jenom u doktora, doma nemáme váhu, takže to bylo před měsícem, tak to teď už taky nebude pravda…
Jinak to vypadá na fotbalistu nebo kickboxera
nejlepší je, když s tím začne ve 4 ráno
takže asi trénink na noční kojení nebo co
![]()
Mojžíšovku jsem taky začala dělat, plus mi fyzioterapeutka rovnala esíčka - no a druhý cyklus cvičení se zadařilo!! Tak držím palce, aby vám to taky pomohlo!!!
Jestli můžu poradit, tak určitě fertipronu. Ve femibionu je jenom ta listovka. Ta je ve fertiproně taky, taky je naštěpená, takže to je srovnatelné s femibionem - ALE - navíc je ve fertiproně inositol - což je vitamín, který pomáhá vajíčkům hezky dozrát - tzn. pěkně působí na ovulaci a srovnává cyklus - a to femibion nemá. Takže tak - fertipronu, dva sáčky denně - aby bylo inositolu 4g/den.
A ze šech produktů na trhu, které mají inositol, vychází fertiprona nejlevněji a je v ní ta štěpená listovka - za mě super produkt.
Hodně štěstí!!
@Whitedog Díky moc za informaci!
já si právě nebyla jistá tou listovkou, jestli i v ní je naštěpená, tak v tom případě, jdu zítra nakupovat. ![]()
A tobě přeji hodně zdravíčka a ať je vše stále v pořádku. ![]()
@BealyAM píše:
Holky je možné ze nakonec proběhla ovulace?
ahoj, koukala jsem na tvůj graf…můžeš mi říct teplotu dnes a pak zítřejší? zaskočím sem a jestli budeš chtít, tak graf rozeberm oki?
Děkuji, snad bude vše dobré.
Jojo, je tam - jak klasická listovka, tak naštěpená (to je ten methylfolát) + inositol a spousta dalších vitamínů. Není vůbec co řešit, Fertiprona strčí Femibion do kapsy a ještě levou zadní ![]()
PS - nejsem žádný jejich dealer
![]()